תערוכת IWA 2003
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
תערוכת IWA 2003
שלום לכל החברים
לא הייתי בשבוע האחרון. לכל התוהים (?) ובכן הייתי בתערוכת הנשק האירופאית המקבילה לSHOT SHOW האמריקאי - IWA. התערוכה נערכה גם השנה בגרמניה, וכללה את מירב יצרני הנשק והמפיצים האירופאים שלהם, ונמשכה 4 ימים.
את מכלול הכלים שהוצגו שם קצרה היריעה מלהכיל, אבל יש לזכור שמדובר בתערוכה של נשק אזרחי ואסור להציג שם שום כלי צבאי (כולל FIVE - SEVEN). אבל גם ללא הכלים האלו ההצגה היתה גדולה.
בנוסף, הוצגו סכינים מכל המינים והצורות והיצרנים, ביגוד שבעיקרו נועד לצייד, ציוד אופטי לרובים, פטנטים חדשים בתחום הדמיית הירי כולל אפשרויות לאימון ברחישים אמיתיים עם אקדחים אוטנטיים, תחום חץ וקשת, והרבה מאד רובים ואקדחי אוויר.
פרטים נוספים, כולל אפשרות לעיין בקטלוגים - בהמשך.
לא הייתי בשבוע האחרון. לכל התוהים (?) ובכן הייתי בתערוכת הנשק האירופאית המקבילה לSHOT SHOW האמריקאי - IWA. התערוכה נערכה גם השנה בגרמניה, וכללה את מירב יצרני הנשק והמפיצים האירופאים שלהם, ונמשכה 4 ימים.
את מכלול הכלים שהוצגו שם קצרה היריעה מלהכיל, אבל יש לזכור שמדובר בתערוכה של נשק אזרחי ואסור להציג שם שום כלי צבאי (כולל FIVE - SEVEN). אבל גם ללא הכלים האלו ההצגה היתה גדולה.
בנוסף, הוצגו סכינים מכל המינים והצורות והיצרנים, ביגוד שבעיקרו נועד לצייד, ציוד אופטי לרובים, פטנטים חדשים בתחום הדמיית הירי כולל אפשרויות לאימון ברחישים אמיתיים עם אקדחים אוטנטיים, תחום חץ וקשת, והרבה מאד רובים ואקדחי אוויר.
פרטים נוספים, כולל אפשרות לעיין בקטלוגים - בהמשך.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
1
ידידי
איך היה באאכן?
אני בטוח שנהנתם.
צילמת גם אצל ארמין ( sphinx ) אם כן אז......

איך היה באאכן?
אני בטוח שנהנתם.
צילמת גם אצל ארמין ( sphinx ) אם כן אז......

אבי לגמן
*** אין מישהו חכם יותר מכולנו יחד ***
****אם לקברניט אין מטרה, אין רוח שתביא אותו לשם****
********** זיכרו את המשולש ***************
מאמן ומדריך ירי מעשי, מדריך ירי בכיר. רגיש ספונטאני ושמן
*** אין מישהו חכם יותר מכולנו יחד ***
****אם לקברניט אין מטרה, אין רוח שתביא אותו לשם****
********** זיכרו את המשולש ***************
מאמן ומדריך ירי מעשי, מדריך ירי בכיר. רגיש ספונטאני ושמן
- מדריך ירי מעשי
PAPY ידידי
ארמין היה מאד עסוק, אבל יכול להיות שיש לי משהו שצילמנו שם. בדקתי את הכלים התחרותיים שלו - לראשונה בחיי ומאד התרשמתי.
מה היה הפלסטיק הכתום שבלט מהקנים שלהם?
"הקפיצה" לאכן היתה מושלמת אם כי קצרה, והסתכמה בכמה משחקי שקווש, כמה כוסות גדולות של PILS עמוק לתוך הלילה וכמעט פיספוס של הרכבת חזרה לשדה התעופה.
ארמין היה מאד עסוק, אבל יכול להיות שיש לי משהו שצילמנו שם. בדקתי את הכלים התחרותיים שלו - לראשונה בחיי ומאד התרשמתי.
מה היה הפלסטיק הכתום שבלט מהקנים שלהם?

"הקפיצה" לאכן היתה מושלמת אם כי קצרה, והסתכמה בכמה משחקי שקווש, כמה כוסות גדולות של PILS עמוק לתוך הלילה וכמעט פיספוס של הרכבת חזרה לשדה התעופה.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד