שאלה בנושא שינוי מאפיינים בדף וורד
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שאלה בנושא שינוי מאפיינים בדף וורד
קיבלתי מחשב מקרוב משפחה שעזב לחו"ל.
כשאני מדפיס בו דף וורד ונכנס לתפריט מאפייני הדף (קובץ, מאפיינים), מופיעים שם של חברה ושם של מחבר (שמות שקשורים לעסק של הבעלים הקודמים).
איך לכל הרוחות ניתן לשנות שמות אלו באופן קבוע?
[/img]
כשאני מדפיס בו דף וורד ונכנס לתפריט מאפייני הדף (קובץ, מאפיינים), מופיעים שם של חברה ושם של מחבר (שמות שקשורים לעסק של הבעלים הקודמים).
איך לכל הרוחות ניתן לשנות שמות אלו באופן קבוע?
[/img]
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
דון
לבושתי, לא מצאתי
קואוץ'
לפי האמור בהסבר שלך, ניתן לשנות את שם המחבר אבל לא את שם ה"חברה" שחוזר לקדמותו בכל מסמך חדש (והוא כנראה "נשאב" ממקום אחר במחשב).
באמצעות לשונית האבטחה ניתן להעלים את כל המידה הזה אך אני מחפש דרך לשנות אותו ולא להעלימו.
לבושתי, לא מצאתי
קואוץ'
לפי האמור בהסבר שלך, ניתן לשנות את שם המחבר אבל לא את שם ה"חברה" שחוזר לקדמותו בכל מסמך חדש (והוא כנראה "נשאב" ממקום אחר במחשב).
באמצעות לשונית האבטחה ניתן להעלים את כל המידה הזה אך אני מחפש דרך לשנות אותו ולא להעלימו.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
(נשק הגליל - קצרין)
אם לא הגדרת אותו באופן שונה בזמן התקנת אופיס, אז שם החברה נלקח מתוך התקנת חלונות המקורית (וכמו שאתה יכול להבין, הפיתרון לכך יהיה התקנת חלונות מחדש... נראה לי קצת מוגזם...)
אם הגדרת שם חברה שונה בזמן התקנת אופיס, ייתכן כי הכנסת דיסק ההתקנה, ובחירה באפשרות של הוספת/הסרת רכיבי אופיס תאפשר לך גם לשנות את שם החברה.
בכל מקרה, עקרונית, לא אמורה להיות דרך (לפחות לא טריוויאלית) לשנות את שם החברה, שכן זהו מוצר שאינו למכירה רב פעמית...
אם הגדרת שם חברה שונה בזמן התקנת אופיס, ייתכן כי הכנסת דיסק ההתקנה, ובחירה באפשרות של הוספת/הסרת רכיבי אופיס תאפשר לך גם לשנות את שם החברה.
בכל מקרה, עקרונית, לא אמורה להיות דרך (לפחות לא טריוויאלית) לשנות את שם החברה, שכן זהו מוצר שאינו למכירה רב פעמית...

*** אופיר גולדשטיין ***
-------------------------------------
החיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות...
-------------------------------------
החיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות...
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד