אבטחת טרמפידות
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
אבטחת טרמפידות
שבת שלום.
נערך לאחרונה על ידי רוני ב. בתאריך 25 יולי 2008, 17:54, נערך פעם אחת בסך הכל.
- סליקאי ארד

הם פשוט מחכים לפיגוע הדריסה הבא, כדי להקים ועדת בדיקה שתחקור את הנושא, כדי שיתעלמו מהדו"ח שלה עד לפיגוע הדריסה הבא, שאחריו אולי תוקם ועדת חקירה שתטיל את האחריות על החיילת עם מטאטא ה-16 הארוך שלה... נו בחייך? אתה לא מכיר את הנוהל?
א.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

-אני חייב להגיד שהדיון בנושא מאוד מפריע לי!
-הדיון הפומבי והבינלאומי [ככה זה באינטרנט] בכשלי אבטחה [נכונים או לא]תוך הצבעה
על מתווה פוטנציאלי לפיגוע עתידי ומסירת פרטים משמעותיים [מצב הנשק?רמת המאבטח?]
מהווה סיוע אמיתי ל "בני דודינו" המחפשים מידע שכזה.ולעיתים יודעים ל"תרגמו" לפעולה.
-למרות שהנושא כביכול טרוויאלי והעיסוק בו הוא לגיטמי כביכול,הסיכון הטמון בו מבחינת
בטחון-שדה גדול, לדעתי הרבה יותר מדיון טכני על כלי נשק כזה או אחר,או מדיניות משרד הפנים.
-"עבדול חמיד" -הוא לא בדיחה ולא פנטזייה,גם אם שמו האמיתי סלים,איוב,חמד או מוסטפא.
בהזדמנות חגיגית זאת אני חייב לספר שלפני כשנה נתקלתי באתר בערבית המעודד את בני דודינו
להרחיב את שליטתם בעברית ומפנה את הקוראים לתרגול הקריאה בעברית באתרים ישראלים שונים ובהם בין השאר, תאמינו או לא "הסליק" אותו הוא מכנה "אתר הנשק הישראלי".
שבת שלום.
עמי.
-הדיון הפומבי והבינלאומי [ככה זה באינטרנט] בכשלי אבטחה [נכונים או לא]תוך הצבעה
על מתווה פוטנציאלי לפיגוע עתידי ומסירת פרטים משמעותיים [מצב הנשק?רמת המאבטח?]
מהווה סיוע אמיתי ל "בני דודינו" המחפשים מידע שכזה.ולעיתים יודעים ל"תרגמו" לפעולה.
-למרות שהנושא כביכול טרוויאלי והעיסוק בו הוא לגיטמי כביכול,הסיכון הטמון בו מבחינת
בטחון-שדה גדול, לדעתי הרבה יותר מדיון טכני על כלי נשק כזה או אחר,או מדיניות משרד הפנים.
-"עבדול חמיד" -הוא לא בדיחה ולא פנטזייה,גם אם שמו האמיתי סלים,איוב,חמד או מוסטפא.
בהזדמנות חגיגית זאת אני חייב לספר שלפני כשנה נתקלתי באתר בערבית המעודד את בני דודינו
להרחיב את שליטתם בעברית ומפנה את הקוראים לתרגול הקריאה בעברית באתרים ישראלים שונים ובהם בין השאר, תאמינו או לא "הסליק" אותו הוא מכנה "אתר הנשק הישראלי".
שבת שלום.
עמי.
- סליקאי כסף

Re: אבטחת טרמפידות
רוני ב. כתב:שלום לכולם
מזה זמן רב שאני שם לב לתופעה פסולה של אבטחת טרמפיאדות ע"י חיילים/חילות ברחבי הארץ
לאור המצב הבטחוני המסובך שאנו חיים בו ראוי לתת את הדעת על התופעה הבאה:
זה זמן רב שאני חוזר הביתה באזור השפלה אני שם לב לחיילת שמוצבת בטרמפידה מסויימת
כאשר היא מצויידת בנשק הנראה גדול בכמה מידות ממנה(M16 ארוך) ועוד ללא מחסנית!
האם לפי כל "מומחי" האבטחה והבטחון של ישראל הדבר מרתיעה את המחבלים הפוטנציאליים החיים בקרבנו ואף בתוכנו לבצע את הפיגוע הבא(חס וחלילה)
מן הראוי שהאחראים לנושא זה יתנו את דעתם בעניין, ולא יחכו למקרה בו יהיה מאוחר
חבל על כל אזרח/חייל :!:
- סליקאי ארד

רוני אני מבין את הדאגה ואת הנושא שאתה מעלה ויש עוד אלף ואחד מחדלים שאפשר לדבר עליהם כאן שמרתיחים אותי לא פחות אבל כמו שרשם geepson ובצדק, דיבור על מחדלים וכשלים באבטחה הוא פסול, מאותן סיבות של מסירת מידע לאוייב. בוא נמנע מלדבר על הנושא הזה, לאוייב משאבים שלמים למציאת מידע מאתרים ישראלים, אסור לנו לעזור לו...
- סליקאי ארד

אשכול באותו נושא ממש מאתר "פרש"
אני חושב שהכל כבר נאמר שם
http://www.fresh.co.il/vBulletin/showth ... ost2949938
אני חושב שהכל כבר נאמר שם
http://www.fresh.co.il/vBulletin/showth ... ost2949938
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד