אקדח זיג זאואר p-226 איך האקדח??
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
אקדח זיג זאואר p-226 איך האקדח??
יש לי חבר עם כפות ידיים בינוניות שקיבל מתנה מחו''ל עם רשיונות יבוא דרך סוחר וכל הפרוצדורה אקדח כנ''ל .
מי מכם מכיר ויודע איך האקדח והאם מתאים לנשיאה קבועה מוסלקת
מי מכם מכיר ויודע איך האקדח והאם מתאים לנשיאה קבועה מוסלקת
שקר לי רק פעם אחת בשניה כבר לא אאמין לך
- סליקאי כסף

donduck כתב בזמנו דעה מרשימה לגבי האח הקטן של אקדח זה כאן:
http://www.haslik.co.il/forums/viewtopic.php?t=13019
http://www.haslik.co.il/forums/viewtopic.php?t=13019
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
כבעליו של אקדח מסוג זה, יש לי מספר נקודות:
1) האקדח אמין מאוד, מעולם לא נתקלתי באיזושהי בעיה בירי (ואני משתדל להתאמן ולא רק לחדש...).
2) האקדח לא קל, אבל המשקל שלו לא נוראי. בהנחה שלחבר שלך יש מבנה גוף בינוני פלוס, לא אמורה בעיה להסתובב עם הנשק מוסלק.
3) שווה, כמובן, לבחון את התאמת האקדח לכף היד לפני הרכישה... ה226 זקוק לכפות ידיים גדולות מעט לאחיזה טובה.
4) כמו כל אחיו מבית היוצר של זיג (חוץ מהדגמים החדשים?), ה-226 הופך ל"קסטנייטה" לאחר זמן מסוים (ולא ארוך), בגלל השילוב של צינת פלדה עם גוף אלומיניום. מעצבן, אבל לא ממש מורגש ביומיום.
בשורה התחתונה: אני מרוצה מהאקדח, אני מוצא אותו נוח לשימוש ולנשיאה.
אגב, למה לייבא 226 באופן מיוחד? חסרים כאלה בארץ (שלא לדבר על משומשים ברבע מחיר)?[/u]
1) האקדח אמין מאוד, מעולם לא נתקלתי באיזושהי בעיה בירי (ואני משתדל להתאמן ולא רק לחדש...).
2) האקדח לא קל, אבל המשקל שלו לא נוראי. בהנחה שלחבר שלך יש מבנה גוף בינוני פלוס, לא אמורה בעיה להסתובב עם הנשק מוסלק.
3) שווה, כמובן, לבחון את התאמת האקדח לכף היד לפני הרכישה... ה226 זקוק לכפות ידיים גדולות מעט לאחיזה טובה.
4) כמו כל אחיו מבית היוצר של זיג (חוץ מהדגמים החדשים?), ה-226 הופך ל"קסטנייטה" לאחר זמן מסוים (ולא ארוך), בגלל השילוב של צינת פלדה עם גוף אלומיניום. מעצבן, אבל לא ממש מורגש ביומיום.
בשורה התחתונה: אני מרוצה מהאקדח, אני מוצא אותו נוח לשימוש ולנשיאה.
אגב, למה לייבא 226 באופן מיוחד? חסרים כאלה בארץ (שלא לדבר על משומשים ברבע מחיר)?[/u]
- סליקאי ארד

שלומז כותב :אגב, למה לייבא 226 באופן מיוחד? חסרים כאלה בארץ
האקדח הובא על ידי החבר שקבלו כמתנה ממשפחה קרובה מחו''ל. ועשה את הסידורים הנחוצים מבחינה רשמית(לא הייתי מאחל לאף אחד לעבור שבעת מדורי גהינום כאלו)לקבלו בארץ..
מזלו שהוא מתמצא בענייני יבוא יצוא וכ'ד כעמיל מכס במקצועו.
מזלו שהוא מתמצא בענייני יבוא יצוא וכ'ד כעמיל מכס במקצועו.
שקר לי רק פעם אחת בשניה כבר לא אאמין לך
- סליקאי כסף

5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד