אקדחים חדשים בשוק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
בוצעו בעבר יבוא אישי של כלי יריה על ידי קלעים אוליפיים (אני ביניהם).
ביבוא מסחרי היבואן צריך להוציא מסמכים שונים גם ממשרד המסחר והתעשיה, ויתכן לעבור / להעביר את הנשק בדיקות נוספות.
יבוא מסחרי מבוצע על ידי עמילי מכס (עלויות נוספות) וכן דורש זמן עבודה והעברות כספים מראש.
ביבוא אישי הזמן הוא שלך - ואנחנו (כולנו) סופרים את הזמן שלנו בעלות 0 (אפס) הסוחר סופר את הזמן בעלותו האמיתית.
אין צורך בבדיקות שונות רשיונות שונים מעבר לנדרש על ידי משרד הפנים.
ביבוא אישי אנחנו משלמים מראש לספק בחו"ל אבל שוב לא סופרים את עלות מימון הכסף (כסף עולה כסף - ריבית וביטחונות בבנק)
ושוב - עשיתי את זה בעבר וקלעים נוספים שאני מכיר בירי האולימפי עשו יבוא אישי. כדאיות? תלוי בעלות הזמן שלך ומידת הרצון בכלי המסויים ובהפרש העלות בין יבוא דרך סוחר ליבוא אישי.
חפש בסליק יש תאור של תהליך היבוא שעברתי.
ביבוא מסחרי היבואן צריך להוציא מסמכים שונים גם ממשרד המסחר והתעשיה, ויתכן לעבור / להעביר את הנשק בדיקות נוספות.
יבוא מסחרי מבוצע על ידי עמילי מכס (עלויות נוספות) וכן דורש זמן עבודה והעברות כספים מראש.
ביבוא אישי הזמן הוא שלך - ואנחנו (כולנו) סופרים את הזמן שלנו בעלות 0 (אפס) הסוחר סופר את הזמן בעלותו האמיתית.
אין צורך בבדיקות שונות רשיונות שונים מעבר לנדרש על ידי משרד הפנים.
ביבוא אישי אנחנו משלמים מראש לספק בחו"ל אבל שוב לא סופרים את עלות מימון הכסף (כסף עולה כסף - ריבית וביטחונות בבנק)
ושוב - עשיתי את זה בעבר וקלעים נוספים שאני מכיר בירי האולימפי עשו יבוא אישי. כדאיות? תלוי בעלות הזמן שלך ומידת הרצון בכלי המסויים ובהפרש העלות בין יבוא דרך סוחר ליבוא אישי.
חפש בסליק יש תאור של תהליך היבוא שעברתי.
יובל .
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
שלום רב,
מציע בחום לכל אחד שמעוניין בדגם שאין בארץ (לרבות זיג 250) לפנות אלינו. ייתכן ונוכל לייבאו עבורו באופן אישי.
בברכה,
אלעד.
מציע בחום לכל אחד שמעוניין בדגם שאין בארץ (לרבות זיג 250) לפנות אלינו. ייתכן ונוכל לייבאו עבורו באופן אישי.
בברכה,
אלעד.
מאיר רוט בע"מ
יבוא, יצוא ושיווק נשק, תחמושת ואביזרים.
מטווחים חדישים וממוזגים.
השר חיים משה שפירא 4, א.ת.ח ראשל"צ, 7570406
03-9527063, http://www.meirroth.co.il
יבוא, יצוא ושיווק נשק, תחמושת ואביזרים.
מטווחים חדישים וממוזגים.
השר חיים משה שפירא 4, א.ת.ח ראשל"צ, 7570406
03-9527063, http://www.meirroth.co.il
- סליקאי כסף

itamar כתב:donduck כתב:זה לא משתלם כי אותו סוחר גם מחוייב לתת לל שירות, ע"פ חוק.
זאת אומרת: להחזיק מלאי של חלפים, להיות מוכן להכיר וטפל בכלי ספציפי וייחודי שלעיתים דורש מיכשור מיוחד, וכו'. מה עוד, שאדם שטורח להזמין יחידה ספציפית שאינה בארץ, בין אם אקדח או מוצר אחר, סביר להניח שידרוש גם הרבה מאד שירות.
עכשיו עם יד הלב, למעט אקדחי CUSTOM לירי מעשי שגם נטחנים הרבה יותר מאשר אקדח לנשיאה יום יומית, כמה פעמים בחיים שלך נדרשת לאיזה תיקון רציני לכלים שלך? וכמה כבר עולה לסוחר נשק להזמין יחד עם אותו כלי ייחודי איזה ערכת קפיצים/פינים שאני מניח שהבעלים של אותו נשק יחודי ישמח מאד לרכוש אותה גם כן?
א.
אתה תופתע עד כמה TLC הכלים האלו דורשים.
ככל שהכלי יותר "יחודי", יותר אקזוטי ופחות נפוץ כך הוא יותר מפונק.
לא מזמן הובאו לארץ ביבוא אישי אקדחים מדגם מסויים לירי מעשי.
ע"מ לא לפגוע בצינעת הפרט לא אפרט את הדגמים או אפילו את הקונפיגורציה, אבל באמת, מדובר בקרם שבקרם של האקדחים בעולם.
בשורה התחתונה - הם לא ירו כמצופה כבר לאחר מאות בודדות של כדורים. בעליהם אוכלים מרורים, נאלצים לאלתר חלקים ועדין לא בא לציון גואל.
שום סוחר לא היה מכניס עצמו, ובצדק, להרפתקאה כזו, גם בעבור רווח של 1000 יורו לכלי.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
דון,
אתה רק מחזק את דעתי בנושא... "אמרתי למעט אקדחי CUSTOM שמיועדים לירי מעשי"
גם אני לא הייתי נכנס להרפתקאה כזו...
אם הייתי חושב להכנס לירי מעשי, או שהייתי מתחרה בסטנדרט עם הגלוק 17 שיש לי או שהייתי קונה פארה אורדיננס ממאיר רוט, שם אני בטוח שיהיה לאקדח הזה אבא ואמא שדואגים לו.
הכוונה שלי הייתה יותר לכיוון אקדחים להגנה עצמית שלא נמצאים פה בארץ כמו הקלרים למיניהם, אותו זיג 250, וכו...
א.
אתה רק מחזק את דעתי בנושא... "אמרתי למעט אקדחי CUSTOM שמיועדים לירי מעשי"
גם אני לא הייתי נכנס להרפתקאה כזו...
אם הייתי חושב להכנס לירי מעשי, או שהייתי מתחרה בסטנדרט עם הגלוק 17 שיש לי או שהייתי קונה פארה אורדיננס ממאיר רוט, שם אני בטוח שיהיה לאקדח הזה אבא ואמא שדואגים לו.
הכוונה שלי הייתה יותר לכיוון אקדחים להגנה עצמית שלא נמצאים פה בארץ כמו הקלרים למיניהם, אותו זיג 250, וכו...
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

א' כל, אלעד רוט הרים את הכפפה לשמחתי ולשמחתנו(חוץ מזה שהוא ייבואן CZ ו-PARA לארץ)כך שניתן לפנות אליו בנושאי ייבוא של אקדחים אישיים בהם אתם מעוניינים.
איתמר, סוחרי נשק במדינת ישראל, כמו כל הסוחרים למיניהם, רוצים להרוויח. מה לעשות? ככה זה בארץ, בין אם זה LCD כמו שנתנו דוגמא או כל דבר אחר(ולא ניכנס למכס/מע"מ וכו'). אקדח עולה שקל בחו"ל, סוחר רוצה שקל כפול 2 או אפילו 3. למה? סיבות רבות, בין אם זה שירות ואחריות, או ייבוא מסחרי עליו משלמים כל מיני(ושוב לא ניכנס לזה), משלוח ולפעמים הצורך להיות GREEDY.
באם סוחר מביא דגם יחיד ואינו ייבואן, בד"כ מצהיר כ-Commercial Sample. במשרד התמ"ת ההבנה בנשק שואפת ל-0 כמו במחוזות רבים אחרים וצריך לריב כמעט על כל רישיון(שוב, כמות מסחרית, שונה). זה ושאר ההתרוצצויות, וכמו שיובל אמר, הזמן עלינו(גם אני מדבר מניסיון)ולכן איכפת לנו. סוחר בשביל אקדח יחיד, פשוט לא שווה לו כל הטרחה הזאת, הוא לא מרוויח כלום!תשכחו מ-10-17% רווח, זה לא השוק הנכון. זה כמובן משתנה שמדובר בכמות גדולה.
ההתייחסות מבחינה בירוקרטית לנשק אולימפי ונשק להגנה עצמית/ירי מעשי וכו', היא אותו הדבר. הדבר שונה כאשר מנסים לדבר מול אנשים ולהסביר להם. התחום האולימפי יותר קל להבנה ברמה החברתית. ייבוא אישי, כיום(לא בעבר) של נשק להגנה עצמית/ירי מעשי, הוא כמעט בלתי אפשרי. לא נותנים. למה? גם אני שאלתי. לא קיבלתי תשובה.
ירוני, אתה רוצה ללכת עם SIG שירה 40000 כדור והמסילות שלו נשחקו לגמרי? אתה מוזמן. אין מה להשוות פה. תאמין לי שאם תיקח את כל החבר'ה שלך לאיזה מטווח ותיתן להם לירות באקדחי ירי מעשי ייעודיים שניתן ללכת איתם ביום יום, הם יחליפו את הכלים שלהם בשנייה וחצי. בנאדם נוסע כל החיים שלו בסובארו ישנה, עד שנותנים לו לנסוע באיזה LEXUS ואז הוא רק מתחיל להבין.
התגובה שלך על הצבא בכלל לא מובנת לי, ואני בכלל לא יודע איך להתחיל להגיב.
דון - נשק מומחה לכלים המפונקים, היה פותר את כל הבעיות במספר דקות. יצא לי להתעסק עם מספר GUNSMITHES של 2011 בספרד, בין אם זה מפעל, או בשטח, ותאמין לי, הם עבדו אולי פחות מ-5 דקות על הכלים שבהם היו תקלות. אין לנו כאלה פה בארץ.
איתמר, סוחרי נשק במדינת ישראל, כמו כל הסוחרים למיניהם, רוצים להרוויח. מה לעשות? ככה זה בארץ, בין אם זה LCD כמו שנתנו דוגמא או כל דבר אחר(ולא ניכנס למכס/מע"מ וכו'). אקדח עולה שקל בחו"ל, סוחר רוצה שקל כפול 2 או אפילו 3. למה? סיבות רבות, בין אם זה שירות ואחריות, או ייבוא מסחרי עליו משלמים כל מיני(ושוב לא ניכנס לזה), משלוח ולפעמים הצורך להיות GREEDY.
באם סוחר מביא דגם יחיד ואינו ייבואן, בד"כ מצהיר כ-Commercial Sample. במשרד התמ"ת ההבנה בנשק שואפת ל-0 כמו במחוזות רבים אחרים וצריך לריב כמעט על כל רישיון(שוב, כמות מסחרית, שונה). זה ושאר ההתרוצצויות, וכמו שיובל אמר, הזמן עלינו(גם אני מדבר מניסיון)ולכן איכפת לנו. סוחר בשביל אקדח יחיד, פשוט לא שווה לו כל הטרחה הזאת, הוא לא מרוויח כלום!תשכחו מ-10-17% רווח, זה לא השוק הנכון. זה כמובן משתנה שמדובר בכמות גדולה.
ההתייחסות מבחינה בירוקרטית לנשק אולימפי ונשק להגנה עצמית/ירי מעשי וכו', היא אותו הדבר. הדבר שונה כאשר מנסים לדבר מול אנשים ולהסביר להם. התחום האולימפי יותר קל להבנה ברמה החברתית. ייבוא אישי, כיום(לא בעבר) של נשק להגנה עצמית/ירי מעשי, הוא כמעט בלתי אפשרי. לא נותנים. למה? גם אני שאלתי. לא קיבלתי תשובה.
ירוני, אתה רוצה ללכת עם SIG שירה 40000 כדור והמסילות שלו נשחקו לגמרי? אתה מוזמן. אין מה להשוות פה. תאמין לי שאם תיקח את כל החבר'ה שלך לאיזה מטווח ותיתן להם לירות באקדחי ירי מעשי ייעודיים שניתן ללכת איתם ביום יום, הם יחליפו את הכלים שלהם בשנייה וחצי. בנאדם נוסע כל החיים שלו בסובארו ישנה, עד שנותנים לו לנסוע באיזה LEXUS ואז הוא רק מתחיל להבין.
התגובה שלך על הצבא בכלל לא מובנת לי, ואני בכלל לא יודע איך להתחיל להגיב.
דון - נשק מומחה לכלים המפונקים, היה פותר את כל הבעיות במספר דקות. יצא לי להתעסק עם מספר GUNSMITHES של 2011 בספרד, בין אם זה מפעל, או בשטח, ותאמין לי, הם עבדו אולי פחות מ-5 דקות על הכלים שבהם היו תקלות. אין לנו כאלה פה בארץ.
נערך לאחרונה על ידי Cybrosh בתאריך 19 אוגוסט 2008, 20:31, נערך פעם אחת בסך הכל.
SPS - מתקרב לשלמות...
שאלה
בלאי יש לכל דבר ביקום...גם אקדחים, אומרים שאפילו החיים הם מחלה סופנית
האם לזיג P250 יש מתחרים (חדשים) כיום הן מבחינת איכות והן מבחינת אמינות? ואני מדבר על כאלה עם ידית דריכה שמתאימה ל"עבי אגודל"...(לא כמו CZ)
אני יודע שכל אקדח יעשה את העבודה, השאלה היא (חוץ מנוחות) מה כדאי?
כיום אני נושא גלוק 19C, מבסוט, אבל מחפש אקדח אחר...חדשני יותר.
יש המלצות?
איתן
האם לזיג P250 יש מתחרים (חדשים) כיום הן מבחינת איכות והן מבחינת אמינות? ואני מדבר על כאלה עם ידית דריכה שמתאימה ל"עבי אגודל"...(לא כמו CZ)
יש המלצות?
איתן
גלוק זה גלוק זה גלוק!
ל-SMITH&WESSON יש את ה-M&P, לברטה יש את ה-PX4 Storm, ל-FN את ה-FNP, לספרינגפילד 1911 מודולרי לגמרי. אלה הדומים/מקבילים למה שזיג הוציאו(250). כל אלה, נועדו להיות אקדחי שירות, זולים, שניתן להחליף כמעט כל חלק באקדח לטובת נוחות היורה ודרישותיו(קליברים, נוחות).
אחרים שהוציאו אקדחי שירות זולים : ל-STI את הGP6(למרות שהוא לא מודולרי לגמרי-רק ב9), ל-WILSON את ה ADP, ל-springfield יש ה-XD(דגם חדש יוצא בקרוב).
Net, אתה מתכוון לצינה גבוהה/רחבה?
אחרים שהוציאו אקדחי שירות זולים : ל-STI את הGP6(למרות שהוא לא מודולרי לגמרי-רק ב9), ל-WILSON את ה ADP, ל-springfield יש ה-XD(דגם חדש יוצא בקרוב).
Net, אתה מתכוון לצינה גבוהה/רחבה?
SPS - מתקרב לשלמות...
ירוני כתב:התכוונתי שיש נשקים, כמו בצבא, שירים אלפי כדורים, ליתר דיוק עשרות אם לא מאות אלפים, כמו בצבא, ולא זקוקים לשיפוץ
לא יחדוע לי על רובה כלשהו שאורך החיים שלו מאות אלפי כדורים
ואני לא מדבר על המציאות בשטח.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
Re: שאלה
net-force כתב:בלאי יש לכל דבר ביקום...גם אקדחים, אומרים שאפילו החיים הם מחלה סופנית
יש המלצות?
איתן
השאלה האם זיג250 בעצמו יכול להתחרות מול שאר האקדחים הוותיקים ? נגיד שבסיס לאקדח טוב אמין ואיכותי מאוד אבל מה עם כל השאר? מחסניות נדירות ולא תואמות (גם לא תואמות דגמים אחרים של זיג), חלקי חלוף יש/אין? מה עם העדק שלו ? לא שלגלוק יש עדק טובה אבל מי אמר שלזיג 250 יש עדק טובה יותר?! מה עם אביזרים ? נרתיקים ?
אלה היו הגורמים שגם אצלי שגרמו לי לבחור בגלוק, אם שוק היה שונה - היתי בוחר אחרת.
לרוגר יש SR9 (זול מגלוק), לשטייר של דגם חדש של M9A1 להקלר כל כמה שנים יש כלי שונה/חדש.
לא חסר, רק הם לא כאן.
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
לי אישית יצא להחזיק ביד FN ממשלתי שטחן כמה מאות אלפי כדורים...
לאבי ז"ל היה 1911 0.45 בגוון חום שעבר כנראה את מלחמת העולם השניה, היה בפלמ"ח, עבר את מלחמת השחרור ועוד הרבה תלאות.. היום לא בונים יותר כלים כאלה..
א.
לאבי ז"ל היה 1911 0.45 בגוון חום שעבר כנראה את מלחמת העולם השניה, היה בפלמ"ח, עבר את מלחמת השחרור ועוד הרבה תלאות.. היום לא בונים יותר כלים כאלה..
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

כתבתי את זה קודם, ואכתוב עכשיו שוב - במילואים שלי, מיקרו עוזי מבוגר למדי, גירסה מיוחדת שנעשתה במיוחד לאיזה טייס, העוזי הזה כבר התגלגל בידיים של הרבה אנשים, המון בוחני נשק, ירה ה-מ-ו-ן [עשרות אלפים]. הגיע אלי, נשק מקצועי מאוד בחן אותו וחשב שהוא מחזיק נס/קסם/פלא בידיים.
אחד הדברים המיוחדים שלו, ותחזיקו חזק, יש לו קנה נוסף של 0.45, מרכיבים "לפי הצורך" שאף פעם לא היה, אגב.
אחד הדברים המיוחדים שלו, ותחזיקו חזק, יש לו קנה נוסף של 0.45, מרכיבים "לפי הצורך" שאף פעם לא היה, אגב.
טובה עגבניה אחת מאשר סלסה חריפה מלאה תולעים
- סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד