רשיון מעל 10 שנים
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
alon_ev כתב:...פעם אחרונה שבדקתי, אין אדם בישראל שלא יודע מה המצב...
האמת, לא יודע איפה בדקת, אבל הודות למדיניות הדמוניזציה ודיסאינפורמציה, אנשים רבים בטוחים שהיום כל אחד בארץ יכול לקנות נשק ומיד אחר כך הולך לירון במישהו בגלל חניה או להרוג את אישתו. וכיוון שמצב זה לא טוב, מבחינתם - כמה שיגבילו יותר - יהיה טוב יותר. רוב האנשים פשוט לא מבינים את ההבדל בין נשק ברשיון\נשק של מאבטח\נשק ארגוני וכו'.
מי שמכיר ומבין את המצב הם בד"כ אנשים שמתעסקים בכך, וכאן אני מכסים איתך - אין טעם להמשיך ולטחון את הנושא הזה בפורום כי כאן כולם מבינים וכולם משוכנעים.
נערך לאחרונה על ידי spy בתאריך 21 אוקטובר 2008, 15:26, נערך פעם אחת בסך הכל.
- סליקאי טיטניום

אם התירוץ של משרד הפנים שלא לתת רשיונות לרובי אוויר וטוטו נעוץ בפחד מהתנקשות פוליטית, אזי אנחנו יכולים לישון בשקט- יש לנו עסק עם חובבנים.
הסיבה האמיתית לדעתי היא שלפקידים במשרד הפנים פשוט אין סיבה טובה להעניק רשיונות שכאלה. מנקודת מבטם עדיף להם למנוע מהציבור הרחב להנות מירי עממי ומתחביב נהדר ורק כדי שלא יצטרכו לתת הסברים (בתקשורת או בביהמ"ש) במקרה של שימוש לא ראוי בנשקים או תאונות. כל עוד לא יופעל לחץ בנושא זה מצד: חובבי הנשק, סוחרים או אירגונים העוסקים
בתחום, המצב הקיים לא ישתנה.
הסיבה האמיתית לדעתי היא שלפקידים במשרד הפנים פשוט אין סיבה טובה להעניק רשיונות שכאלה. מנקודת מבטם עדיף להם למנוע מהציבור הרחב להנות מירי עממי ומתחביב נהדר ורק כדי שלא יצטרכו לתת הסברים (בתקשורת או בביהמ"ש) במקרה של שימוש לא ראוי בנשקים או תאונות. כל עוד לא יופעל לחץ בנושא זה מצד: חובבי הנשק, סוחרים או אירגונים העוסקים
בתחום, המצב הקיים לא ישתנה.
- סליקאי כסף

spy כתב:רוב האנשים פשוט לא מבינים את ההבדל בין נשק ברשיון\נשק של מאבטח\נשק ארגוני וכו'.
ואני אחדד את הדברים:
רוב האנשים פשוט לא מבינים את ההבדל בין נשק ברשיון\נשק של מאבטח\נשק ארגוני וכו'... לבין נשק שאינו ברישיון (כשלדעתי, מרבית הנשק ה"אזרחי" בישראל נופל בקטגוריה זו...)
ולכל מי שצריך הסברים או הבהרות, ב"נשק ללא רישיון" הכוונה היא לכלים המשמשים בד"כ בחתונות, שמחות משפחתיות, וחיסולים למיניהם...
אף אחד לא ייסתכן ויבצע פעולות כאלו עם נשק ברשיון, כי אז אפשר לשייך אליו את הכלי. למה לקחת את הסיכון, כאשר אפשר פשוט להשתמש בנשק שלא רשום אצל הרשויות...
*** אופיר גולדשטיין ***
-------------------------------------
החיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות...
-------------------------------------
החיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות...
דביר - מכיוון שאתה בעל האתר, זכותך המלאה לחסום אותי. מה שלא תוכל לעשות, זה לגרום לי להצדיק מעשה שנעשה תוך שיקול דעת פגום - גם אם עשה אותו מנהל בפורום. הקביעה שלך כאילו התייחסות באופן כללי חמורה יותר מהתייחסות לאדם ספציפי, רק מדגישה את חוסר ההגיון.
מבחינתי מנהל בפורום זכאי ללא פחות כבוד מאשר כל אחד אחר, אבל העובדה שיש למישהו כח לערוך הודעה, למחוק הודעה או לחסום אותי מלכתוב, אינה מעניקה לו בעיניי זכות ליתר כבוד או לחסינות מביקורת.
אני מציע להחזיר את הדברים לפרופורציה, אבל מבטיח לא להעלב גם אם תבקש שלא אכתוב יותר בפורום.
מבחינתי מנהל בפורום זכאי ללא פחות כבוד מאשר כל אחד אחר, אבל העובדה שיש למישהו כח לערוך הודעה, למחוק הודעה או לחסום אותי מלכתוב, אינה מעניקה לו בעיניי זכות ליתר כבוד או לחסינות מביקורת.
אני מציע להחזיר את הדברים לפרופורציה, אבל מבטיח לא להעלב גם אם תבקש שלא אכתוב יותר בפורום.
החיים הם טיול ולא מירוץ - כדאי ליהנות מהדרך ולא למהר לקו הסיום וראוי שלא להשאיר לכלוך מאחרינו.
חבל שאנחנו מתכתשים כאשר יש קונסנזוס כה רחב בינינו. רובנו היינו רוצים לירות יותר, באמצעות יותר כלים ואף להחזיק כלים נוספים בבעלותנו, אך בכל זאת אנו נשארים נאמנים למדינה ואזרחים טובים. כאזרחים שומרי חוק ואוהבי הארץ, מעטות הן הדרכים הלגיטימיות בהן ניתן למחות בצורה בונה. רק "מחאת החטאה" מאסיבית בארגונים חמושים יכולה להיות דרך מותרת וחוקית למחות על אי יכולת האדם בארץ לעסוק בקליעה בצורה רצינית.
עם זאת, כל מי שחפצה נפשו לירות באופן חוקי ברובה צבאי מוזמן למטווח דני היי בקיסריה.
אינני מסכים עם כל מה שדביר כותב, אך אין לי בעיה מיוחדת להימנע ממתיחת ביקורת שחורגת מכללי הכתיבה שהוא קבע.
עם זאת, כל מי שחפצה נפשו לירות באופן חוקי ברובה צבאי מוזמן למטווח דני היי בקיסריה.
אינני מסכים עם כל מה שדביר כותב, אך אין לי בעיה מיוחדת להימנע ממתיחת ביקורת שחורגת מכללי הכתיבה שהוא קבע.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
מצד אחד אתה כותב:
ואח"כ כותב:
הדברים שכתבת בהודעתך הראשונה לא היו אלה שגרמו לי לכתוב את מה שכתבתי לך, אלא המשפט הראשון המצוטט כאן, המציג זלזול בחברך לפורום, בין אם הוא מנהל ובין אם כותב מן השורה.
זכותו של כל אחד להציג את דעתו, אך כאן ישנה סתימת פה תוך זילות הכותב, ועל כך אני משתדל שלא לעבור לסדר היום.
אחד במטרה כתב:עזוב, חבל שבכלל תענה....
ואח"כ כותב:
אחד במטרה כתב:מבחינתי מנהל בפורום זכאי ללא פחות כבוד מאשר כל אחד אחר
הדברים שכתבת בהודעתך הראשונה לא היו אלה שגרמו לי לכתוב את מה שכתבתי לך, אלא המשפט הראשון המצוטט כאן, המציג זלזול בחברך לפורום, בין אם הוא מנהל ובין אם כותב מן השורה.
זכותו של כל אחד להציג את דעתו, אך כאן ישנה סתימת פה תוך זילות הכותב, ועל כך אני משתדל שלא לעבור לסדר היום.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד