מעצורים...
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
- תרמתי למען הסליק

itamar כתב:מסכים איתך ב-100% ולפעמים הוצאה של מחסנית מאקדח תקוע יכולה להיות קשה מאד.
הרבה מאד ציפרניים נשברו באותם ימים ש-FN היה אקדח השירות הסטנדרטי.
איתמר,
אני מתחיל להיות מודאג, בזמן האחרון אנחנו מתחילים להסכים על יותר מדי דברים (אפילו סייברוש אמר את זה השבוע), אנה אנו הולכים?
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
WEBART אתה מוזמן לקרוא את התגובה הראשונית שלי. במטווחים בכלל ובקורסים (אלה שאני מכיר) בפרט מתרכזים בשיטות אותן הזכרת- תפעול טכני של המעצור. כאשר אתה מכין אדם ללחימה אתה צריך להתרכז בתפעול טקטי כלומר הכנה לתפקוד בלחימה. לא במטווח. המשמעות היא שכל תהליך מחשבתי של "זיהוי" המעצור והתעסקות עם האקדח יוביל להרג מיידי של הלוחם. אתה מוזמן לנסות לתפעל מעצור "ארובה" כשמישהו ניצב מולך עם פיינטבול...זה אמור לתת מושג. כיוון שכך, "הומצאה" השיטה אותה ציינתי שיתרונה משולש:
1)היא לא מחייבת זיהוי. הפעולה היא אינסטינקטיבית ומטפלת במעצורים השכיחים בהם ניתקל.
2) כאשר מתרגלים אותה מספיק פעמים אין כמעט הבדל בין הכדור האחרון שנורה לבא אחריו.
3) ניתן לבצע אותה מבלי להביט באקדח - כי הגורם למעצור לא רלוונטי - בכל תנאי ראות (נראה אותך מזהה מעצור אי-נעילה בתוך מבנה חשוך ו/או בחדר מלא עשן...) ותוך כדי שמירת קשר עין עם התוקף.
השיטה לא חפה מבעיות, אבל מה כן?
1)היא לא מחייבת זיהוי. הפעולה היא אינסטינקטיבית ומטפלת במעצורים השכיחים בהם ניתקל.
2) כאשר מתרגלים אותה מספיק פעמים אין כמעט הבדל בין הכדור האחרון שנורה לבא אחריו.
3) ניתן לבצע אותה מבלי להביט באקדח - כי הגורם למעצור לא רלוונטי - בכל תנאי ראות (נראה אותך מזהה מעצור אי-נעילה בתוך מבנה חשוך ו/או בחדר מלא עשן...) ותוך כדי שמירת קשר עין עם התוקף.
השיטה לא חפה מבעיות, אבל מה כן?
"June '67 taught them respect..."
Webart כתב:itamar כתב:מסכים איתך ב-100% ולפעמים הוצאה של מחסנית מאקדח תקוע יכולה להיות קשה מאד.
הרבה מאד ציפרניים נשברו באותם ימים ש-FN היה אקדח השירות הסטנדרטי.
איתמר,
אני מתחיל להיות מודאג, בזמן האחרון אנחנו מתחילים להסכים על יותר מדי דברים (אפילו סייברוש אמר את זה השבוע), אנה אנו הולכים?
חחחחח....עד הויכוח הבא על הקלר או גלוק
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק