רכב ליסינג קבוצה 2 מומלץ

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

על ידי גמ » 09 יולי 2008, 09:06

הצעדן כתב:גדעון. תענוג (!) לקרוא. אמנם אני תקוע עם ארבעה גלגלים לא מוצלחים יותר ולא רואה החלפה באופק הקרוב אבל עדיין מעניין לקרוא. ותודה על ההשקעה.

ברי,

א. אירע מזלי להיות בקבוצה שנכללת באותו סידור מיוחד שנקרא "רכב ליסינג" ששוכלל למימדים מדהימים בארץ הישראבלוף.
ב. בשביל זה קיים פורום "אחים לנשק" לא?
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי הצעדן » 09 יולי 2008, 19:23

בשני הסעיפים נמנו כפי שציינת שני צדדים ניגודיים של ה'ישראליות', מצד אחד הוזכרה אחת מהתכונות הישראליות הפחות מוצלחות ומהצד השני אחת מהיפות שבהן. ישראבלוף מול אחים לנשק.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

על ידי ג'וקר » 02 אוגוסט 2008, 12:20

itamar כתב:מגאן - היה לי והיו המון תקלות באלקטרוניקה של האוטו. חוץ מזה, המגאן מיובא לליסינג ברמת גימור מאד נמוכה אפילו חלונות חשמליים אחוריים ורדיו אינטגרלי אין.

מאזדה 3 - כל מי שנוסע עליה גומר עליה את ההלל, מאובזרת כמו שצריך, מהירה - אבל מה קצת צפופה.

יונדאי I30 - לי יש כרגע בתור רכב גישור. אוטו בהחלט נחמד, מהיר מאד, גם כן מאובזר כמו שצריך. מבחינה בטיחוטית AIR BAGS יש איזה איזה 8 באוטו מכל הכיוונים האפשריים מקדימה ואחורה. רדיו שמנגן דיסקים MP3, יש גם חיבור אוזניה לנגן MP3 חיצוני וגם חיבור USB ל-IPOD. תא המטען קטן יחסית אבל נח לשבת באוטו מאחורנית.

פורד פוקוס: זו מבחינתי המשפחתית הכי נוחה. אבל...עגלה (איטי מאד) ומבחינת איבזור יחסית די בסיסית אבל מספיקה מבחינתי. תא נוסעים מרווח, תא מטען ענקי. יש לאוטו כמה בעיות. הרדיו לפעמים מתחרפן, תצוגת ה-LCD נהיית שחורה לגמרי אחרי שהאוטו עמד איזה שעה בשמש. למרות זאת זה האוטו שהזמנתי.

א.

כנ"ל.

כרגע I30 גישור - נוחה מאוד,מאובזרת,זריזה,. . .

הזמנתי פוקוס - מאותן הסיבות.
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי haimzeevi » 02 אוגוסט 2008, 22:22

שבוע טוב גדעון,
אני נוסע כבר שנתיים ב-"פוקוס" ואין לי שום תלונה.
כשרציתי, עקפתי חלק מהמכוניות ה"זריזות". גם ברמזורם לא היה לי במה להתבייש. למרות שאני זהיר בדרך כלל.. (גם הגיל אומר ועושה את שלו...)
שליטה, מרווח, איבזור, תא-מטען (לדעתי סידור גאוני עם מוטות התמיכה למכסה תא-המטען, אינם מגבילים את הרוחב כמו בהרבה רכבים אחרים) לטעמי.
מאחל ך הרבה הצלחה ונהיגה בטוחה.
שבוע טוב, שנזכה לראות בבניין בית המקדש במהירה (אנו לפני תשעה-באב) ובעצמאות מליאה של עם ישראל בארצו.
חיים זאבי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי גמ » 02 אוגוסט 2008, 22:52

אהלן חיים,

לגבי רכב, יש שחקן חדש בחברות הליסינג והוא הסקודה רומסטר (roomster). אני נוסע ברכב הזה כבר שבועיים לבד לעבודה או עם המשפחה ונהנה מאוד. הרכב נוח לנסיעה, סוחב מצויין, ומעל הכל רכב מעולה למשפחה עם מרחב פנימי מעולה (בעיקר בחלק האחורי). הדבר היחיד שקצת מפריע לי בתחום הבטיחות הוא שבדגם הליסינג יש רק 4 כריות אוויר. מצד שני, יש בקרת יציבות שברוב דגמי הליסינג לא קיימת. לגבי העיצוב, יש מי שאוהב ויש מי שלא (חשמלאי הרכב במגרש של שלמה sixt בחיפה אמר לי שהרומסטר מזכיר לו רכב הלוויות). מבחינתי העיצוב מתאים למשפחה, הרכב נוסע מעולה ונוח ואני בהחלט ממליץ.

לגבי תקומת בית המקדש, אם אני לא טועה, לפי האמונה צריך להיות רע לפני התקומה? ובכן, נראה שעמך ישראל לא בדיוק בתקופה מזהירה אז אולי זה אומר משהו?

בכל מקרה, שיהיה שבוע טוב

גדעון
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי נחמן » 25 אוגוסט 2008, 18:15

לק"י
אם עדיין אקטואלי אז
פולסווגן ג'טה
יש דגם של 111000 וזה עדיין מגיע עם 6 כריות אויר וכו'
בטיחות פולסווגן הבעיה היא שגם התחזוקה לכן בתור אדם פרטי אני חושב פעמיים
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי WastedFlame » 25 אוגוסט 2008, 20:00

כן, טיפולים לפולקסווגן (ולסיאט :( :( ) יקרים בהחלט.
טובה פרה אחת על המנגל משתיים במרעה.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי גמ » 27 אוגוסט 2008, 01:01

נחמן, באיזו חברת ליסינג ראית פולקסוואגן ג'טה שעולה 111,000 ושייכת לקבוצת הרכב 2?
למיטב ידיעתי הדגם הזול ביותר של הג'טה עולה 119,500 ולכן (בגלל המחיר) נמצא בקטגוריה גבוהה יותר (3 או יותר) ולא בקבוצת הרכב 2.
אשמח אם אני טועה וזה אחרת.
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד