רכב ליסינג (מיני) מומלץ.
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
רכב ליסינג (מיני) מומלץ.
שלום לכולם!
הבוס חושב על שכירת רכב עבודה בשבילי. הרכב מיועד לשאת כמויות ציוד קטנות ביותר ולכן אנחנו בכיוון של רכב מיני. המועמדים האפשריים שבחנו הם יונדאי I30, סוזוקי סוויפט החדשה ואופל קורסה. הכיוון הוא רכב בטיחותי, עדיפות לגיר ידני, מתאים לאנשים בעלי מימדים מערביים (לא דייהטסו פוקימון ואחיותיה) וזריז יחסית (אני רגיל ל150 כ"ס ו31 קג"מ על רכב ששוקל 1300 ק"ג...). אם למישהו יצא להתנסות ברכבים אלו ואחרים, ויכול לספק חוות דעות חיוביות/שליליות ורכבים אפשריים נוספים, אודה לו מאוד!
גמר חתימה טובה לכולם ושנה טובה
הבוס חושב על שכירת רכב עבודה בשבילי. הרכב מיועד לשאת כמויות ציוד קטנות ביותר ולכן אנחנו בכיוון של רכב מיני. המועמדים האפשריים שבחנו הם יונדאי I30, סוזוקי סוויפט החדשה ואופל קורסה. הכיוון הוא רכב בטיחותי, עדיפות לגיר ידני, מתאים לאנשים בעלי מימדים מערביים (לא דייהטסו פוקימון ואחיותיה) וזריז יחסית (אני רגיל ל150 כ"ס ו31 קג"מ על רכב ששוקל 1300 ק"ג...). אם למישהו יצא להתנסות ברכבים אלו ואחרים, ויכול לספק חוות דעות חיוביות/שליליות ורכבים אפשריים נוספים, אודה לו מאוד!
גמר חתימה טובה לכולם ושנה טובה
טובה פרה אחת על המנגל משתיים במרעה.
- סליקאי זהב
לי יש כרגע I30 כרכב גישור (יש לי אותו כבר כחודשיים וחצי)
רכב זריז,מאובזר היטב,מרווח,. . .
תא מטען בינוני בגודלו (לי זה קצת קטן. . .אני אוהב סטיישנים/מיניוואנים
),למרות שבראש השנה היינו בצימר בצפון ,נסענו 4 אנשים לקחנו בתא המטען:3 טרולים/צימידנים(בינוניים)+צידנית בינונית+עוד שטויות שתמיד לוקחים. . .
הרכב "סחב" יופי.
רכב זריז,מאובזר היטב,מרווח,. . .
תא מטען בינוני בגודלו (לי זה קצת קטן. . .אני אוהב סטיישנים/מיניוואנים

הרכב "סחב" יופי.
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב
היונדאי I30 הוא רכב מקבוצה 2 ולא מקבוצה 1 של הקטנות באמת, כדוגמת יונדאי גטס. אם כבר רכב מקבוצה 2 ואם המטרה היא הובלת ציוד אני ממליץ לבדוק סקודה רומסטר. רכב עם תא מטען ענק, התנהגות כביש מצוינת, נוח לנסיעה, ומרווח מאוד במושבים האחוריים לנסיעות משפחתיות.
אני נוסע ברומסטר כבר כחודשיים ומאוד מרוצה.
גדעון
אני נוסע ברומסטר כבר כחודשיים ומאוד מרוצה.
גדעון
- תרמתי למען הסליק
- סליקאי זהב
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד