התייעצות - נוקיה E71
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
התייעצות - נוקיה E71
שלום לכולם!
אני שוקל שדרוג לנוקיה E71.
אם יש למישהו כאן ניסיון עם הטלפון, אשמח לקבל חוות דעת. חיפשתי לפני זה בפורומים ובסקירות מוצרים באינטרנט. מה שאני בעיקר מחפש זה ניסיון אישי של אנשים.
בין היתר, לא הצלחתי להבין כיצד עובד ה- GPS שלו - האם ניתן להתקין תוכנת מפות או שחייבים להשתמש במפות שמספקת חברת הסלולר (סלקום במקרה שלי). כמו כן, האם המכשיר עצמו כולל אנטנת GPS או שצריכים התקן חיצוני משלים כלשהו?
כל מידע נוסף, יתרונות/חסרונות וכו'.
תודה מראש!
אני שוקל שדרוג לנוקיה E71.
אם יש למישהו כאן ניסיון עם הטלפון, אשמח לקבל חוות דעת. חיפשתי לפני זה בפורומים ובסקירות מוצרים באינטרנט. מה שאני בעיקר מחפש זה ניסיון אישי של אנשים.
בין היתר, לא הצלחתי להבין כיצד עובד ה- GPS שלו - האם ניתן להתקין תוכנת מפות או שחייבים להשתמש במפות שמספקת חברת הסלולר (סלקום במקרה שלי). כמו כן, האם המכשיר עצמו כולל אנטנת GPS או שצריכים התקן חיצוני משלים כלשהו?
כל מידע נוסף, יתרונות/חסרונות וכו'.
תודה מראש!
e71
באופן כללי אני ממליץ על נוקיה!
לגבי ה- E71, המכשיר בה עם מקלט GPS, כל המכשירים עם GPS מגיעים עם מקלט לא תוכנה... על זה יש צורך בתוכנה . ישנן שתי אפשרויות- לקנות תוכנה- חסרון ~ 750 ש"ח, מפות סטטיות, יש צורך בעדכון שנתי של המפות (כ- 350 ש"ח), אין עדכונים של מפות ועדכוני תנועה. שניה דרך סלקום, עובד יותר מהר כי עובד מול שרת, המפות מעודכנות כל 3 חודשים, יש אפשרות לעדכוני תנועה (לךןמר עם כביש 1 פקוק יחושב מסלול אחר) ועדכוני מכמונות מהירות- ב- 850 ש"ח תוכל להיות מנולי ליותר משלוש שנים. לשיקולך. E71 מכשיר מאד דומה לבלאקברי רק עם אמינות של נוקיה ויכול סנכרון מדהימה למחשב. החסרון היחידי שאני רואה- בגלל הגימור ה "מתכתי" שמעניק לו גם יותר חוזק- כבד יותר בקצת מדגמים מקבילים
דוד
לגבי ה- E71, המכשיר בה עם מקלט GPS, כל המכשירים עם GPS מגיעים עם מקלט לא תוכנה... על זה יש צורך בתוכנה . ישנן שתי אפשרויות- לקנות תוכנה- חסרון ~ 750 ש"ח, מפות סטטיות, יש צורך בעדכון שנתי של המפות (כ- 350 ש"ח), אין עדכונים של מפות ועדכוני תנועה. שניה דרך סלקום, עובד יותר מהר כי עובד מול שרת, המפות מעודכנות כל 3 חודשים, יש אפשרות לעדכוני תנועה (לךןמר עם כביש 1 פקוק יחושב מסלול אחר) ועדכוני מכמונות מהירות- ב- 850 ש"ח תוכל להיות מנולי ליותר משלוש שנים. לשיקולך. E71 מכשיר מאד דומה לבלאקברי רק עם אמינות של נוקיה ויכול סנכרון מדהימה למחשב. החסרון היחידי שאני רואה- בגלל הגימור ה "מתכתי" שמעניק לו גם יותר חוזק- כבד יותר בקצת מדגמים מקבילים
דוד
אומנם שמועות... אבל די מבוססות.
אומרים שזה מכשיר הטלפון - כף יד הכי טוב שיש.
מהיכרות עם נוקיה, הם מממשים את הציפיות.
תהנה.
אגב, כשתתנסה במכשיר נשמח לשמוע מהי חוות דעתך.
אומרים שזה מכשיר הטלפון - כף יד הכי טוב שיש.
מהיכרות עם נוקיה, הם מממשים את הציפיות.
תהנה.
אגב, כשתתנסה במכשיר נשמח לשמוע מהי חוות דעתך.
ד"ש מנשרק'ה
- סליקאי כסף
- סליקאי ארד
עכשיו יותר מבוסס
יש לי חבר עם המכשיר הנ"ל מזה כחודש.
הוא מאוד מרוצה ובניגוד למכשירים אחרים המבוססים פלאפון ומחשב כף יד אין לו תקלות ובאגים מעצבנים.
אי לכך מומלץ בחום.
הוא מאוד מרוצה ובניגוד למכשירים אחרים המבוססים פלאפון ומחשב כף יד אין לו תקלות ובאגים מעצבנים.
אי לכך מומלץ בחום.
ד"ש מנשרק'ה
- סליקאי כסף
Re: משמועות
susita כתב:אגב, כשתתנסה במכשיר נשמח לשמוע מהי חוות דעתך.
התרשמות ראשונית (24 שעות) - מדהים, אבל צריך ללמוד הרבה ולהתייעץ (cybrosh - השאלות בדרך).
נו איך ?
סיברוס, מה אתה אומר על המכשיר באופן כללי ?
יש באגים ותקלות ?
לי יש מוטורולה Q9, מלא תקלות ובאגים שמוציאים אותך מדעתך.
יש באגים ותקלות ?
לי יש מוטורולה Q9, מלא תקלות ובאגים שמוציאים אותך מדעתך.

ד"ש מנשרק'ה
- סליקאי כסף
היי,
ה-NOKIA E71 באמת מדהים, ולא מבחינת יופיו. ביצועים נהדרים ופשוט....אין מה לעשות, SYMBIAN זאת מה"פ פשוט פנטסטית.
SUS, אני במשך 14 שנה הולך עם נוקיה. במהלך 14 שנה, רק פעמיים סטיתי מדרך הישר - דגמי LG ו-SAMSUNG, ועל הטעות הזאת אני לא חוזר
תבדוק עדכוני קושחה לQ, אני לא מכיר את הדגמים הנ"ל מספיק טוב, אבל שווה בדיקה ויכול לחסוך לך כאב ראש. אישית, מכל מה ששמעתי על ה-Q ובכלל על MOTOROLA, כולל ה-RAZOR, ממש לא בכיוון של החברות האחרות-כאילו הם נמצאים בעולם אחר. ה-Q לא יכולים להתחרות בדגמים של החברות האחרות שיש בשוק(וזאת מבדיקה קודמת של SPECS לפני זמן מה)שלא לדבר על פלאפון.
ה-NOKIA E71 באמת מדהים, ולא מבחינת יופיו. ביצועים נהדרים ופשוט....אין מה לעשות, SYMBIAN זאת מה"פ פשוט פנטסטית.
SUS, אני במשך 14 שנה הולך עם נוקיה. במהלך 14 שנה, רק פעמיים סטיתי מדרך הישר - דגמי LG ו-SAMSUNG, ועל הטעות הזאת אני לא חוזר

SPS - מתקרב לשלמות...
בדקתי
בדקתי והוא הוחלף לי לפני כשבוע, לצערי בלי שיפור.
ראיתי המלצה בגלובס ולכן בחרתי דווקא בו.
אז עוד לא היה המכשיר של נוקיה.

ראיתי המלצה בגלובס ולכן בחרתי דווקא בו.

אז עוד לא היה המכשיר של נוקיה.

ד"ש מנשרק'ה
- סליקאי כסף
מסכים
בחברה שלנו (השם שמור במערכת) יש יותר מ- 1000 טלפונים שונים, אני חייב לומר שאין יותר טוב מנוקיה.
המכשיר טוב, התוכנות הנלוות טובות- מומלץ.
המכשיר טוב, התוכנות הנלוות טובות- מומלץ.
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד