רישיון לאקדח - איך וכמה?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
רישיון לאקדח - איך וכמה?
נכבדי שלום,
בעוד 8 ימים אני משתחרר סופית מצה"ל אחרי שירות יותר ממלא, ואני מעוניין להוציא רישיון לאקדח מסיבת מגורים (ישוב ספר).
למרות שיש לי עבר די כבד בתחום הנשק, החלטתי שעדיף קודם להתייעץ עם גדולים וחכמים ממני בתחום - והכוונה לכם
כמו כל חייל משוחרר, גם אני קצר במזומן - אך מודע לכך שכשבוחרים נשק, שווה להשקיע קצת יותר בשביל לקבל תמורה לשנים ארוכות. אפשרות לנשק יד שניה היא בהחלט אופציה מועדפת. הכיוון הכללי הוא אקדח בקוטר 9 מ"מ, גודל שמאפשר נוחות ולא לצרכי הסלקה (אבל לא משהו בסגנון נשר המדבר, נשאיר את זה לחלומות), וכמובן שישב לי טוב ביד.
כמו כן, אשמח לקבל קצת עזרה בנוגע למסמכים שצריך להמציא לצורך הוצאת הרישיון.
לגבי מטווחים - למרחק אין משמעות בשבילי. מטווח עם מגוון רחב של כלים הוא מקום מועדף לביקור מבחינתי, אשמח לשמוע על המלצות.
אז בכל מקרה, תודה רבה לכולכם!
עומר.
בעוד 8 ימים אני משתחרר סופית מצה"ל אחרי שירות יותר ממלא, ואני מעוניין להוציא רישיון לאקדח מסיבת מגורים (ישוב ספר).
למרות שיש לי עבר די כבד בתחום הנשק, החלטתי שעדיף קודם להתייעץ עם גדולים וחכמים ממני בתחום - והכוונה לכם
כמו כל חייל משוחרר, גם אני קצר במזומן - אך מודע לכך שכשבוחרים נשק, שווה להשקיע קצת יותר בשביל לקבל תמורה לשנים ארוכות. אפשרות לנשק יד שניה היא בהחלט אופציה מועדפת. הכיוון הכללי הוא אקדח בקוטר 9 מ"מ, גודל שמאפשר נוחות ולא לצרכי הסלקה (אבל לא משהו בסגנון נשר המדבר, נשאיר את זה לחלומות), וכמובן שישב לי טוב ביד.
כמו כן, אשמח לקבל קצת עזרה בנוגע למסמכים שצריך להמציא לצורך הוצאת הרישיון.
לגבי מטווחים - למרחק אין משמעות בשבילי. מטווח עם מגוון רחב של כלים הוא מקום מועדף לביקור מבחינתי, אשמח לשמוע על המלצות.
אז בכל מקרה, תודה רבה לכולכם!
עומר.
"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש." (מגילת קהלת, פרק א', פסוק ט')
יאללה חגיגה
בואו נתחיל לצעוק: גלוק גלוק!! הקלר הקלר!! יריחו יריחו!! רק בול צ'רוקי!!
בקיצור ידידי, כמו שאמרת אתה, סע למטווח "שים אותו ביד" (האקדח), תן כמה כדורים, "תנשום אותו", תמשש תמשמש ואל תתיאש. אקדח, כמו כל דבר בחיים הוא סוג של פשרה, אין מושלם או קרוב למושלם. לאחר שתגבש דעתך, שאל לגבי דגם ספציפי את מומחי הפורום, הרפתנים למינהם ושאר גדולי התורה שיאשרו אותו סופית מבחינה טכנית.
וזהו. והכי חשוב, תהנה ושמור על כללי הבטיחות (שבאמת, לא בצחוק כמו בסדיר, נכתבו בדם).
ערן
בקיצור ידידי, כמו שאמרת אתה, סע למטווח "שים אותו ביד" (האקדח), תן כמה כדורים, "תנשום אותו", תמשש תמשמש ואל תתיאש. אקדח, כמו כל דבר בחיים הוא סוג של פשרה, אין מושלם או קרוב למושלם. לאחר שתגבש דעתך, שאל לגבי דגם ספציפי את מומחי הפורום, הרפתנים למינהם ושאר גדולי התורה שיאשרו אותו סופית מבחינה טכנית.
וזהו. והכי חשוב, תהנה ושמור על כללי הבטיחות (שבאמת, לא בצחוק כמו בסדיר, נכתבו בדם).
ערן
Light solutions -פנסים ותאורה טקטית מתקדמת.
עומריקו,
אם אתה מזדמן לדרום - תקבל סיבוב על כל מה שיש במטווח, כל כלי שתרצה לרכוש - מחיר מאוד מיוחד רק בשבילך, כיקיר המועדון.
אם אתה מזדמן לדרום - תקבל סיבוב על כל מה שיש במטווח, כל כלי שתרצה לרכוש - מחיר מאוד מיוחד רק בשבילך, כיקיר המועדון.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
HKpro כתב:טוב, היום בשעה טובה השתחררתי מצה"ל... ורק שאלה לפני... אני אמור לנסוע למשרד הפנים ולמלא שם את כל הטפסים, או שאני יכול להדפיס בבית ואז לבוא איתם מוכנים ולהגיש אותם?
אילו תעודות צריך לצלם לצורך בקשה?
ברוך השב לאזרחות ... שיהיה בהצלחה !!!
1. את הטפסים תוריד מאתר משרד הפנים, תמלא ותשלח בדואר רשום. תשאיר לך העתקים מכל מה שאתה שולח.
2. צרף אישור ממזכירות היישוב שלך + המועצה האיזורית שלך על היותך תושב בתקופה של לפחות 3 החודשים החולפים.
3. העילה שלך - תושב יישוב זכאי.
אם צריך סיוע נוסף צור קשר בנייד.
שנה טובה.
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד