מחלק לא נשאר נעול בסוף מחסנית
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
שלום HKP7. סליחה על השאלות הבאות, פשוט הנזק שקרה לאקדח שלך די מטריד.
מה לדעתך גרם לנזק? האם ירית הרבה +P+ באקדח?
כמה כדורים רגילים האקדח ירה בזמן שהייה ברשותך?
בהנחה שלא היית עולה על הבעייה עם הסדק האם יש מצב שהאקדח היה יכול לגרום לפגיעה בך בזמן ירי?
מה לדעתך גרם לנזק? האם ירית הרבה +P+ באקדח?
כמה כדורים רגילים האקדח ירה בזמן שהייה ברשותך?
בהנחה שלא היית עולה על הבעייה עם הסדק האם יש מצב שהאקדח היה יכול לגרום לפגיעה בך בזמן ירי?
אין כחוכמה - היא ראשית כל טוב!
- סליקאי זהב

השאלה על אחריות לכל החיים היא מעניינת, ודורשת לקרוא את האותיות הקטנות. מאחר והיכרתי את הבעייה מעולם אחר (בין השאר אני רוכב על אופניים פולימריות ... לא סתם - עשויות fiber carbon ואשר מפאת אי הביטחון בחומר של חלק מהאנשים נושאות אחריות לכל החיים) ולכן היה ברור לי ששהיא לאת קפה כאן. בכל מיקרה, אין לי את חוזה הרכישה המקורי של הנשק מאחר וקניתי אותו יד שנייה. ההסבר הנוכחי (מ-98) של HK כל אחריות לכל החיים, שדומה למוצרים אחרים, אומר בפירוש: "נשק מקורי של HK נושא אחריות לרוכש הקימעונאי המקורי רק לתקופת חייו של הקונה הקימעונאי המדובר. האחריות תקפה רק אם הנשק נקנה מסוכן של HK.
בהמשך יש שתי הסתייגויות נוספות המתייחסות לשימוש נאות, הקפדה על החזקה, בלאי סביר לרמת השימוש ושימוש יתר.
מאחר ואת האקדח רכשתי אופמנם לפני 20 שנה, אך יד שנייה - האחריות אינה חלה על האקדח, וכמובן קשה להתייחס ולהוכיח מה עבר על האקדח בטרם הגיע לידי.
לגבי השאלות של קראון:
- בשנים הראשונות שהאקדח אצלי הוא ירה לא מעט, אבל מאז יחסית מעט מאוד, ובכל מקרה רק תחמושת סטנדרטית. בכל מקרה נופל בטווח של אלפי כדורים בודדים. לגבי ההיסטוריה שלו טרם הגיע לידי אני יודע מעט מאוד. הבעייה המקורית שהובילה לתקלה במעצור הצינה גם היא נובעת כניראה משחיקה, מה שמצביע שהאקדח היה בשימוש כבד בעברו.
- לגב נזק ליורה, קשה לי לענות מכיוון שאיני נשק. הייתי מסכם נושא זה בכך שברגע שהבנתי את מהות הבעייה האינסטינקט הראשוני של למשוך את האקדח מהתיקון הוחלף כמעט מיידית בהבנה שבנשק לא תקין לא יורים, מקודה.
בסופו של דבר, אני סבור שמדובר בכשל נקודתי, שלא ראיתי לא עדות בשום אתר אחר בעולם, שיתכן ונבע שימוש לא נכון או בלאי גבוה אצל הבעלים הקודם, ועובדתית קניתי שוב נשק של אותו יצרן, מדגם דומה.
בהמשך יש שתי הסתייגויות נוספות המתייחסות לשימוש נאות, הקפדה על החזקה, בלאי סביר לרמת השימוש ושימוש יתר.
מאחר ואת האקדח רכשתי אופמנם לפני 20 שנה, אך יד שנייה - האחריות אינה חלה על האקדח, וכמובן קשה להתייחס ולהוכיח מה עבר על האקדח בטרם הגיע לידי.
לגבי השאלות של קראון:
- בשנים הראשונות שהאקדח אצלי הוא ירה לא מעט, אבל מאז יחסית מעט מאוד, ובכל מקרה רק תחמושת סטנדרטית. בכל מקרה נופל בטווח של אלפי כדורים בודדים. לגבי ההיסטוריה שלו טרם הגיע לידי אני יודע מעט מאוד. הבעייה המקורית שהובילה לתקלה במעצור הצינה גם היא נובעת כניראה משחיקה, מה שמצביע שהאקדח היה בשימוש כבד בעברו.
- לגב נזק ליורה, קשה לי לענות מכיוון שאיני נשק. הייתי מסכם נושא זה בכך שברגע שהבנתי את מהות הבעייה האינסטינקט הראשוני של למשוך את האקדח מהתיקון הוחלף כמעט מיידית בהבנה שבנשק לא תקין לא יורים, מקודה.
בסופו של דבר, אני סבור שמדובר בכשל נקודתי, שלא ראיתי לא עדות בשום אתר אחר בעולם, שיתכן ונבע שימוש לא נכון או בלאי גבוה אצל הבעלים הקודם, ועובדתית קניתי שוב נשק של אותו יצרן, מדגם דומה.
אכן, ל-HK אחריות לכל החיים, ללא קשר ליד ראשונה/שנייה, שלישית וכו'(מניסיון מעשי). צריך לעשות הבדלה בין סוגי אחריות - תיקון, חלפים וכו'.
הבעיה נעוצה באמברגו/חרם האירופאי על מדינת ישראל.
ל-HK מדיניות END USER. אם היית מנסה לקנות HK אצל אחד הדילרים המורשים שלהם, או אפילו HK USA, היית מקבל סירוב. הם לא מוכרים למדינת ישראל, אסור להם. לכן גם לא ניתן לממש אחריות אל מול החברה.
למרות זאת, הם עושים מעל ומעבר בשביל הצרכנים שלהם, בכל העולם. גם אני הייתי חבר במועדון האקסלוסיבי של בעלי P7(במקרה שלי M13), והתעסקתי עימם לא פעם.
מי שרוצה HK(חדש, ישן, או תיקונים) - מאיר רוט בראשון לציון.
הבעיה נעוצה באמברגו/חרם האירופאי על מדינת ישראל.
ל-HK מדיניות END USER. אם היית מנסה לקנות HK אצל אחד הדילרים המורשים שלהם, או אפילו HK USA, היית מקבל סירוב. הם לא מוכרים למדינת ישראל, אסור להם. לכן גם לא ניתן לממש אחריות אל מול החברה.
למרות זאת, הם עושים מעל ומעבר בשביל הצרכנים שלהם, בכל העולם. גם אני הייתי חבר במועדון האקסלוסיבי של בעלי P7(במקרה שלי M13), והתעסקתי עימם לא פעם.
מי שרוצה HK(חדש, ישן, או תיקונים) - מאיר רוט בראשון לציון.
SPS - מתקרב לשלמות...
Re: מחלק לא נשאר נעול בסוף מחסנית
HKP7 כתב:אשמח לסיוע / המלצה על נשק טוב ל-HK P7
המחלק ב- HK P7 שברשותי חדל מלהעצר מאחור בסוף מחסנית בזמן ירי. הבעייה הופיעה בבת אחת בשתי המחסניות (כך שלא נראית קשורה להן), וגם לא חוזרת בדריכה עם מחסנית ריקה (המחלק נעצר במקום ללא כל בעייה).
רעיונות והמלצה על נשק טוב (באיזור השרון?) יתקבלו בברכה.
גש למטווח בול בריבל 10 ת"א שם יכלו לטפל לך בבעיה של עצר המחלק בצורה מקצועית ! מה גם שם תמצאה לא מעט אקדחים ברמה שיתאימו לך
- סליקאי ארד

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד