סופו של עידן פריחה קצרצר

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי itamar » 05 נובמבר 2008, 07:03

shandsh כתב:בסופו של דבר יש כאלו שמוצאים את עצמם מוציאים רישיון לכמה שיותר אקדחים ורובים, רצוי בקוטר הגדול ביותר האפשרי, קונים כמה שיותר תחמושת, אוגרים אביזרי עזר. ולו רק בגלל החשש שמחר בבוקר יבטלו את העילה/ ישנו את החוק/ יוסיפו סעיף הגבלה.

אחי היקר... אני אשמח מאד אם תשתף אותי בסוד שלך כיצד אני יכול להוציא רשיון לכמה שיותר אקדחים ורובים בקוטר הגדול ביותר האפשרי וכמובן לאגור תחמושת בכמויות.

במדינה שאני חי בקושי נותנים לי רשיון לאקדח אחד וגם זה אחרי שמוציאים לי את הנשמה מכל החורים של הגוף וכמות התחמושת שאני יכול להחזיק ברשיון עדיין מוגבלת ל-50 כדור.. :twisted:

עכשיו ציניות בצד... מי שרוצה לאגור נשק ותחמושת יאגור ולא יחכה לחסדיהם של פקידי משרד הפנים... ואת האמת, אני לא יכול לבוא בטענות לאף אחד שעושה את זה.
אם זה אזרחים בישובי ספר שאורגים נשק כי הם מרגישים שהמדינה אינה מספקת להם את הביטחון המגיע להם (גם אצל שי דרומי מצאו רובה 0.22 ללא רשיון).
אם זה בני דודנו שאוגרים את הנשק ומחכים ליום פקודה - כי המדינה ורשויות אכיפת החוק מעדיפים להסתכל לצד השני כדי לשמור על מראית העיו של השקט ודו קיום במקום לאכוף את החוק. וכנ"ל גם לגבי כל מיני גורמים יהודיים שיש להם אותה אג'נדה.

אי אפשר לבוא בטענות לאף אחד שעושה את זה - כי אנחנו מאפשרים להם.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי בר טוויג » 05 נובמבר 2008, 10:58

איתמר הנכבד כתב:
אם זה אזרחים בישובי ספר שאורגים נשק כי הם מרגישים שהמדינה אינה מספקת להם את הביטחון המגיע להם (גם אצל שי דרומי מצאו רובה 0.22 ללא רשיון).
אם זה בני דודנו שאוגרים את הנשק ומחכים ליום פקודה - כי המדינה ורשויות אכיפת החוק מעדיפים להסתכל לצד השני כדי לשמור על מראית העיו של השקט ודו קיום במקום לאכוף את החוק. וכנ"ל גם לגבי כל מיני גורמים יהודיים שיש להם אותה אג'נדה.

אי אפשר לבוא בטענות לאף אחד שעושה את זה - כי אנחנו מאפשרים להם.

א.[/quote]

איתמר היקר!
אני מודה ומתוודה כי הנני נהנה לקרוא את רוב כתביך ה"מקצועים" בענייני נשק אשר מלמדים על הבנתך,מומחיותך והתעמקותך בתחום. אולם הכתבה דלעיל קוממה אותי מאוד,האם יש הגיון בדבר להשוות בין אזרחים ביישובי ספר שאוגרים נשק להגנה על היישוב מפני מחבלים לבין בני דודנו שאוגרים נשק ליום פקודה אשר משמעו אחד תקיפה,תקיפה ושוב תקיפה ומסקירת העבר העגום-של חפים מכל פשע-יהודים כמובן...(ואני מבקש-בלי בלה -בלה-בעניין -כולם שווים בעיני החוק ועבירה על החוק היא עבירה וקישקושים למיניהם...)

[b]כיצד לא תוכל לבוא בטענות לאף אחד-ומדוע "אנחנו מאפשרים"-להם?
לעניות דעתי יש מקום להתנצלותך הכנה בגין הכתבה ואני מוסיף בכללי כי קצה נפשי מביטויים כנגד המדינה-במשטר דמוקרטי מי שמעוניין לשנות מציאות שיקום ויעשה ולעניות דעתי פורום נושאי הנשק והמעוניינים בשינוי החוק-יכול להכניס חבר אחד לפחות לבית הנבחרים- אזי -מי שבוער בעצמותיו שיקום ויפעל,כי המדינה זה אנחנו-אתה ואני וחברי האתר וגם אדם אחד יכול להתחיל בשינוי המציאות בכל תחום ותחום...ראה מקרה אובמה...די לקטר... יש לפעול או לקבל ולכבד כן לכבד את המדינה על כל מה שהיא עשתה עושה ותעשה למעננו, כולנו...
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי itamar » 05 נובמבר 2008, 11:36

בר...

שוויון בפני החוק במדינה מתוקנת הוא מציאות ולא קלישאה, ככה זה זה לפחות בעיני ולשם אני שואף.
אתה יכול שלא להסכים איתי, אבל עבריין הוא עבריין.. וכן צר לי מאד שהמדינה שלנו דוחפת אנשים למצב הזה אבל זה מה יש.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

איתמר...

על ידי בר טוויג » 05 נובמבר 2008, 14:28

itamar כתב:בר...

שוויון בפני החוק במדינה מתוקנת הוא מציאות ולא קלישאה, ככה זה זה לפחות בעיני ולשם אני שואף.
אתה יכול שלא להסכים איתי, אבל עבריין הוא עבריין.. וכן צר לי מאד שהמדינה שלנו דוחפת אנשים למצב הזה אבל זה מה יש.

א.

איתמר היקר...
חשבת לך שאולי במציאות המורכבת בה אנו חיים המציאות הפכה לקלישאה?
ראה מקרה בג"צ קעדן באדמות קק"ל בקציר ותבין...
בכל מקרה לאור תשובתך השנונה והחכמה אשר התחמקה מכל משתנה בר חשיבות בתגובתי - בסגנון פופוליטיקה , אני ממליץ ל"הריץ" אותך לבית הנבחרים במתכונת "נשק לכל אזרח/ית", ואז יבינו כולם שלא רק ש"ס יכולה ל"סחוט" גם אתה תוכל לדרוש כל נשק ללא הגבלה לכל אזרח- אזי וזו הנקודה לתובנה - הכח לשינוי בידנו-מי שרוצה שישתמש בכלים הדמוקרטיים או יהנה מהחיים -קיטורים עושים טחורים...
אם אתה רץ מבטיח לך שני מנדטים= מנדט יהודי ומנדט ערבי...
כל טוב.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי הצעדן » 05 נובמבר 2008, 15:04

חברים, בלי שום קשר לדעתי האישית בנושא אתם לוקחים את האשכול הזה למקום בו הוא אינו מיועד - לפחות לא באכסניית הסליק.

אנחנו משתדלים לשמור על כללי האתר ובהם המנעות מהתעסקות בפוליטיקה, כאשר גולשים לתחום האפור יש טולרנס מסויים אבל אם לא נקפיד שלא לגלוש הטולרנס הזה יסגר, אז בבקשה היו מדודים בנושא. אשכולות נעולים לא עושים לאף אחד שירות טוב (אולי שירות דב).
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

ברי היקר =טעות בהבנת הנקרא ,בידך.

על ידי בר טוויג » 06 נובמבר 2008, 06:44

הצעדן כתב:חברים, בלי שום קשר לדעתי האישית בנושא אתם לוקחים את האשכול הזה למקום בו הוא אינו מיועד - לפחות לא באכסניית הסליק.

אנחנו משתדלים לשמור על כללי האתר ובהם המנעות מהתעסקות בפוליטיקה, כאשר גולשים לתחום האפור יש טולרנס מסויים אבל אם לא נקפיד שלא לגלוש הטולרנס הזה יסגר, אז בבקשה היו מדודים בנושא. אשכולות נעולים לא עושים לאף אחד שירות טוב (אולי שירות דב).

ברי, אני מודע לכך שהנך חבר בכיר באתר וחבר טוב מזה שנים רבות של WEBART אולם, מן הראוי שתקרא שוב, את מטרות קהילת הסליק-אני מצטט את החלק הרלוונטי "קידום קהילת אוחזי הנשק בישראל ומטרותיה" עם התיזה הזו החל דביר את האשכול מתוך דיווח ואיכפתיות כואבת וצרופה.איתמר הנכבד החליט שכל עבריין נשק-הן פלילי והן לאומני=במשוואתו הדמיונית עם "תוספות" נשק ותחמושת ביישובי ספר המיועדים להגנה,שווים ולא רק זאת אלא כל הנ"ל צודקים בגין מדיניות -משרד הפנים-המשוואה הזו קוממה אותי וזאת זכותי המלאה להגיב-שכן אין המדובר בפוליטיקה אלא בעמדות יסוד של תפיסת מושג האזרחות של כל אחד ואחד מאיתנו. כמו כן יש לקחת בחשבון שבני נוער רבים קוראים את הכתבות באתר ופה אני מסכים איתך-יש גבול-אלא שלא אני עברתי אותו-ועמדתי במצב בו לא ניתן לשתוק ולעמוד מנגד.מאידך אולי מעז יצא מתוק- לאור חלק ממטרות האתר המצוטטות לעי"ל -אנו לפני בחירות וניתן ל"הריץ" דרך האתר אדם שישמור על זכויותינו ויאפשר "דילים"שיקדמו זאת,מה רע בכך ומדוע המשתנים שלעיל סותרים את מטרות האתר? אבקש תשובה מנומקת.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי הצעדן » 06 נובמבר 2008, 08:50

ידידי, התלבטתי רבות טרם שלחתי את ההודעה הקודמת.
מרצוני ומסיבותי בחרתי שלא להמנות על מצבת מנהלי הפורום בנקודת זמן מסויימת והלאה ואת דברי כתבתי לא כחבר של דביר ולא כותיק באתר אלא מתוקף היותי כותב \ קורא מן השורה שנהנה מהבמה הזו.

הסיבה היחידה בגינה כתבתי את דברי היא הרצון שלי להמנע מגלישה מעבר למגבלות (כי מאוד קל להיסחף) ולהנות מהטולרנס שיש בכל זאת מבלי לאבד את אחיזת הצמיגים (פעם אופנוען תמיד אופנוען ויש האומרים.. פעם אופנוען תמיד חבר של אורטופדים).

יש לי דעות מוצקות מאוד לגבי הנושאים המדוברים, היתה לי בעבר מעורבות מסויימת בתחום המדובר, הנושא קרוב ללבי ויעידו על כך חברי הקרובים והקרדיולוג המובחר שלי ויחד עם אלה אנחנו צריכים לזכור את המגבלה והתנאים של האכסניה כפי שהוגדר על ידי בעליו ולזכור מה מעטפת הטיסה שלנו. הסברים למה כמה ואיך.. זה לא אני.

אין לי רצון, כוונה, מטרה או יכולת טכנית -לצורך הדיון- להסות מישהו מהכותבים אלא להיפך, אני רוצה שנוכל לפתח דיון אבל באופן כזה שלא יחתך בפתאומיות על ידי נעילתו.

מקווה שדברי מוארים באופן מדוייק יותר.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

על ידי נועם » 06 נובמבר 2008, 08:52

אם תפסיק לעשן, יש סיכוי יותר מסביר שתיפרד מהקרדיולוג המובחר שלך, אלא אם הוא חבר טוב שלך בלי קשר.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי הצעדן » 06 נובמבר 2008, 08:56

נועם כתב:אם תפסיק לעשן, יש סיכוי יותר מסביר שתיפרד מהקרדיולוג המובחר שלך, אלא אם הוא חבר טוב שלך בלי קשר.

לצערי (?) נעשיתי לאחרונה ספונטני, רך לבב, ונחמד רחמנא לצלן. אולי זה יעזור :wink:

אהה... כן.. סיגריות זה מגעיל (ובקרוב אני מקווה שגם הרחק ממני)
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

על ידי avishon » 06 נובמבר 2008, 09:00

נועם כתב:...אם תפסיק לעשן, יש סיכוי יותר מסביר שתיפרד מהקרדיולוג...

דמגוגיה של לא-מעשנים... :lol:
A friend in need - is a friend indeed
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי yoavp » 06 נובמבר 2008, 13:58

תניחו לסיגריות בשקט... :twisted: האתר הנ"ל נמנה כאחד מהמקומות הבודדים בהם לא מוזכר כל נושא הסיגריות וטוב שכך.

אנא השאירו זאת כפי שזה, יש לי מספיק מזה גם בבית,בעבודה,בבתי קפה,מסעדות,קולנוע....

תודה
אופנועים,נשים (היום רק אחת --מה נעשה),אקדחים,רובים,פול,צלילה טכנית ולא בסדר הזה כל הזמן

ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי אילן ב » 07 נובמבר 2008, 05:45

אחרי כל הפלסף

רובה אויר (עד גבול מסוים) זה לא נשק!

זה צעצוע מסוכן !!!

למעט בחיילם.(ל סגולה)
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי yoav30 » 07 נובמבר 2008, 07:04

ברי, זה לא אתה שראיתי צולל עם סיגריה? (ולמה עשית במיוחד יחור במסיכה?)
יואב,
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי donduck » 07 נובמבר 2008, 13:17

אילן ב כתב:אחרי כל הפלסף

רובה אויר (עד גבול מסוים) זה לא נשק!

זה צעצוע מסוכן !!!

למעט בחיילם.(ל סגולה)

סו"ס מישהו שגם יכול להשפיע :wink: צועק שהמלך ערום!
בכל העולם הנאור, ואפילו הנאור למחצה, צעצועים כאלו, עד 5.5 ג'אול נמכרים חופשי ללא כל פיקוח. למה לא מעתיקים גם את זה? להזכירכם, המצב אכן היה פעם כזה גם כאן.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי shandsh » 08 נובמבר 2008, 11:20

[[/quote]

אחי היקר... אני אשמח מאד אם תשתף אותי בסוד שלך כיצד אני יכול להוציא רשיון לכמה שיותר אקדחים ורובים בקוטר הגדול ביותר האפשרי וכמובן לאגור תחמושת בכמויות.

א.[/quote]

שים לב לכל החברים ששומעים שאפשר להוציא רישיון לרובה אוויר ורצים לקנות גם אם הם לא ממש צריכים מתוך הבנה שמדובר בחלון הזדמנויות שעלול להיסגר.
או מי שלא הולך לירות במטווח שלא מוכר גם תחמושת (יש כאלו) כי הוא יודע שלא יוכל להשלים אחר כך את התחמושת שירה ולא יוכל לקנות שוב 50 כדורים בלי אישור מיוחד ממשרד הפנים.
ולא חסרות עוד דוגמאות, אני לא רוצה לספק מידע מיותר לחורשי רעה.

זה הכל בכלל חוסר היציבות בנושא הרישוי
שי
"חבריך נחוצים להישרדותך, הם מספקים לאויב מישהו אחר לירות עליו"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד