רשיון מעל 10 שנים
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
חיובי. (כל התבחינים המקוריים אינם מחוייבי הוכחה לאחר 10 שנים)
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
חל על אקדחים בלבד. לצערי.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
לא נותנים רשיון לרובה כי מי שאחראים על הנושא ********.
מדינת ישראל מעבירה אלפי רובים לפלשתינאים
במגזר המיעוטים מסתובבים כלי נשק בלי הכרה והמשטרה אפילו לא מנסה להתקרב לשם
רובה קשה יותר להסליק מאשר אקדח
רובה לרוב בטוח יותר מאשר אקדח
ובכל זאת הפקידים ה"חכמים" לא מאפשרים קבלת רשיון לרובה, אבל לאקדח כן.
החיים הם טיול ולא מירוץ - כדאי ליהנות מהדרך ולא למהר לקו הסיום וראוי שלא להשאיר לכלוך מאחרינו.
בודאי שמדובר בפקידים. אתה אולי חושב על הפקיד שיושב ומקבל קהל - בודאי שלא הוא מקבל אאת ההחלטה. אבל מי שמחליט בנושאים האלו הם תמיד הפקידים (או בשמם המשודרג לעתים: "הדרג המקצועי"
ותאמין לי שהתנסחתי בנימוס, אחרת הייתי משתמש בביטויים חריפים יותר....
ותאמין לי שהתנסחתי בנימוס, אחרת הייתי משתמש בביטויים חריפים יותר....
החיים הם טיול ולא מירוץ - כדאי ליהנות מהדרך ולא למהר לקו הסיום וראוי שלא להשאיר לכלוך מאחרינו.
אחד במטרה כתב:לא נותנים רשיון לרובה כי מי שאחראים על הנושא ********.
אני לא אחדש לך הרבה אם אגיד לך שבהרבה מדינות בעולם נשק ארוך אפילו לא מחויב ברשיון.
בהרבה מדינות נורמליות כולל אירופה זה הולך ככה:
רוצה לקנות רובה כדי לטווח איתו במטווח - בבקשה..
רוצה רשיון ציד? הופה... קצת יותר קשה. תלמד, תעשה בחינות בכתב, יש הגרלות, יש מכסות וכו וכו...
רוצה אקדח? רגע רגע... תסביר בשביל מה אתה צריך (תבחינים, עילות, וכו)
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

אחד במטרה,
האם עלה על דעתך שאותם פקידים, כדבריך, נחשפים לחומר מודיעיני ואחר שלא אתה או אני יודעים על קיומו?
אולי יש סיבה מוצדקת להחלטה שאתה לא יודע אותה?
ואולי , רק אולי לו היית יודע היית מסכים ולא מכנה אותם בשמות גנאי כמו בהודעתך הקודמת אותה נאלצתי לערוך בעצמי?
הכל השערות כמובן. אבל עדין, צריך לקחת בחשבון שדברים קורים בגלל סיבות.
האם עלה על דעתך שאותם פקידים, כדבריך, נחשפים לחומר מודיעיני ואחר שלא אתה או אני יודעים על קיומו?
אולי יש סיבה מוצדקת להחלטה שאתה לא יודע אותה?
ואולי , רק אולי לו היית יודע היית מסכים ולא מכנה אותם בשמות גנאי כמו בהודעתך הקודמת אותה נאלצתי לערוך בעצמי?
הכל השערות כמובן. אבל עדין, צריך לקחת בחשבון שדברים קורים בגלל סיבות.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
תחת התאוריה של "חשיפה למידע סודי" נעשים הרבה מאד מעשי נבלה בארץ. גם אם תערוך את ההודעה הנוכחית ותמחק את המלה זה לא ישנה את המהות. אנחנו נמצאים במשטר ששורשיו יונקים מהמשטר הבולשביקי ומאז קום המדינה ועד היום הרגילו ומרגילים אותנו שאפשר לדרוך על זכויותינו ואנחנו צריכים להצדיע ולציית.
איזה מידע סודי מצדיק לשלול מכלל אזרחי ישראל זכות לשאת נשק? שמישהו ינסה להתנקש בחיי פוליטקאי כלשהו? כבר ראינו מה עושה אקדח בהקשר הזה - רצח רבין וגם רצח רחבעם זאבי. מידע בדבר התקוממות ערבית ושימוש בנשק? הרי למי מהם שר רוצה יש לא רק רובה אלא גם נשק אוטומטי וטילי לאו.
רובה בידי אזרחים מסוכן? ומה עם מכוניות? ושאלת השאלות - האם רובה מסוכן יותר מאקדח? כפי שציין איתמר בצדק - ברוב מדינות העולם הדמוקרטיות מבינים שלא.
ואגב נימוס - למה אתה ושב שלערוך הודעה שאינה פוגעת באדם ספציפי זה מנומס? עזוב, חבל שבכלל תענה....
איזה מידע סודי מצדיק לשלול מכלל אזרחי ישראל זכות לשאת נשק? שמישהו ינסה להתנקש בחיי פוליטקאי כלשהו? כבר ראינו מה עושה אקדח בהקשר הזה - רצח רבין וגם רצח רחבעם זאבי. מידע בדבר התקוממות ערבית ושימוש בנשק? הרי למי מהם שר רוצה יש לא רק רובה אלא גם נשק אוטומטי וטילי לאו.
רובה בידי אזרחים מסוכן? ומה עם מכוניות? ושאלת השאלות - האם רובה מסוכן יותר מאקדח? כפי שציין איתמר בצדק - ברוב מדינות העולם הדמוקרטיות מבינים שלא.
ואגב נימוס - למה אתה ושב שלערוך הודעה שאינה פוגעת באדם ספציפי זה מנומס? עזוב, חבל שבכלל תענה....
אחד במטרה כתב:ואגב נימוס - למה אתה ושב שלערוך הודעה שאינה פוגעת באדם ספציפי זה מנומס? עזוב, חבל שבכלל תענה....
כאן אני כבר מתערב - הודעה שאינה פוגעת באדם ספציפי הינה הודעה הפוגעת בציבור שלם, וזה חמור שבעתיים.
אם מנהל פורום בסליק מחליט לערוך את הודעתך, סימן שחרגת מכללי הכתיבה באתר ואני סומך במאת האחוזים בכל אחד ואחד מהמנהלים באתר.
אם אינך מסכים עם החלטתו של אחד מהמנהלים באתר, אתה מוזמן לפנות לח"מ.
אם תחליט שאת חוסר הסכמתך אתה מביע בזלזול בו ובכללי הכתיבה באתר, קצרה ומהירה תהיה דרכך החוצה ממנו.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
donduck כתב:אחד במטרה,
בחיאת דון...
איזה חומר מודיעיני? נראה לך שמישהו יסתובב ברחובות ת"א עם שוטגאן, אפילו רובה אויר מבלי שיעצר כעבור שניה אחת?
מדובר על כלי נשק ברשיון וברשות אשר יודעים מי הבעלים שלהם, ובמידה ומעוניינים יודעים גם על איזה דלת לדפוק אם מחר בבוקר מעוניינים להחרים.
תאמין לי שערביי הגליל והבדואים לא מחכים לחסדי משרד הפנים. אני ממליץ לך לעבור באחד הכפרים שם בחתונה ולהווכח בעצמך.. ואני מזמין אותך גם להתקשר למשטרה ולראות אם הם יעזו להכנס לכפר.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

דיברנו על תבחינים או על פוליטיקה? הספקתי כבר לשכוח מה הנושא של השרשור...
לא חבל על הלב שלכם?
זה באמת שווה שיחה??
פעם אחרונה שבדקתי, אין אדם בישראל שלא יודע מה המצב. כתיבה בפורום והעלאת לחץ דם בנושאים שגם ככה אין מה לעשות איתם הם מיותרים, בייחוד כשכולה שאלו על התבחין של מעל 10 שנים....
או או.... יש לי הרגשה שאני אחטוף פה בראש
לא חבל על הלב שלכם?
זה באמת שווה שיחה??
פעם אחרונה שבדקתי, אין אדם בישראל שלא יודע מה המצב. כתיבה בפורום והעלאת לחץ דם בנושאים שגם ככה אין מה לעשות איתם הם מיותרים, בייחוד כשכולה שאלו על התבחין של מעל 10 שנים....
או או.... יש לי הרגשה שאני אחטוף פה בראש
אל תעצבן שבעה אנשים אם יש לך רק שישה כדורים במחסנית..
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד