c או לא c?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
c או לא c?
מהדיון הקודם בנושא בחירת אקדח,עלתה לי שאלה נוספת,שהייתי מעוניין לשאול אותה בנפרד.
בהנחה והחלטתי על אקדח גלוק 17 מדור מתקדם,האם עדיף לקנות דגם C או דווקא את הדגם הרגיל? (מבחינת דיוק,ניקיון,רשף וכו')
בהנחה והחלטתי על אקדח גלוק 17 מדור מתקדם,האם עדיף לקנות דגם C או דווקא את הדגם הרגיל? (מבחינת דיוק,ניקיון,רשף וכו')
- סליקאי ארד

למה אתה פוסל את ה C באופן נחרץ כל כך ?
1. ירידת לחץ לא דרמטית במיוחד.
2. אין הבדל גדול כל כך בלכלוך.
3. אין שום הבדל בדיוק בפגיעה.
לגבי ירי לילי - נו באמת, כמה כאן התנסו בירי שכזה במטווח ושמו לב להבזק מהפורטים ? כמה שמו לב לכך שיש הבזק לא קטן מהקנה ?...
לגבי ירי לילי - נו באמת, כמה כאן התנסו בירי שכזה במטווח ושמו לב להבזק מהפורטים ? כמה שמו לב לכך שיש הבזק לא קטן מהקנה ?...
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נועם כתב:למה אתה פוסל את ה C באופן נחרץ כל כך ?
בתור אחד שירה במודל C לא מעט, וגם בכלי הספציפי שלך אני מסכים עם כל מילה.
וגם מוסיף שההבדל ברתע לא משמעותי אבל משפר בצורה די ניכרת את המהירות של חזרה לתמונת כוונות.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

האידאל הוא לקנות 17C וקנה נוסף לא מחורץ. הבעיה שאידאלים לעיתים מתנגשים עם מדיניות משרד הפנים.
אמנם עבר זמן מאז יריתי בגלוק בכלל ובדגם C בפרט, אך לא זכור הבדל משמעותי.
לעניין ירי בלילה אני מצטרף לדעת קודמי שלא על זה יקום ויפול דבר (אלא אם כן אתה בדרך כלל יורה בלילות או בחדרים ללא תאורה
) ולעניין הלכלוך ואבק התחתונים, מן הסתם ה C יצבור יותר ממנו ישר לקנה...
עניין נוסף - ירי מעשי, כמדומני, דגם C שייך לקטגורית Modified ושם תתמודד מול כלים מצוידים לעילא (כוונות אופטיות וכיו"ב) בעוד שעם 17 תוכל להתמודד ב Standard
אמנם עבר זמן מאז יריתי בגלוק בכלל ובדגם C בפרט, אך לא זכור הבדל משמעותי.
לעניין ירי בלילה אני מצטרף לדעת קודמי שלא על זה יקום ויפול דבר (אלא אם כן אתה בדרך כלל יורה בלילות או בחדרים ללא תאורה
עניין נוסף - ירי מעשי, כמדומני, דגם C שייך לקטגורית Modified ושם תתמודד מול כלים מצוידים לעילא (כוונות אופטיות וכיו"ב) בעוד שעם 17 תוכל להתמודד ב Standard
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
בדיוק בגלל כל מה שאתה אומר.
שורה תחתונה - אין שום הבדל.
לכן, אין שום סיבה לקנות C ולהוסיף כך וכך מאות שקלים.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
כמדומני הנשר הקטן עומד להתמודד עם סיכוני בני המשפחה הרחוקים מאוד שלו, ולא עם סכנות מצידן של מטרות נייר מהונדסות.
בכל מקרה, בירי לילה, מי שיורה עם פנס, לא שם לב לרשף, אלא אם הוא נורא מחפש אותו.
אני לא רואה בעייה בהחזקת שני קנים לגלוק, בנתיים גם לא משרד הפנים.
בכל מקרה, בירי לילה, מי שיורה עם פנס, לא שם לב לרשף, אלא אם הוא נורא מחפש אותו.
אני לא רואה בעייה בהחזקת שני קנים לגלוק, בנתיים גם לא משרד הפנים.
donduck כתב:נועם כתב:בכל מקרה, בירי לילה, מי שיורה עם פנס, לא שם לב לרשף, אלא אם הוא נורא מחפש אותו.
במקרים מסוימים הוא כן מצליח להבחין ברשף, אבל, מדובר ברשף של הקנה ממול![]()
זה שמופיע עשירית שניה לפני הפגיעה.
יש היכן שהוא תמונה של קנה שחרטו עליו go ahead make my day אבל לא מצאתי על הרשת..
למי ששואל אותי בד"כ - אני ממליץ לרכוש את הדגם הרגיל, מכיוון שלדעתי, ניתן להפיק את הביצועים הזהים משני הכלים, בעזרת אחיזה נכונה ועבודה נכונה עם הכלי.
ובטח תבוא השאלה למה לי יש דגם C ... ?
כי זה היה הכלי האחרון שהיה במלאי טרום האמברגו "ההוא" ... זה למה.
Colonel כתב:לעניין ירי בלילה אני מצטרף לדעת קודמי שלא על זה יקום ויפול דבר (אלא אם כן אתה בדרך כלל יורה בלילות או בחדרים ללא תאורה) ולעניין הלכלוך ואבק התחתונים, מן הסתם ה C יצבור יותר ממנו ישר לקנה...
מחקרים בארצות הברית מראים ש80% מכלל מקראי הירי בהם מעורבים שוטרים מתרחשים בתנאי תאורה גרועים אוו חושך .
מה המצב בארץ ?
שאלה טובה!
בכל מיקרא אני בהחלט היתי לוקח בחשבון אופציה של התקלות בלילה
מרפי כידוע עובד שעות ומשמרות מוזרות
נערך לאחרונה על ידי higt-power בתאריך 29 יולי 2008, 21:48, נערך פעם אחת בסך הכל.
עבור מפצים אינטגרלים (לא כאלו שמוספים בקצה הקנה ששם מהירות הלוע אף עולה) מקובל לדבר על הפסד של בין 5% ל10% שזה בערך ההבדל במהירות שבין תחמושת לחץ רגיל
לתחמושת תחמיש מוגבר .
אוו לחילופין כמו מעבר מקנה של 4 אינטש לקנה 2.5-2 אינטש.
כמובן שהפסד זה מתורגם (באופן תאורטי לפחות ) להפסד של 5% אוו יותר בכוח העצירה .
כמה זה קריטי ?
תלוי את מי אתה שואל ובאיזה מיקרא.
אני מכיר אחד לפחות ,נו נחשו מי![]()
![]()
שירה עם כלי שכזה במטווח סגור מואר בצורה פחות אוו יותר סבירה ,שהרשף מהפורטים גרם לו
לעצום עיניים בצורה אינסטינקטיבית תופעה שלא חזרה בשום כלי אחר שהנ"ל ירה בו לרבות כלים מפוצים אחרים וקטרים קצת יותר אקזוטים מ 9X19 .
itamar כתב:וגם מוסיף שההבדל ברתע לא משמעותי אבל משפר בצורה די ניכרת את המהירות של חזרה לתמונת כוונות.
א.
בשיעור פיזיקה הזה היתי חולה כנראה .
תוכל להסביר איך זה מסתדר?
תפסיק לירות במטווחים סגורים ותצא החוצה, תראה את הבדל.
אם אתה יורה בחושך מבלי לראות מטרה - אתה עושה שטות, כולל המדריך שמפקח עליך במטווח.
אם באירוע אמת - אתה עלול לפגוע במי שלא צריך וד"ל.
עזוב אותך מנוסחאות של פלורוסנטים - בפעם הבאה שתבוא, נשים שני גלוקים - 17 +17C ואם תרצה גם 19, תראה את ההבדלים עם אותה התחמושת ועם תחמושת מוגברת, הכל יממדד עם מד מהירות קליעים.
אם אתה יורה בחושך מבלי לראות מטרה - אתה עושה שטות, כולל המדריך שמפקח עליך במטווח.
אם באירוע אמת - אתה עלול לפגוע במי שלא צריך וד"ל.
עזוב אותך מנוסחאות של פלורוסנטים - בפעם הבאה שתבוא, נשים שני גלוקים - 17 +17C ואם תרצה גם 19, תראה את ההבדלים עם אותה התחמושת ועם תחמושת מוגברת, הכל יממדד עם מד מהירות קליעים.
שמע
אם לפושטים בשייטת יש דגם סי והם לא סובלים מאפקטים של סינוורים למיניהם וכוונות זוהרות שמסגירות אותם בלילה ושלל השמצות אז מה אני אומר?
נראה לי יותר מידי בילבולי בייצים גם ככה הסיכוי שתרגיש או שתשתמש באקדח יותר מנמוך
קנה מה שבא לך לא תקבל כאן תשובה הוגנת
p.s.
(לי יש 17 סי)
נראה לי יותר מידי בילבולי בייצים גם ככה הסיכוי שתרגיש או שתשתמש באקדח יותר מנמוך
קנה מה שבא לך לא תקבל כאן תשובה הוגנת
p.s.
(לי יש 17 סי)
i just shoot the tooth fairy and took my own teeth back
- סליקאי ארד

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד