בקשת עזרה - כל מה שצריך הוא להקליק.
עדכון חם מהתנור,
אנחנו מקום שני עם 236 נק'
מרחק של 51 נק' ממקום ראשון ..
התחרות נמשכת עוד שבועיים !!! יש מספיק זמן לצמצם פערים ולהפוך למובילים !!
דרך אגב - המוביל כרגע בתחרות הוא חבר בפורום של דייגים, שזוכה לתמיכתם! אז יאללה להמשיך להפיץ את בשורת הקליק, אנחנו חייבים להגיד להם בסוף - "יצאתם טונה!"
תודה לכולם,
שחר
אנחנו מקום שני עם 236 נק'
מרחק של 51 נק' ממקום ראשון ..
התחרות נמשכת עוד שבועיים !!! יש מספיק זמן לצמצם פערים ולהפוך למובילים !!
דרך אגב - המוביל כרגע בתחרות הוא חבר בפורום של דייגים, שזוכה לתמיכתם! אז יאללה להמשיך להפיץ את בשורת הקליק, אנחנו חייבים להגיד להם בסוף - "יצאתם טונה!"

תודה לכולם,
שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
אולי זה רק אצלי, אבל כשאני מקליק על הקישור זה מעלה לי אתר של מטרנה עם תמונות של תינוקות, ללא אינדיקציה על מי להקליק, ושואל אותי אם אני רוצה להירשם...
אפשר יותר פרטים? עזרה למתקשים? ויאגרה למי שלא מתקשים? משהו?
אפשר יותר פרטים? עזרה למתקשים? ויאגרה למי שלא מתקשים? משהו?
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק
זה בדיוק מה שצריך לקרות .. עצם ההקלקה של הקישור הספציפי הזה רושמת נקודה לזכות אשתי שתחייה... כמובן שכל הקלקה צריכה להיות ממחשב עם כתובת IP שונה ..
התמונות באתר הן רנדומליות של התינוקות שהוריהם רשמו אותם לאתר
אין צורך להירשם לאתר, אלא אם אתם רוצים לפתוח חשבון (חינם) לתינוקכם וליצור לו רשת חברתית עם תינוקות אחרים.
התחרות היא בין העובדים של מוצרי מעברות, כחלק ממסע פרסום של מטרנה לאתר / רשת חברתית שהועלו לאויר לאחרונה
עדכון מיקום - ירדנו למקום הרביעי
החברה מהפורום של הדגים עושים עבודה טובה יותר
אני בימים הקרובים לא אהיה מחובר (חופשה בכריתים), אז אני סומך עליכם שתמשיכו להפיץ את הקישור לכל העולם .. עדכונים ביום שישי
תעשו חיים
שחר
התמונות באתר הן רנדומליות של התינוקות שהוריהם רשמו אותם לאתר
אין צורך להירשם לאתר, אלא אם אתם רוצים לפתוח חשבון (חינם) לתינוקכם וליצור לו רשת חברתית עם תינוקות אחרים.
התחרות היא בין העובדים של מוצרי מעברות, כחלק ממסע פרסום של מטרנה לאתר / רשת חברתית שהועלו לאויר לאחרונה
עדכון מיקום - ירדנו למקום הרביעי

אני בימים הקרובים לא אהיה מחובר (חופשה בכריתים), אז אני סומך עליכם שתמשיכו להפיץ את הקישור לכל העולם .. עדכונים ביום שישי
תעשו חיים
שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד