אפסנת נשק שאלה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
אפסנת נשק שאלה
יצא ואני טס לחול למשך כחודשים וממה שהבנתי אי אפשר להפקיד את האקדח במשטרה
לכן המצב הוא זה שאני גר במושב ויש לנו נשקייה תיקנית ששם יש כלי נשק רבים שעליהם מופקד רכז הביטחון
מבחינה חוקית אני יכול להפקיד את האקדח שם?
תודה לעונים
לכן המצב הוא זה שאני גר במושב ויש לנו נשקייה תיקנית ששם יש כלי נשק רבים שעליהם מופקד רכז הביטחון
מבחינה חוקית אני יכול להפקיד את האקדח שם?
תודה לעונים
i just shoot the tooth fairy and took my own teeth back
- סליקאי ארד

עדכון לגבי הפקדת נשק בנקודת המשטרה בנתב"ג.
בנסיעתי האחרונה לפני מספר שבועות ביררתי ישירות במשטרת נתב"ג האם אדם שטס לחו"ל יכול להפקיד את נשקו במשטרת הנמל. התשובה שקיבלתי היא שטסים לחו"ל לא יכולים להפקיד נשק בנקודת המשטרה בנתב"ג. כיוון שאסור להסתובב בשטח הנמל עם נשק, הפקדת נשק אפשרית שם רק למי שמגיע לנתב"ג למספר שעות ויש עליו נשק. במקרה כזה חובה וניתן להפקיד במקום.
בנסיעתי האחרונה לפני מספר שבועות ביררתי ישירות במשטרת נתב"ג האם אדם שטס לחו"ל יכול להפקיד את נשקו במשטרת הנמל. התשובה שקיבלתי היא שטסים לחו"ל לא יכולים להפקיד נשק בנקודת המשטרה בנתב"ג. כיוון שאסור להסתובב בשטח הנמל עם נשק, הפקדת נשק אפשרית שם רק למי שמגיע לנתב"ג למספר שעות ויש עליו נשק. במקרה כזה חובה וניתן להפקיד במקום.
- תרמתי למען הסליק

גמ כתב:עדכון לגבי הפקדת נשק בנקודת המשטרה בנתב"ג.
זה כבר ממש מזמן ככה, היתה גם תקופה שהם אפילו לא הסכימו לקבל את הנשק לאותן כמה שעות (הגעת עם נשק - זבשך...)
- סליקאי טיטניום

יאיר אדרי כתב:הפקדת נשק אצל סוחר נשק זו הדרך לדאג לנשק .
הפקדה במשטרה רק במקרה שתם הרשיון .
הפקדה אצל רב"ש (כמוני) בכספת הישובית אסור , החוק אינו מתיר החזקת נשק שאינו של אותו רב"ש ושאינו חתום עליו במשטרה\מג"ב בכספת זו.
נסיעה טובה ובטוחה.
הפקדה אצל הרב"ש מותרת במידה והאקדח שייך לישוב, ואתה חתום אצל הרב"ש על הכלי.
אני ממליץ בכל לב שלכל ישוב יהיה מפעל ראוי והנשק לא יהיה פרטי מהסיבות הבאות :
1.ניתן לשמור איתו בישוב (מה שאסור עם הנשק הפרטי)
2. אפשר להסוע איתו לכל הארץ ולכל מקום משום שהוא משמש לאבטחת דרכי התחבורה מהישוב ואליו.
3.מבחינה משפטית אתה יותר מוגן במקרה של טעות בשיקול הדעת כי הנשק על פי הכתוב ניתן להגנה על הרכוש! ידידי האדווקטים יודעים להסביר טוב יותר את הדקויות.
4. בכל נסיעה ארוכה ( חו"ל וכולי) ניתן להפקיד את הנשק בנשקית הישוב באופן הכי חוקי בעולם.
מומלץ לכל תושבי ישוב כזה להחזיק נשק דרך הישוב.
עבדכם הנאמן שעונה ל 3 תבחינים שונים לא מחזיק רישיון פרטי, אלא מחזיק נשק דרך הישוב (למרות שנקנה מכספי הפרטי) ובמקרה הזה יותר מאחד ומבלי שביתי משמש מחסן נשק שלא לצורך.
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
שיש כאן בעיה - אם אתה מסיבה כלשהי עוזב את היישוב - אתה פתאום נשאר בלי נשק בכלל. ואם החוק השתנה (כן, כן, גם זה קורה), אז ההפסד כפול, כי אם היה לך נשק ברשיון פרטי מעל 10 שנים, אז היית עכשיו "חסין" (יחסית).
אני הייתי מחזיק שניים: אחד - דרך היישוב, והשני - ע"מ "לקבע" את הרשיון.
אני הייתי מחזיק שניים: אחד - דרך היישוב, והשני - ע"מ "לקבע" את הרשיון.
- סליקאי טיטניום

אילן, אנחנו מדברים על ישובי ספר?
אם כן, אז אצלנו אין שום נשק מאז מקרה הרצח וגניבת הנשקים ממנרה... יש אולי אפשרות להסדיר אפשרות שרישיון פרטי לאקדח (על זכאות לישוב ספר) - יהיה דרך, איכשהו - המועצה עצמה?
אני מקווה שלא סיבכתי אותך,
כי את עצמי סיבכתי
אם כן, אז אצלנו אין שום נשק מאז מקרה הרצח וגניבת הנשקים ממנרה... יש אולי אפשרות להסדיר אפשרות שרישיון פרטי לאקדח (על זכאות לישוב ספר) - יהיה דרך, איכשהו - המועצה עצמה?
אני מקווה שלא סיבכתי אותך,
כי את עצמי סיבכתי
"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש." (מגילת קהלת, פרק א', פסוק ט')
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד