שאלה....
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שאלה....
שלום לכולם....אני חדש כאן...
רציתי לשאול איפה אני יכול לקנות כוונת אחורית לקרבין מחודש....אני מתכוון לכוונת עם נקודה אדומה והאם צריך איזשהו מתאם או משהו כזה......ומה המחירים של כוונת כזאת הכי זולה שיש....
תודה רבה.... לידור...
רציתי לשאול איפה אני יכול לקנות כוונת אחורית לקרבין מחודש....אני מתכוון לכוונת עם נקודה אדומה והאם צריך איזשהו מתאם או משהו כזה......ומה המחירים של כוונת כזאת הכי זולה שיש....
תודה רבה.... לידור...
- סליקאי ארד

אוקי אז אים אני מבין נכון בעיקרון אתה רוצה לחבר כוונת RED DOT לרובה קראבין משטרתי
אם כן אז אכן התקנה כזאת מחייבת אביזרים נלווים להתקנה ולא זאת בלבד אלה ש לצורך ביצוע ההתקנה צריך לפרק את הכוונת המקורית ולהתקין במקומה את הכוונת המבוקשת ע"י מתאם
התהליך הנ"ל הוא תהליך קבוע ומחייב עבודה של נשק .
כלומר לא תוכל לעשות זאת בעצמך לפני משמרת ולהחזיר את המצב לקדמותו אחרי .
כמו כן מכיוון שהכלי הוא רכוש משטרת ישראל אך ורק נשק משטרתי רשאי לעשות את התהליך
אוו לחילופין אתה חייב להמציא אישור ממשטרת ישראל אשר מתיר לך לעשות את השינוי הנ"ל
אצל נשק מורשה.
אם כן אז אכן התקנה כזאת מחייבת אביזרים נלווים להתקנה ולא זאת בלבד אלה ש לצורך ביצוע ההתקנה צריך לפרק את הכוונת המקורית ולהתקין במקומה את הכוונת המבוקשת ע"י מתאם
התהליך הנ"ל הוא תהליך קבוע ומחייב עבודה של נשק .
כלומר לא תוכל לעשות זאת בעצמך לפני משמרת ולהחזיר את המצב לקדמותו אחרי .
כמו כן מכיוון שהכלי הוא רכוש משטרת ישראל אך ורק נשק משטרתי רשאי לעשות את התהליך
אוו לחילופין אתה חייב להמציא אישור ממשטרת ישראל אשר מתיר לך לעשות את השינוי הנ"ל
אצל נשק מורשה.
יש אפשרות להתקין ראיתי מתקן אצל פרוטראק הוא מוכר גם באינטרנט ,לדעתי טלפן לו ואולי יכול לעזור.
אינני ממליץ לך לקדוח או לשנות את מבנה גוף הקרבין אינני מכיר אישור כזה שניתן ע"י מ.י שהיא הבעלים לקראבין M1 הכלים הללו מושאלים למג"ב ע"י הכחולה והם די מרובעים, היתר בעל פה יכול להיגמר לא טוב.(הכותב שוטר קהילתי ורכז ביטחון לשעבר ועדיין אחראי על מספר לא קטן של M1)
על תשכח שאחת לשנה עלכלי זה לחזור לנשקיה האיזורית לבדיקה של נשק מ.י ולא של מג"ב והוא לא יתלהב במיוחד.
(יש אפילו תוכנית מגירה להוציא אותם מהשרות " בקרוב במהרה בימנו")
לדעתי עדיף לך שיהיה לך הערכה המקוצרת המתקפלת פרטית וכך לא תפגע בערכה המתקפלת של המשטרה.(אינני בטוח שאפשר לרכוש אותה בצורה פרטיתיש כאן בטוח אנשים שיכולים להגיב לנושא ביתר פירוט)
נשק מוס...
אינני ממליץ לך לקדוח או לשנות את מבנה גוף הקרבין אינני מכיר אישור כזה שניתן ע"י מ.י שהיא הבעלים לקראבין M1 הכלים הללו מושאלים למג"ב ע"י הכחולה והם די מרובעים, היתר בעל פה יכול להיגמר לא טוב.(הכותב שוטר קהילתי ורכז ביטחון לשעבר ועדיין אחראי על מספר לא קטן של M1)
על תשכח שאחת לשנה עלכלי זה לחזור לנשקיה האיזורית לבדיקה של נשק מ.י ולא של מג"ב והוא לא יתלהב במיוחד.
(יש אפילו תוכנית מגירה להוציא אותם מהשרות " בקרוב במהרה בימנו")
לדעתי עדיף לך שיהיה לך הערכה המקוצרת המתקפלת פרטית וכך לא תפגע בערכה המתקפלת של המשטרה.(אינני בטוח שאפשר לרכוש אותה בצורה פרטיתיש כאן בטוח אנשים שיכולים להגיב לנושא ביתר פירוט)
נשק מוס...
- סליקאי ארד

- סליקאי זהב

12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד