מדרסים מי יכול להמליץ?
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מדרסים מי יכול להמליץ?
מחפש המלצה למדרסים לנעלי צבא, לא מדרסים יקרים מאוד שנעשים בהתאמה אישית אלא משהו פשוט יחסית לתקופה קצרה שאפשר לקנות בחנות,
תודה!
תודה!
כנס לריקושט או חנות אחרת מהסוג הזה, יש להם בדר"כ מס' סוגים של מדרסים נוחים במחירים סבירים, תוכל לבחור את הכי נוח ומלתים לך. בדר"כ זה לא לוקח יותר מכמה דקות.
העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך, כשזה קשור לנעליים/רגליים, פשוט "תלך על זה" ותבוק מה הכי מתאים לך
העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך, כשזה קשור לנעליים/רגליים, פשוט "תלך על זה" ותבוק מה הכי מתאים לך
טובה עגבניה אחת מאשר סלסה חריפה מלאה תולעים
- סליקאי זהב
תגובה
שלום emergency,
כפי שציינו כנס לריקושט בעלות של 80-110 תמצא מדרסים מצויינים.
היום הנעליים הקלות והנצ"א מגיעות עם מדרסים איכותיים.
כפי שציינו כנס לריקושט בעלות של 80-110 תמצא מדרסים מצויינים.
היום הנעליים הקלות והנצ"א מגיעות עם מדרסים איכותיים.
"אדם שאינו זוכר את עברו, ההווה שלו דל ועתידו לוט בערפל"
אישה תמיד תדאג לעתידה עד שתתחתן, גבר אף פעם לא דואג לעתידו עד שהוא מתחתן
אישה תמיד תדאג לעתידה עד שתתחתן, גבר אף פעם לא דואג לעתידו עד שהוא מתחתן
ריקושט
אני יודע שצריך להכנס לריקושט ולבחור, אבל בריקושט עצמה יש 7 סוגים שונים ובחנויות דומות עוד 70 סוגים וכולם מבטיחים שהם הכי טובים, אחדד את שאלתי, האם מישהו התנסה במדרסים ויכול להמליץ על סוג ספציפי שהיה מרוצה מהם?
תודה,
תודה,
מדובר בנושא רגיש ואישי מאד
ההחזר מהמושלם הוא 100 ש"ח בלבד
אם מדובר במדרס "נוחות" תזהר ממדרסים שיש "גולה\גבעה" בקדמת כרית כף הרגל
יש סיכוי רב שזה רק יכאיב לך
בכלל אם אתה רואה שמתחיל לכאוב לך בגב וברגליים - תוציא את המדרס ואל תנסה בכוח (שהגוף יתרגל)
בכלל - אף אחד לא יכול להגיד לך שזה טוב והשני לא ... זה מאד אישי (מה שמתאים לי ממש לא יתאים לך)
נ.ב
גם מכונים פרטיים למדרסים מנסים למכור לך בכח - תזהר
אם מדובר במדרס "נוחות" תזהר ממדרסים שיש "גולה\גבעה" בקדמת כרית כף הרגל
יש סיכוי רב שזה רק יכאיב לך
בכלל אם אתה רואה שמתחיל לכאוב לך בגב וברגליים - תוציא את המדרס ואל תנסה בכוח (שהגוף יתרגל)
בכלל - אף אחד לא יכול להגיד לך שזה טוב והשני לא ... זה מאד אישי (מה שמתאים לי ממש לא יתאים לך)
נ.ב
גם מכונים פרטיים למדרסים מנסים למכור לך בכח - תזהר
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
מדרסים
שלום,
כמו שכתבו לך תה יכול להיכנס לכל חנות למטייל וכו'... ולקנות שם ספידות, או לשים שני זוגות גרביים לפני מסעות וגו'...
המלצה אישית שלי היא ללכת למקום שמתמחה במדרסים ולהתאים מדרסים, לרוב יש החזרים סבירים (פחות או יותר), מקופות החולים, אתה תוכל להוציא במקרה הצורך מדרסים חינם מהצבא (אני מקווה שהם לא עובדים יותר עם אליה בהרצליה), אבל עדיף לעשות את זה באופן פרטי לפני הצבא, המלצה אישית היא לגשת למרכז לבריאות הרגל והגב, ולא להתקרב לאלי-ה בהרצליה הם פשוט זוועתיים.
יום טוב
יונתן.
נ.ב אני אתן לך את ההמלצה הכי טובה שקיבלתי לפני הגיוס והיא: אל תקנה כלום לפני הגיוס, תחזור שבת ראשונה הביתה ואז יהיה לך את כל הסופ"ש להשלים את מה שחסר, ובאופן עקרוני כמעט כלום לא חסר.
כמו שכתבו לך תה יכול להיכנס לכל חנות למטייל וכו'... ולקנות שם ספידות, או לשים שני זוגות גרביים לפני מסעות וגו'...
המלצה אישית שלי היא ללכת למקום שמתמחה במדרסים ולהתאים מדרסים, לרוב יש החזרים סבירים (פחות או יותר), מקופות החולים, אתה תוכל להוציא במקרה הצורך מדרסים חינם מהצבא (אני מקווה שהם לא עובדים יותר עם אליה בהרצליה), אבל עדיף לעשות את זה באופן פרטי לפני הצבא, המלצה אישית היא לגשת למרכז לבריאות הרגל והגב, ולא להתקרב לאלי-ה בהרצליה הם פשוט זוועתיים.
יום טוב
יונתן.
נ.ב אני אתן לך את ההמלצה הכי טובה שקיבלתי לפני הגיוס והיא: אל תקנה כלום לפני הגיוס, תחזור שבת ראשונה הביתה ואז יהיה לך את כל הסופ"ש להשלים את מה שחסר, ובאופן עקרוני כמעט כלום לא חסר.
הדיפלומטיה, היא כסיית הקטיפה המכסה את אגרוף השררה.
וכמובן לא מאיימים על פרה עם שוקו.
וכמובן לא מאיימים על פרה עם שוקו.
- סליקאי כסף
מדרסים בצבא
ב"ה
ההודעה הבאה תקיפה רק אם אתה חייל- אין לי מושג מה הנוהל הקיים באזרחות...
1)גש לרופא הצבאי (קר"פ היחידה שלך) ובקש ממנו הפניה לבדיקת אורטופד כף רגל,
2) האורטופד (המומחה בתת התמחות של כף רגל) יבחן את רגליך וימליץ לך על סוג המדרסים המתאימים לך (רגילים בהתאמה אישית/גבס/מוקצפים- עם בולמי זעזועים, בלי תוספת מיוחדת של בולמי זעזועים ועוד) יויחתום לך על טופס ניפוק,
3) עם הטופס המצורף עליך לפנות לתחנה, (האורטופד/הפקידה במרפאה תמליץ לך היכן) לצורך הכנת מדרסים- אותם תאסוף לאחר זמן מה כשיהיו מוכנים מהחברה המייצרת.
כל התהליך הינו על חשבון הצבא וללא השתתפות עצמית כלל.
עליך רק לגשת לרופא היחידה ולבקש הפנייה לאורטופד כף רגל.
בהצלחה!
נ.ב- אם ביחידתך הולכים עם "נעלי הרים", כשתהיה זכאי להן עליך להתאים להם מדרסים לנעל זאת ולא לנעל הצבאית.
ההודעה הבאה תקיפה רק אם אתה חייל- אין לי מושג מה הנוהל הקיים באזרחות...
1)גש לרופא הצבאי (קר"פ היחידה שלך) ובקש ממנו הפניה לבדיקת אורטופד כף רגל,
2) האורטופד (המומחה בתת התמחות של כף רגל) יבחן את רגליך וימליץ לך על סוג המדרסים המתאימים לך (רגילים בהתאמה אישית/גבס/מוקצפים- עם בולמי זעזועים, בלי תוספת מיוחדת של בולמי זעזועים ועוד) יויחתום לך על טופס ניפוק,
3) עם הטופס המצורף עליך לפנות לתחנה, (האורטופד/הפקידה במרפאה תמליץ לך היכן) לצורך הכנת מדרסים- אותם תאסוף לאחר זמן מה כשיהיו מוכנים מהחברה המייצרת.
כל התהליך הינו על חשבון הצבא וללא השתתפות עצמית כלל.
עליך רק לגשת לרופא היחידה ולבקש הפנייה לאורטופד כף רגל.
בהצלחה!
נ.ב- אם ביחידתך הולכים עם "נעלי הרים", כשתהיה זכאי להן עליך להתאים להם מדרסים לנעל זאת ולא לנעל הצבאית.
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד