חידה

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי אילן ב » 22 מרץ 2003, 05:00

עוגי בוגי
זכור הקנה הפתוח המהווה יתרון מהווה חיסרון בעת התפוצצות תרמיל בבית הבליעה, אין הגנה. אם קנה הפרה אורדיננס שהראיתי היה מתפוצץ בברטה היורה היה מאבד עין/עיניים או אף את חייו.
וובי בחיאתק תעלה פה את התמונה של הקנה המפוצץ - תודה.

הניסיון שלי עם ברטה 951 (חד טורי) ו ה F92 הוא שנקודת הכשל שלהם (בעת ירי תחמושת מחוזקת - עוזי לדוגמא לצערי יש כאלו אצלנו) היא פיסת הנעילה שלהם הנמצאת מתחת לקנה, הנוטה להשבר..
קנה זה בעת התנועה לאחור אינו משנה זווית ולכן מגש ההזנה שלו גדול יותר ובכדורי אף רך וחוד חלול נוטה למעצורים.

וכדי למנוע ויכוחים 4 אקדחים כאלו עם אותה בעיה עברו דרכי לנשק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי fiveseven » 22 מרץ 2003, 15:18

בקישור שהעלה עוגי מתוארת בעיה נוספת שקשה לי לשפוט כמה היא מגבילה במציאות - הם מתארים תופעה המכונה "מיראז-חום" (חיזיון שווא המקושר לחום) ואני מניח שהכוונה היא שכאשר יורים כמות ניכבדה של תחמושת ברצף החום העולה מן הקנה החשוף מפריע את תנועת האוויר מעל הקנה ומטשטש את תמונת הכוונת הקדמית (בדומה לתופעה שאפשר לראות מעל כביש ביום חם או מחבת)

בכל מקרה שם היא מתוארת בהקשר של פתרון שנמצא לבעיה אז אני מניח שזה רלוונטי לדגמים מוקדמים יותר.

תמונה
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי הצעדן » 22 מרץ 2003, 21:05

תודה דונדאק, זה מה שחשבתי.

והמשפט:
לאחר שצינה רתעה לאחור יותר מהדרוש ופגעה בפניו של חייל אמריקאי אולצה ברטה להחליף את הצינות לאחר שיפור מטלורגי.
מתייחס לכתבה אותה ראיתי, עכשיו אני זוכר בפירוש את המלים "SLIDE" ו "FACE".
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

על ידי נועם » 22 מרץ 2003, 21:15

אל תמהרו להספיד את הברטה F-92... היא מככבת ובגדול במרבית עיתוני סוף השבוע חגורה למותנם ולמותנן של חיילי וחיילות צבא ארצות הברית.

הבעייה בברטות ההיתה פיסת הנעילה העשוייה מתכת קשה וגוף האקדח שעשוי אלומיניום.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

ברטה

על ידי מיכאל מס » 22 מרץ 2003, 21:28

נועם
אמרת חגור למותניים
חגור , לא יורה, אבל אחלה נרתיק
עכשו הם כבר יכולים למכור את הסלוגן PROVED IN BATTLE גם לקהל היעד האזרחי ולקוחות צבאיים פוטנציאיליים.

זאת היתה הבעיה עם רכב הסיור רב"י ומטוס ההנ"ק (המראה נחיתה קצרים) ערבה תוצרת התעשיה האוירית , שקשה היה לשווקם בחו"ל מחוסר תמונות רטובות..
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Colonel » 22 מרץ 2003, 23:56

האמריקאים משתמשים גם בהוליווד לצורך שיווק ולאו דווקא בפעילות אמיתית...
בניית השם / המותג ע"י הופעה בכמה שיותר הזדמנויות, אח"כ הוכחה במבחני סיבולת כאלו ואחרים, סרטי וידאו של תקיפות על מטרות דמה ואפשרות לרכישה על חשבון כספי סיוע ...

כמו שנאמר, בעל המאה הוא בעל הדעה
(ואם הוא מציע לנו האמר, אז על אחת כמה וכמה ... :wink: )
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד