רישיון נוסף , האומנם??
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
רישיון נוסף , האומנם??
יש לי רישיון לאקדח במסגרת יירי מעשי, כמו כן בשנת 96 קיבלתי רישיון גם לרובה צייד ליירי בצלחות חרס, היה לי גם רישיון נוסף לאקדח נוסף במסגרת יירי מעשי .
ברגע של טעות מכרתי את האקדח השני לגיסי ולא קניתי אחר, האם אני יכול היום לבקש ולקבל את הרישיון בחזרה , דהיינו אקדח נוסף, איפה עומד היום החוק בעניין הזה??
ברגע של טעות מכרתי את האקדח השני לגיסי ולא קניתי אחר, האם אני יכול היום לבקש ולקבל את הרישיון בחזרה , דהיינו אקדח נוסף, איפה עומד היום החוק בעניין הזה??
רוני.
מה שהיה - היה.
אתה צריך לעמוד בתבחינים הקיימיים כיום.
במידה ואתה חבר מועדון קליעה פעיל ומשתתף בתחרויות וכתוצאה מכך גם מוכר באיגוד הקליעה, יש באפשרותך להגיש בקשה לנשק שני, לא בטוח שיאושר אבל גם קיים סיכוי שכן תקבל את הרשיון השני המיוחל.

מה שהיה - היה.
אתה צריך לעמוד בתבחינים הקיימיים כיום.
במידה ואתה חבר מועדון קליעה פעיל ומשתתף בתחרויות וכתוצאה מכך גם מוכר באיגוד הקליעה, יש באפשרותך להגיש בקשה לנשק שני, לא בטוח שיאושר אבל גם קיים סיכוי שכן תקבל את הרשיון השני המיוחל.

אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
תודה
תודה על התשובה, במחשבה שנייה עדיף לא להעיר את הדב משנתו, הגשת בקשה לרישיון נוסף לפעמים עולה ביוקר.
רישיון שני
רוני
למה אתה מתכוון ?
אם הכוונה בהשכמת הדוב היא שמשרד הפנים יבחין תוך כדי בדיקת התבחינים לכלי השני שגם הראשון לא עומד בתבחינים, אז זה באמת לא רצוי.
אם כוונתך ל"סכנה" אחרת , אנא הסבר, נמק, פרט
למה אתה מתכוון ?
אם הכוונה בהשכמת הדוב היא שמשרד הפנים יבחין תוך כדי בדיקת התבחינים לכלי השני שגם הראשון לא עומד בתבחינים, אז זה באמת לא רצוי.
אם כוונתך ל"סכנה" אחרת , אנא הסבר, נמק, פרט
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד