כמה זה עולה לנו?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
כמה זה עולה לנו?
אני מעוניינת למכור אקדח שהיה ברשותי אבל אני לא יודעת אם המחיר שאני רוצה לדרוש הוא סביר, אני בכלל לא יודעת מה המחירים בשוק. תוכלו לעזור לי איפה אני יכולה לברר מחירים?
- סליקאי ארד

חנהל'ה,
על מנת שנוכל לעזור לך יש לדעת-
איזה אקדח, מה הדגם, מתי שנת ייצור ומה מצבו וכו' כל אלה קובעים מחיר של נשק.
כמובן "תזהרי שם בחוץ" למכור לבעלי רישון/אישור קניה ממשרד הפנים... על בשרי חוויתי ניסיון לקנות ממני נשק עוד לפני שהקונה הישר וההגון ניגש למשרד הפנים.
על מנת שנוכל לעזור לך יש לדעת-
איזה אקדח, מה הדגם, מתי שנת ייצור ומה מצבו וכו' כל אלה קובעים מחיר של נשק.
כמובן "תזהרי שם בחוץ" למכור לבעלי רישון/אישור קניה ממשרד הפנים... על בשרי חוויתי ניסיון לקנות ממני נשק עוד לפני שהקונה הישר וההגון ניגש למשרד הפנים.
טובה עגבניה אחת מאשר סלסה חריפה מלאה תולעים
- סליקאי זהב

רק בשביל להבהיר את הנקודה:
לא קיים בשום מקום "מחירון" של אקדחים משומשים. הכל תלוי באותם מאפיינים שירוני העלה, וכיוון שהשוק קטן מאוד, אף אחד לא ישב וריכז את המחירים במקום אחד.
ככלל, שוק האקדחים היום הוא בעיקר של מוכרים, לכן מחירים נמוכים יחסית, למעט יוצאי דופן בודדים. לעיתים האקדח פשוט לא שווה כלום...
לא קיים בשום מקום "מחירון" של אקדחים משומשים. הכל תלוי באותם מאפיינים שירוני העלה, וכיוון שהשוק קטן מאוד, אף אחד לא ישב וריכז את המחירים במקום אחד.
ככלל, שוק האקדחים היום הוא בעיקר של מוכרים, לכן מחירים נמוכים יחסית, למעט יוצאי דופן בודדים. לעיתים האקדח פשוט לא שווה כלום...
- סליקאי טיטניום

כמו כל דבר אחר..להתחיל להשוות מודעות באינטרנט
יש כאן פורום של מכירה/ קניה
יש אתר יד שניה
יש מודעות באתרי מכירות כללים אחרים, כמו YNET ודומיו
לפי המחירים שדורשים שם ניתן לקבל תמונת מצב כללית לצורך השוואה.
יש אתר יד שניה
יש מודעות באתרי מכירות כללים אחרים, כמו YNET ודומיו
לפי המחירים שדורשים שם ניתן לקבל תמונת מצב כללית לצורך השוואה.
- תרמתי למען הסליק

אז ככה:
האקדח הוא הקלר&קוך 19, יד שניה, בקושי ירו בו, שמור וממש חדש. בזמנו קניתי אותו ב- 5,000 ואני רוצה למכור אותו ב-3,500 לפחות. יש לכם מושג אם זה מחיר סביר לבקש או שזה יותר מידי.
- סליקאי ארד

5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד