המלצה / חוו"ד על פלאפון
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
המלצה / חוו"ד על פלאפון
מבקש המלצה/חוו"ד על פלאפון מסוג נוקיה n95
- תרמתי למען הסליק
N95 בגרסאת ה-8 ג'יגה הוא מכשיר מצויין, לא כמו אחיו הקטן בגרסאת ה-4, שסובל מתגובות איטיות ומחלות ילדות קלות.
אבל... קצת סבלנות, והאח הגדטל והמשופר N96 יופיע על המדפים בימים הקרובים, שיפור ענק ומשמעותי, שווה להמתין בסבלנות
אבל... קצת סבלנות, והאח הגדטל והמשופר N96 יופיע על המדפים בימים הקרובים, שיפור ענק ומשמעותי, שווה להמתין בסבלנות
*** אופיר גולדשטיין ***
-------------------------------------
החיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות...
-------------------------------------
החיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות...
אני משלי נפטרתי די מהר, למרות המצלמה האיכותית ביותר שפגשתי אי פעם על מכשיר סלולרי, העסק היה די מאכזב.
למען ההבהרה, אני משתמש סימביאן (מערכת ההפעלה המשמשת גם את ה-95) כבר הרבה מאוד שנים, ומכיר היטב את מגבלות הביצועים והמהירות יחסית למכשירים אחרים.
למען ההבהרה, אני משתמש סימביאן (מערכת ההפעלה המשמשת גם את ה-95) כבר הרבה מאוד שנים, ומכיר היטב את מגבלות הביצועים והמהירות יחסית למכשירים אחרים.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
אתה צריך קודם להחליט מה הן הדרישות שלך מהטלפון ואחר כך לחפש מה שהכי מתאים לך.
- אם הדרישות שלך הן גישה נוחה לישומים משרדיים, קישוריות לאימייל , אינטרנט וכו, אז מכשירים כמו E71, HTC וכו יתאימו לך יותר. יש להם מסך גדול, מקלדת QWERTY מלאה ואת כל היישומים המתאימים. יכול להיות שאפילו גם IPHONE יתאים לך אם כי אני לא כל כך משוגע עליו.
- אם אתה רוצה מכשיר יותר ל-FUN ושעשועים, שיהיה נגן MP, מצלמה באיכות טובה, מולטימדיה וכו אז N95 יכול לענות לדרישה הזו אבל יכול להיות שהוא OVERKILL ואתה יכול להסתפק במכשירים יותר זולים.
בתכלס ב-N95 ניסו לדחוס הכל מהכל לתוך אותו מכשיר, גם קישוריות לאינטרנט, גם GPS, גם מצלמה ואני לא יודע עוד מה - ובהצלחה די בינונית לדעתי.
א.
- אם הדרישות שלך הן גישה נוחה לישומים משרדיים, קישוריות לאימייל , אינטרנט וכו, אז מכשירים כמו E71, HTC וכו יתאימו לך יותר. יש להם מסך גדול, מקלדת QWERTY מלאה ואת כל היישומים המתאימים. יכול להיות שאפילו גם IPHONE יתאים לך אם כי אני לא כל כך משוגע עליו.
- אם אתה רוצה מכשיר יותר ל-FUN ושעשועים, שיהיה נגן MP, מצלמה באיכות טובה, מולטימדיה וכו אז N95 יכול לענות לדרישה הזו אבל יכול להיות שהוא OVERKILL ואתה יכול להסתפק במכשירים יותר זולים.
בתכלס ב-N95 ניסו לדחוס הכל מהכל לתוך אותו מכשיר, גם קישוריות לאינטרנט, גם GPS, גם מצלמה ואני לא יודע עוד מה - ובהצלחה די בינונית לדעתי.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
8 הודעות