כניסה עם נשק להופעה של פול מקרטני
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
כניסה עם נשק להופעה של פול מקרטני
ערב טוב!
האם ידוע כבר משהו לגבי נהלי הכניסה להופעה של פול מקרטני?
אחרי ששלימתי 980 ש"ח מאוד לא בא לי להגיע לשם ולגלות שאין כניסה עם נשק ואין תנאי הפקדה.
זה גם מקרה שבו תהיה לי בעיה להסתובב וללכת כפי שאני נוהג לעשות כשלא נותנים לי להיכנס עם נשק, כי אישתי מאוד רוצה ללכת להופעה הזו.
האם ידוע כבר משהו לגבי נהלי הכניסה להופעה של פול מקרטני?
אחרי ששלימתי 980 ש"ח מאוד לא בא לי להגיע לשם ולגלות שאין כניסה עם נשק ואין תנאי הפקדה.
זה גם מקרה שבו תהיה לי בעיה להסתובב וללכת כפי שאני נוהג לעשות כשלא נותנים לי להיכנס עם נשק, כי אישתי מאוד רוצה ללכת להופעה הזו.
- סליקאי ארד

Shimi כתב:אז אם אתה כל כך רוצה
לא יקרה כלום אם יום אחד תפקיד תנשק בכספת בבית
ותלך ללא חשש וללא בעיות
אם לא היה חושש, היה הולך עם הנשק בכל יום כל היום ללא נשק... נו באמת..
די להתייפייפות הנפש, מבקשי נפשנו יחכו לך תמיד במקום ובזמן אליו תגיע לא מוכן.
אולי שיילך לצופים ? "היה נכון"..
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
yuval כתב:גם עם עדיין לא פורסם, מנסיון אירועים אחרים לאחרונה בגני יהושוע (מי זוכר על שם מי ומה היה תפקידו ?) המשטרה לא מאשרת כניסה עם נשק לאירועים במקום.
(לא על שום שראש העיר מכוער {יהושוע רבינוביץ'} אלא מפני שהעיר מכוערת - אמר ציץ' ונבחר.) אגב אותו רבינוביץ' היה לאחר שהפסיד את תל אביב לשר האוצר בממשלת רבין הראשונה והנהיג את יום השבתון לרכב במטרה לחסוך בדלק והכניס את המע"מ.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד