השתלמות משרד הפנים - למדריכי ירי
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
מה דעתכם פשוט להכנס ולהרשם לארגון מדריכי הירי, בשביל זה הוא קורם עור וגידים.
לא בכדי ללכת נגד משרד הפנים אלא בכדי לסייע למדריכים ולמדריכים בעתיד להיות טובים יותר, מקצועיים יותר, וכן שלא יטילו עלינו גזירות חדשות כל שני וחמישי.
במשך שלוש שנים אנו מנסים ליצור קשר עם כל מדריכי הירי בארץ, או חס וחלילה לקבל את רשימת המדריכים ממשרד הפנים, עד היום הצלחנו לאסוף כ 250 כתובות מייל וטלפונים.
אם מדריכי הירי יצביעו ברגליים, וירשמו לארגון, יש מצב שנוכל לסייע בנושא ההדרכה ובעוד הרבה דברים אחרים.
מנשר המסביר את עיקרי פעילות הארגון יועלה כאן עוד הערב.
לא בכדי ללכת נגד משרד הפנים אלא בכדי לסייע למדריכים ולמדריכים בעתיד להיות טובים יותר, מקצועיים יותר, וכן שלא יטילו עלינו גזירות חדשות כל שני וחמישי.
במשך שלוש שנים אנו מנסים ליצור קשר עם כל מדריכי הירי בארץ, או חס וחלילה לקבל את רשימת המדריכים ממשרד הפנים, עד היום הצלחנו לאסוף כ 250 כתובות מייל וטלפונים.
אם מדריכי הירי יצביעו ברגליים, וירשמו לארגון, יש מצב שנוכל לסייע בנושא ההדרכה ובעוד הרבה דברים אחרים.
מנשר המסביר את עיקרי פעילות הארגון יועלה כאן עוד הערב.
יואב,
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
- תרמתי למען הסליק

yoav30 כתב:צורי,
א. כאשר אני שולח לך הודעה בפרטי, מן הראוי לה להשאר בינינו. אם הייתי רוצה לשתף אותה לכולם הייתי עושה . .
ידידי?????????????.
צורי.
נ.ב.
?????????????. אני מכבד אותך ידידי!!!!!!!!!
צורי.
When you have to shoot, shoot, don't talk
- משתמש חסום
- משתמש חסום
- משתמש חסום
רבותיי המדריכים!!!
אני באמת לא יודע מה הנהי ומה הבכי, האם שכחתם מה פרוש המילה מדריך? האם אנחנו יודעים הכל בנושא הדרכה, וברמה כזאת שלא ניתן ללמדנו דבר? האם אתם מכירים איזה שהוא מקצוע שלא קיימות בו הכשרות והשתלמויות מקצועיות (תשאלו את עו"ד למשל כמה הכשרות הם עושים בשנה וכמה זה עולה להם).
אני לא שמעתי את בעלי המטווחים ואת אף אחד מהנוכחים בפורום זה צועקים חמס על כך שחידושי הרישיונות למאבטחים (אימון שומר) עולה כ 600 ש"ח למאבטח - דבר שעומד להכניס כסף רב ביותר למטווחים (ואילו המדריכים ימשיכו לעבוד בשכר עבדים של 25 - 30 ש"ח לשעה).
כולנו מלינים כי המורים במדינת ישראל אינם טובים ואינם מוכשרים מספיק ואילו לנו יש את האומץ לסרב לבצע הכשרות מקצועיות, שדרך אגב קשורות קשר ישיר לשכר המשולם.
רבותיי הדרכה והדרכת ירי ולחימה בפרט זהו מקצוע לכל דבר לדעתי אלו אשר מסרבים לעבור הכשרות והשלתמויות מקצועיות אינם באמת בעלי מקצוע רציניים.
על מה בדיוק אתם מבקשים בן 500 - 600 ש"ח ליום עבודה כשכירים ואף למעלה מכך שלא לדבר על תמחור יום הדרכה כעצמאי.
לא ברור לי איך יכול להיות שמדריך יסרב ללמוד!!!!!!!!
רבותיי זו הפעם הראשונה שבה אני יוצא מכנס של משרד הפנים בהרגשה שיש הבנה שאנו אנשי המקצוע איננו אויבי המשרד, אלא עובדים יחד איתו ורואים את הדברים עין בעין ובאותה זוית (כדי לשמור על עם ישראל וזו לא קלישאה).
סוף סוף אחרי הרבה שנים שאני בענף אני רואה שישנה הבנה וביצוע בפועל הן מצד המשטרה והן מצד משרד הפנים כי יש צורך בהכשרות מקצועיות לא רק ברמת המאבטח אלא גם ברמת המדריך.
איך בדיוק אתם רוצים לגשת לבחינות מדריך בכיר, עם איזו רמת ידע הדרכתית?
לדעתי הקורס המדובר בא בדיוק בזמן כדי לסגור פערים אלו על-מנת שנוכל להיות בעלי מקצוע טובים יותר.
צעדן ושרקן - אני לא מבין מה מוזר הרי קורסי מפקחים, מדריכים, והקורס החדש - ניהול ארגון חמוש כולם קורסים מונחי הרשות אשר מלומדים ע"י גורמים אזרחיים באמצעות מדריכים בכירים בלבד שהוסמכו לכך.
דביר - אני מתפלא עליך איך אתה כמדריך ותיק מגיע למסקנה כי משהו מזלזל בידע, בנסיון ובותק של מדריך כלשהו, כמו כן איך אתה יודע איזה נושאים רלוונטים למדריך כזה או אחר ואיזה לא.
יריב ידידי לידיעתך קבל חידוש מבית מדרשו של משרד הפנים, המשרד הבין כי כלי הנשק הוא כלי עבודה של המדריך ולאור זאת החליט לאשר למדריך ירי 7 כלי נשק כולל כלי נשק בעלי קליבר צבאי וכל זאת לנשיאה. מה אתה אומר אחי - שינוי חיובי לא??
אני מציע שתשמרו את הכסף לבג"ץ זה לא יביא לנו כלום. מה תטענו שסקטור מקצועי לא מעוניין ללמוד ולהשתלם? במקום זאת אני קורא למדריכי הירי להצטרף לארגון מדריכי הירי שמנסה לקום על-ידי וע"י יואב (ויואב הגיע הזמן שתהיה פחות אנמי) ולסיום אני הייתי מבקש מהמדריכים הבכירים אם ישנם כאלה בפורום להכנס ולהגיב ולהאיר את עיננו בעיניין הקורס הנדרש.
אני באמת לא יודע מה הנהי ומה הבכי, האם שכחתם מה פרוש המילה מדריך? האם אנחנו יודעים הכל בנושא הדרכה, וברמה כזאת שלא ניתן ללמדנו דבר? האם אתם מכירים איזה שהוא מקצוע שלא קיימות בו הכשרות והשתלמויות מקצועיות (תשאלו את עו"ד למשל כמה הכשרות הם עושים בשנה וכמה זה עולה להם).
אני לא שמעתי את בעלי המטווחים ואת אף אחד מהנוכחים בפורום זה צועקים חמס על כך שחידושי הרישיונות למאבטחים (אימון שומר) עולה כ 600 ש"ח למאבטח - דבר שעומד להכניס כסף רב ביותר למטווחים (ואילו המדריכים ימשיכו לעבוד בשכר עבדים של 25 - 30 ש"ח לשעה).
כולנו מלינים כי המורים במדינת ישראל אינם טובים ואינם מוכשרים מספיק ואילו לנו יש את האומץ לסרב לבצע הכשרות מקצועיות, שדרך אגב קשורות קשר ישיר לשכר המשולם.
רבותיי הדרכה והדרכת ירי ולחימה בפרט זהו מקצוע לכל דבר לדעתי אלו אשר מסרבים לעבור הכשרות והשלתמויות מקצועיות אינם באמת בעלי מקצוע רציניים.
על מה בדיוק אתם מבקשים בן 500 - 600 ש"ח ליום עבודה כשכירים ואף למעלה מכך שלא לדבר על תמחור יום הדרכה כעצמאי.
רבותיי זו הפעם הראשונה שבה אני יוצא מכנס של משרד הפנים בהרגשה שיש הבנה שאנו אנשי המקצוע איננו אויבי המשרד, אלא עובדים יחד איתו ורואים את הדברים עין בעין ובאותה זוית (כדי לשמור על עם ישראל וזו לא קלישאה).
סוף סוף אחרי הרבה שנים שאני בענף אני רואה שישנה הבנה וביצוע בפועל הן מצד המשטרה והן מצד משרד הפנים כי יש צורך בהכשרות מקצועיות לא רק ברמת המאבטח אלא גם ברמת המדריך.
לדעתי הקורס המדובר בא בדיוק בזמן כדי לסגור פערים אלו על-מנת שנוכל להיות בעלי מקצוע טובים יותר.
צעדן ושרקן - אני לא מבין מה מוזר הרי קורסי מפקחים, מדריכים, והקורס החדש - ניהול ארגון חמוש כולם קורסים מונחי הרשות אשר מלומדים ע"י גורמים אזרחיים באמצעות מדריכים בכירים בלבד שהוסמכו לכך.
דביר - אני מתפלא עליך איך אתה כמדריך ותיק מגיע למסקנה כי משהו מזלזל בידע, בנסיון ובותק של מדריך כלשהו, כמו כן איך אתה יודע איזה נושאים רלוונטים למדריך כזה או אחר ואיזה לא.
יריב ידידי לידיעתך קבל חידוש מבית מדרשו של משרד הפנים, המשרד הבין כי כלי הנשק הוא כלי עבודה של המדריך ולאור זאת החליט לאשר למדריך ירי 7 כלי נשק כולל כלי נשק בעלי קליבר צבאי וכל זאת לנשיאה. מה אתה אומר אחי - שינוי חיובי לא??
אני מציע שתשמרו את הכסף לבג"ץ זה לא יביא לנו כלום. מה תטענו שסקטור מקצועי לא מעוניין ללמוד ולהשתלם? במקום זאת אני קורא למדריכי הירי להצטרף לארגון מדריכי הירי שמנסה לקום על-ידי וע"י יואב (ויואב הגיע הזמן שתהיה פחות אנמי) ולסיום אני הייתי מבקש מהמדריכים הבכירים אם ישנם כאלה בפורום להכנס ולהגיב ולהאיר את עיננו בעיניין הקורס הנדרש.
נערך לאחרונה על ידי מוספי עופר בתאריך 06 נובמבר 2008, 23:05, נערך פעם אחת בסך הכל.
מוספי עופר, מדריך ירי - מנהל עייט הדרכות ירי ואבטחה
- סליקאי ארד

ארגון מדריכי הירי בישראלI.S.I.A
מדריך ירי שלום רב,
ברצוני להזמינך להיות חבר בארגון מדריכי הירי בישראל.
ארגון זה שם לו למטרה לשפר את תנאי העסקה של מדריכי הירי בישראל כמו גם את עלית הרמה המקצועית של החברים בו וזאת על-יד קורסים והכשרות .
בנוסף בכוונתנו לדאוג לחבריי הארגון בנושאים הבאים:
יצירת מכנה משותף מקצועי וחברתי של מדריכי הירי בישראל.
הארגון ייתן סיוע משפטי לחברים בו במידת הצורך.
הארגון ישאף לביצוע ביטוח אחריות מקצועית לחבריו.
שיפור תנאי העסקה של המדריכים על-פי הקבוע בחוק.
הארגון יפעל לכך ששכר המדריך יהיה בהתאם להכשרתו, , וותק ההדרכה על-פי המקובל בשוק ההדרכות.
הארגון ייצור תשתית חברתית לחבריו על-ידי כנסים, ימי עיון ופעילויות חברתיות נוספות.
בכוונת הארגון לפעול לנציגות בכל פנל הקשור לנושא ההדרכה והנשק בישראל (משטרת ישראל, משרד הפנים ועדות הכנסת הנוגעות).
הארגון יפעל מול ההסתדרות כדי לקבל הכרה של איגוד מקצועי עם כל הכרוך בכך.
הארגון יפעל מול משרד העבודה כדי להכניס את מקצוע מדריך הירי אל ספר המקצועות.
יצירת קשרי עבודה עם גורמים מקבילים בחו"ל.
תנאי קבלה
מדריך ירי בעל תעודת מדריך ירי בתוקף.
עלות חברות בארגון
50 ¤ לחודש
מדריך נכבד,
ביצוע כל הנושאים הנזכרים וכן הטיפול בהם כרוכים בהקמת עמותה וכן בהוצאות כספיות רבות. רישום לארגון ותשלום יוכיח את מידת רצינותך בעניין ויאפשר את הקמת הארגון.
לפרטים נוספים נא לפנות במייל ולציין במה מדובר.
מוספי עופר musafi-@zahav.net.il
שמעון יואב yoav30@gmail.com
מדריך ירי שלום רב,
ברצוני להזמינך להיות חבר בארגון מדריכי הירי בישראל.
ארגון זה שם לו למטרה לשפר את תנאי העסקה של מדריכי הירי בישראל כמו גם את עלית הרמה המקצועית של החברים בו וזאת על-יד קורסים והכשרות .
בנוסף בכוונתנו לדאוג לחבריי הארגון בנושאים הבאים:
יצירת מכנה משותף מקצועי וחברתי של מדריכי הירי בישראל.
הארגון ייתן סיוע משפטי לחברים בו במידת הצורך.
הארגון ישאף לביצוע ביטוח אחריות מקצועית לחבריו.
שיפור תנאי העסקה של המדריכים על-פי הקבוע בחוק.
הארגון יפעל לכך ששכר המדריך יהיה בהתאם להכשרתו, , וותק ההדרכה על-פי המקובל בשוק ההדרכות.
הארגון ייצור תשתית חברתית לחבריו על-ידי כנסים, ימי עיון ופעילויות חברתיות נוספות.
בכוונת הארגון לפעול לנציגות בכל פנל הקשור לנושא ההדרכה והנשק בישראל (משטרת ישראל, משרד הפנים ועדות הכנסת הנוגעות).
הארגון יפעל מול ההסתדרות כדי לקבל הכרה של איגוד מקצועי עם כל הכרוך בכך.
הארגון יפעל מול משרד העבודה כדי להכניס את מקצוע מדריך הירי אל ספר המקצועות.
יצירת קשרי עבודה עם גורמים מקבילים בחו"ל.
תנאי קבלה
מדריך ירי בעל תעודת מדריך ירי בתוקף.
עלות חברות בארגון
50 ¤ לחודש
מדריך נכבד,
ביצוע כל הנושאים הנזכרים וכן הטיפול בהם כרוכים בהקמת עמותה וכן בהוצאות כספיות רבות. רישום לארגון ותשלום יוכיח את מידת רצינותך בעניין ויאפשר את הקמת הארגון.
לפרטים נוספים נא לפנות במייל ולציין במה מדובר.
מוספי עופר musafi-@zahav.net.il
שמעון יואב yoav30@gmail.com
מוספי עופר, מדריך ירי - מנהל עייט הדרכות ירי ואבטחה
- סליקאי ארד

שלום עופר
איך הכתוב מעלה מסתדר עם:
לא נראה לי שישנם מדרכים שמוכנים לאכול עופרת עבור 25 ש"ח לשעה עבודה!!
אף אחד לא מסרב ללמוד ידידי.....רק מתנגדים למדיניות לא ברורה, תוכן לא מוגדר, ברור ואחיד וכפי שאמרת, עלות כספית שעומדת להכניס כסף רב ביותר לכיסם של כמה רמי דרג!!!
איפה ומתי בדיוק הבחינות האלה??? יש משהו חדש שרובנו לא יודעים? אשמח לקבל פרטים!
בכבוד...
צורי.
איך הכתוב מעלה מסתדר עם:
על מה בדיוק אתם מבקשים בן 500 - 600 ש"ח ליום עבודה כשכירים ואף למעלה מכך שלא לדבר על תמחור יום הדרכה כעצמאי
לא נראה לי שישנם מדרכים שמוכנים לאכול עופרת עבור 25 ש"ח לשעה עבודה!!
אף אחד לא מסרב ללמוד ידידי.....רק מתנגדים למדיניות לא ברורה, תוכן לא מוגדר, ברור ואחיד וכפי שאמרת, עלות כספית שעומדת להכניס כסף רב ביותר לכיסם של כמה רמי דרג!!!
איפה ומתי בדיוק הבחינות האלה??? יש משהו חדש שרובנו לא יודעים? אשמח לקבל פרטים!
בכבוד...
צורי.
- משתמש חסום
הכיוון נכון !
יש הרבה מדריכים "רדומים" - כולל אנוכי.
יש להפריד בין הכשרה / רענון למדריכי רדומים לבין מדריכים פעילים.
חובה להעלות רמת הכשרת נושאי נשק.
ומכאן חובה להעשיר וללרענן גם את מדריכי הירי.
לצערי אין ראיה כוללת מלמעלה שלא לדבר על הכוונה חסרת מקצועיות, גם אם כוונותיה טובות.
יש הרבה מדריכים "רדומים" - כולל אנוכי.
יש להפריד בין הכשרה / רענון למדריכי רדומים לבין מדריכים פעילים.
חובה להעלות רמת הכשרת נושאי נשק.
ומכאן חובה להעשיר וללרענן גם את מדריכי הירי.
לצערי אין ראיה כוללת מלמעלה שלא לדבר על הכוונה חסרת מקצועיות, גם אם כוונותיה טובות.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
מדיניות משרד הפנים
עופר שלומות.
ראשית חסרת לנו בכנס העמותה האחרון,כך גם חברים אחרים שלא טרחו כלל להגיע.
וזו לדעתי אחת הבעיות הקיימות בעמותות וארגונים מסוג זה.
1.ממוני בטיחות/כיבוי אש מונחים מקצועית על ידי המוסד לבטיחות וגיהות ומחויבים לקיים ימי עיון והדרכה.אך כאן אני מבצע הקבלה למצב מדריכי היירי.
2.מתוך 1470 מדריכי היירי הרשומים בארץ נניח ש 10 אחוז הם כוחות ביטחון.
עוד 10 אחוז עובדי מטווחים,עו ד 20 אחוז הם מדריכים בחברות הכשרה.ועוד 5 אחוז מדריכים בארגונים .יוצא אפוא וזאת על סמך הנחתי כי מחצית מציבור מדריכי היירי אינם עוסקים בהדרכה באופן יומי ולפרנסתם,אלא כמוני כתחביב ולא עיסוק מרכזי.
3-אכן מי שנושא בתואר מדריך מחוייב לבצע השתלמויות והכשרות שנתיות.אך בעוד שאצל מדריכי הבטיחות,מתקיים פירסום והכל גלוי וברור,מופיע ברשומות ולא מוסתר ,מוצפן,ידוע רק למקורבים.
אם הבשורה שנגלתה לך בדבר מתן 7 רשיונות למדריכי יירי כולל רשיון לנשק צבאי,היא נכונה
מדוע זה לא נשלח באיגרת למדריך בדבר החידושים שיוזם המשרד,מהם התבחינים?להיות חלילה מדריך ירי בכיר?לקבל רשיון לרובה אוויר?
קיצפי יוצא על מדיניות העמימות,ההסתרה והחושך המתאימה למשטרים אפלים ולתקופות רעות.
לשלוח הזמנה ליום עיון למדריכי ירי אחת לשלוש שנים הם יודעים מה כתובתי?למה לא שולחים עידכונים,
למה אין פירסום עדכני?למה הכל בחדרי חדרים .עם ערמות של תקנות וחוקים והגבלות וסייגים.
אני בעד ימי הכשרה ורענון,שחייבים לבצעם.אך אני דורש שירות מפקידי השלטון,במשטר דמוקרטי שירות זו לא מילה גסה.
בברכה יריב כהן
ראשית חסרת לנו בכנס העמותה האחרון,כך גם חברים אחרים שלא טרחו כלל להגיע.
וזו לדעתי אחת הבעיות הקיימות בעמותות וארגונים מסוג זה.
1.ממוני בטיחות/כיבוי אש מונחים מקצועית על ידי המוסד לבטיחות וגיהות ומחויבים לקיים ימי עיון והדרכה.אך כאן אני מבצע הקבלה למצב מדריכי היירי.
2.מתוך 1470 מדריכי היירי הרשומים בארץ נניח ש 10 אחוז הם כוחות ביטחון.
עוד 10 אחוז עובדי מטווחים,עו ד 20 אחוז הם מדריכים בחברות הכשרה.ועוד 5 אחוז מדריכים בארגונים .יוצא אפוא וזאת על סמך הנחתי כי מחצית מציבור מדריכי היירי אינם עוסקים בהדרכה באופן יומי ולפרנסתם,אלא כמוני כתחביב ולא עיסוק מרכזי.
3-אכן מי שנושא בתואר מדריך מחוייב לבצע השתלמויות והכשרות שנתיות.אך בעוד שאצל מדריכי הבטיחות,מתקיים פירסום והכל גלוי וברור,מופיע ברשומות ולא מוסתר ,מוצפן,ידוע רק למקורבים.
אם הבשורה שנגלתה לך בדבר מתן 7 רשיונות למדריכי יירי כולל רשיון לנשק צבאי,היא נכונה
מדוע זה לא נשלח באיגרת למדריך בדבר החידושים שיוזם המשרד,מהם התבחינים?להיות חלילה מדריך ירי בכיר?לקבל רשיון לרובה אוויר?
קיצפי יוצא על מדיניות העמימות,ההסתרה והחושך המתאימה למשטרים אפלים ולתקופות רעות.
לשלוח הזמנה ליום עיון למדריכי ירי אחת לשלוש שנים הם יודעים מה כתובתי?למה לא שולחים עידכונים,
למה אין פירסום עדכני?למה הכל בחדרי חדרים .עם ערמות של תקנות וחוקים והגבלות וסייגים.
אני בעד ימי הכשרה ורענון,שחייבים לבצעם.אך אני דורש שירות מפקידי השלטון,במשטר דמוקרטי שירות זו לא מילה גסה.
בברכה יריב כהן
נערך לאחרונה על ידי יריב כהן בתאריך 07 נובמבר 2008, 12:50, נערך פעם אחת בסך הכל.
דעה אישית
מוספי עופר כתב:רבותיי המדריכים!!!
אני לא שמעתי את בעלי המטווחים ואת אף אחד מהנוכחים בפורום זה צועקים חמס על כך שחידושי הרישיונות למאבטחים (אימון שומר) עולה כ 600 ש"ח למאבטח - דבר שעומד להכניס כסף רב ביותר למטווחים .
שלום לחברי וקוראי הפורום
רצ"ב מספר נקודות שעלו לאור השרשור , מצטער על הכתיבה המקוצרת בטוחני כי הדברים שאותן בקשתי להמחיש יובנו.
איך זה תמיד נכון ?
* כשהם משלמים - זה מקצועי ומבורך.
* כשאנחנו משלמים - קומבינה! / משהו עושה עלינו סיבוב! / חוסר הבנה !/ חוסר מקצועיות ! / הם ילמדו אותנו ? וכו'.
כולנו יודעים לצעוק עד כמה בלתי מקצועי בעליל - מצבו של אוחז נשק מין המניין - וכי אימון פעם ב - 3 שנים - הינו.....! וכי יש צורך מיידי לשנות מצב זה ל - לפחות פעם בשנה. ( דוגמא קטנה ולא יחידה )
אנחנו אנשי מקצוע בעלי דעות מקצועיות כאשר מדובר בכספים של אחרים.
וכשמדובר בנו תמיד ההחלטות שנתקבלו עבורינו הם פוליטיות חסרות מקצועיות הבנה ותובנה יקרות עד להחריד.
במחשבה שניה אולי זה טבעי,, ויחד עם זאת הייתי אולי מוריד את הטונים ומנסה לחשוב קצת אחרת תוך ניסיון אמיתי לרדת לכוונת משורר, ולחשוב היכן נהיה בעוד X שנים ומה תהיה רמתנו המקצועית שכן בגינה אנו מרוויחים את לחמינו.
6-9-12 ימי עיון מתווכחים צועקים מלינים על מה באמת - חלקתם זאת ל - 3 שנים על מה אנחנו בכלל מרגיזים את עצמנו על מקסימום 4 ימים בשנה(בחישוב כולל).
הנקודה מרכזית בהודעתי היא - באו לא נתלהם סתם , ולא ניפול ליידיהם של יועצי אחיתופל המחרחרים מלחמות מיותרות - ומנסים לשמר את הבינוניות בסקטור - ידע זה כוח ועדיף שיהיה אצלינו מאשר אצל אחרים!!!
מקווה שלא הרגזתי אף אחד/ת עוד משהו עלול להמליץ לתבוע גם אותי
- סליקאי ארד

בג"צ, בג"צ ועוד בג"צ. הקיטורים האלה מתאימים לסבתות זקנות בשבתות אחרי הצהריים. לא מתאימה לנו הבכיינות הזאת. אנחנו נשמעים אשכרה כמו חבורת טירוניות. בואו נפסיק לקטר, נתחיל להזיז את הת**ת ולגרום לפקידונים האלה שם למעלה להתחיל לענות על שאלות. בבג"צ! זה עובד חבר'ה. אני מצטרף לתרומה של הבחור מעלי. חסרים עוד 13,000 שקלים.
"June '67 taught them respect..."
תגובה למר רגל עץ
מר רגל עץ היקר.
מאחר ובחרת שלא להקרא בשמך הפרטי אל תעלב מפנייתי אלייך כ-מר.
אולי אני מתלהם,אולי קצת כועס.אך דבר אחד אני לא ,אני לא אוהב שמורחים אותי.
אחרי כל כך הרבה שנים של אי סדר וחוסר אחידות הן בקרב ציבור המדריכים,יוצאי בתי מדרש שונים.והן במשרדי משרד הפנים אצל פקידי הרישויי בנפות השונות.
רמת המדריכם אינה אחידה וכך גם רמת השרות ,נהנתי לשמוע אותך ביום ההדרכה בבאר שבע.
אין מחלוקת ביננו על דברייך.
אני מבקש דבר אחד.מידע שאינו מסווג או סודי,מפורסם וגלוי.
א.איך נבחנים למדריך בכיר?למה זה לא מפורסם?אני לא נתפס לתואר "מדריך בכיר",אלא לאופן בו נעשו הדברים,כמו בעבר שחולקו מספרי המדריכים,או שכל קצין צה"ל/משטרה פורש קיבל על הדרך תעודת מדריך.
או אם אתה מקורב לוועדה המייעצת?
אל תגיד שזה לא היה כך.
היום ישנה מודעות לטיב ורמת השרות הניתן על ידי פקידים ממשרד ממשלתי שאת שכרם מקבלים מכספי משלם המיסים.
ישנם נותני שרות איכותיים וטובים במשרד הפנים.אך למה לא מפרסמים את התנאים והסייגים לקבלת רשיונות/תעודות/אישורי תחמושת וכיו"ב.
אז כאשר הצעתי לגרור אותם לבית משפט ,אולי היה זה הדבר האחרון להציע.
אולי אתה ,תיקח חלק בגישור בין העמדות השונות.
בברכה ,
יריב.
נ.ב.
עדיין יש לי ולכולנו מה ללמוד.
מאחר ובחרת שלא להקרא בשמך הפרטי אל תעלב מפנייתי אלייך כ-מר.
אולי אני מתלהם,אולי קצת כועס.אך דבר אחד אני לא ,אני לא אוהב שמורחים אותי.
אחרי כל כך הרבה שנים של אי סדר וחוסר אחידות הן בקרב ציבור המדריכים,יוצאי בתי מדרש שונים.והן במשרדי משרד הפנים אצל פקידי הרישויי בנפות השונות.
רמת המדריכם אינה אחידה וכך גם רמת השרות ,נהנתי לשמוע אותך ביום ההדרכה בבאר שבע.
אין מחלוקת ביננו על דברייך.
אני מבקש דבר אחד.מידע שאינו מסווג או סודי,מפורסם וגלוי.
א.איך נבחנים למדריך בכיר?למה זה לא מפורסם?אני לא נתפס לתואר "מדריך בכיר",אלא לאופן בו נעשו הדברים,כמו בעבר שחולקו מספרי המדריכים,או שכל קצין צה"ל/משטרה פורש קיבל על הדרך תעודת מדריך.
או אם אתה מקורב לוועדה המייעצת?
אל תגיד שזה לא היה כך.
היום ישנה מודעות לטיב ורמת השרות הניתן על ידי פקידים ממשרד ממשלתי שאת שכרם מקבלים מכספי משלם המיסים.
ישנם נותני שרות איכותיים וטובים במשרד הפנים.אך למה לא מפרסמים את התנאים והסייגים לקבלת רשיונות/תעודות/אישורי תחמושת וכיו"ב.
אולי אתה ,תיקח חלק בגישור בין העמדות השונות.
בברכה ,
יריב.
נ.ב.
עדיין יש לי ולכולנו מה ללמוד.
Re: תגובה למר יריב
[quot
בברכה ,
יריב.
נ.ב.[/quote]
שלום יריב
תודה על המחמאה !
משתמע מהודעתך כי מסתתר אני מאחורי כינוי ולא כך הדבר - אני חדש בפורום זה ויתכן שמכאן נובעת אי ההבנה - אני שותף פעיל בלא מעט פורומים ולאו דווקא בפורום זה ובכולם באותו הכינוי שהפך למזוהה עימי. בדיוק כמו איש גדול, רפתן ושאר ירקות ( מבלי לפגוע בזכויותיהם ).
אני חושב - ( ברמה האישית בלבד ) כי ייתכן שהצורה בא מוצגים הדברים בפורום זה עוצמתם והנימות האישיות המובאות פה חדשות לבקרים פשוט מרתיעים אנשי מקצוע מלהסביר שאין להם אחות - יש כאלה שיראו זאת כבריחה ויש כאלה שיראו זאת כהתעסקות עם קהל מוסת ועדיף להתפרנס מאשר להתווכח עם הודעה מוקלטת.
אני לא מכיר ו/או יודע על כוונת משורר להכניס ל.. / להרתיע / לצמצם את כמות מדריכי הירי
ואני לא שותף בצוות על שחושב איך מזי**נים את המדריכים ו/או איך עושים עליהם קופה.
הוועדה המייעצת שאתה הגדרת מורכבת מפורום מדריכים בכירים בעלי רקע ידע ודעות שונות המאפשרות להביא לשולחן הדיונים כשאנחנו לא מתקוטטים תובנות מקצועיות בעלות גוון רחב ומחייבות התייחסות לפקטורים רבים.
צריך לזכור שכגורם מייעץ הכי קל להיות פפולסטי ומקובל - אבל אני לא חושב שאתה ואחרים מחפשים חברים - אלא מחפשים ניהוג מקצועי ככל האפשר - כחלק מהגורמים המכוונים את השוק המקצועי וכאחד שהמקצוע יקר לליבו - חותר אני ללא לאות לקידומם המקצועי של העוסקים במלאכה והענף כולו.
בחלק מההחלטות אוהבים אותך ובחלק ממהחלטות לא - כשאימון 9 מגיע לפיתחם של העוסקים במלאכה אף אחד לא שואל ואו אומר תודה - האמת אני גם לא מחפש תודות, אבל הצדקנות הנהוגה בבית ספרנו ואומנות הפירגון ו/או הערות על עשייה של אחרים ולא על העשייה העצמית של העוסקים במלאכה רק מכשילות.
כמה מאלה הפובליציסטים הנחבאים אל הכלים חדי הלשון ובעלי המקלדת המושחזת אכן שיפרו את מעמדם המקצועי ואו החברתי ( לובי ) של העוסקים במלאכה - " ללמד בני יהודה קשת "
ואותם "פקידונים" שכולם אוהבים לשנוא קיבלו את ההחלטה שמייצרת בטווח הקצר והבינוני ובעיקר בארוך אנשי מקצוע טובים יותר שיכולים לקבל שרביט מידי הבכירים של היום, ולהוביל את הסקטור הלאה בהתאם לרוח התקופה דרישותיה ונפלאותיה.
בברכת אחלה יום,
ושוב תודה על המחמאה
בברכה ,
יריב.
נ.ב.[/quote]
שלום יריב
תודה על המחמאה !
משתמע מהודעתך כי מסתתר אני מאחורי כינוי ולא כך הדבר - אני חדש בפורום זה ויתכן שמכאן נובעת אי ההבנה - אני שותף פעיל בלא מעט פורומים ולאו דווקא בפורום זה ובכולם באותו הכינוי שהפך למזוהה עימי. בדיוק כמו איש גדול, רפתן ושאר ירקות ( מבלי לפגוע בזכויותיהם ).
אני חושב - ( ברמה האישית בלבד ) כי ייתכן שהצורה בא מוצגים הדברים בפורום זה עוצמתם והנימות האישיות המובאות פה חדשות לבקרים פשוט מרתיעים אנשי מקצוע מלהסביר שאין להם אחות - יש כאלה שיראו זאת כבריחה ויש כאלה שיראו זאת כהתעסקות עם קהל מוסת ועדיף להתפרנס מאשר להתווכח עם הודעה מוקלטת.
אני לא מכיר ו/או יודע על כוונת משורר להכניס ל.. / להרתיע / לצמצם את כמות מדריכי הירי
ואני לא שותף בצוות על שחושב איך מזי**נים את המדריכים ו/או איך עושים עליהם קופה.
הוועדה המייעצת שאתה הגדרת מורכבת מפורום מדריכים בכירים בעלי רקע ידע ודעות שונות המאפשרות להביא לשולחן הדיונים כשאנחנו לא מתקוטטים תובנות מקצועיות בעלות גוון רחב ומחייבות התייחסות לפקטורים רבים.
צריך לזכור שכגורם מייעץ הכי קל להיות פפולסטי ומקובל - אבל אני לא חושב שאתה ואחרים מחפשים חברים - אלא מחפשים ניהוג מקצועי ככל האפשר - כחלק מהגורמים המכוונים את השוק המקצועי וכאחד שהמקצוע יקר לליבו - חותר אני ללא לאות לקידומם המקצועי של העוסקים במלאכה והענף כולו.
בחלק מההחלטות אוהבים אותך ובחלק ממהחלטות לא - כשאימון 9 מגיע לפיתחם של העוסקים במלאכה אף אחד לא שואל ואו אומר תודה - האמת אני גם לא מחפש תודות, אבל הצדקנות הנהוגה בבית ספרנו ואומנות הפירגון ו/או הערות על עשייה של אחרים ולא על העשייה העצמית של העוסקים במלאכה רק מכשילות.
כמה מאלה הפובליציסטים הנחבאים אל הכלים חדי הלשון ובעלי המקלדת המושחזת אכן שיפרו את מעמדם המקצועי ואו החברתי ( לובי ) של העוסקים במלאכה - " ללמד בני יהודה קשת "
ואותם "פקידונים" שכולם אוהבים לשנוא קיבלו את ההחלטה שמייצרת בטווח הקצר והבינוני ובעיקר בארוך אנשי מקצוע טובים יותר שיכולים לקבל שרביט מידי הבכירים של היום, ולהוביל את הסקטור הלאה בהתאם לרוח התקופה דרישותיה ונפלאותיה.
בברכת אחלה יום,
ושוב תודה על המחמאה
- סליקאי ארד

ברוך הבא רגל עץ
לא נראה לי שמישהו מחברי הפורום ובכלל בקהילת מדריכי הירי שונא את פקידי הרישוי...לא הם שקובעים את המדיניות! אישית, אני מרוצה מתפקודן שלי פקידות הרשוי באזורי ובטח הן לא אשמות במדיניות, אלא רק מייסמות אותו.
אין כאן עניין של שנאה או אהבה....יש כאן ניסיון לרתום את סוס לפני העגלה ולא ההיפך.
בברכת שבת שלום
צורי.
לא נראה לי שמישהו מחברי הפורום ובכלל בקהילת מדריכי הירי שונא את פקידי הרישוי...לא הם שקובעים את המדיניות! אישית, אני מרוצה מתפקודן שלי פקידות הרשוי באזורי ובטח הן לא אשמות במדיניות, אלא רק מייסמות אותו.
אין כאן עניין של שנאה או אהבה....יש כאן ניסיון לרתום את סוס לפני העגלה ולא ההיפך.
בברכת שבת שלום
צורי.
- משתמש חסום
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד