כניסה עם נשק למתחם שדה תעופה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
itamar כתב:א. אני חושב שזה אסור על פי חוק ואם איזה מאבטח נודניק הייה מחליט לעשות לך צרות אז היית גם מסתבך
ב. יש בהחלט סיכוי שסיכנת את חייך...למאבטחים שם יש פתיל קצר והוראות פתיחה באש מאד ברורות..
א.
לפני כשנה נכנסתי לאולם החוזרים עם נשק (מוסלק) ,לא הייתי מודע לאיסור להכניס נשק ,
ותוך מספר דקות שמעתי מאחורי שאלה "האם יש עליך נשק?"
הסתובבתי וראיתי מולי מאבטח. לאחר שהוסבר לי על האיסור להכניס נשק, המאבטח ליווה אותי עד היציאה ומשם הלכתי לתחנת המשטרה הקרובה (מס' דקות הליכה) והפקדתי את הנשק.
לא מסובך.
זאב גלד
- תרמתי למען הסליק

אדי,
לא ברור מהו "אישור נשיאת נשק" שהצגת בכניסה, אבל אין סיכוי בעולם שמישהו יאשר לך כניסה עם נשק ללא אישור ספציפי של אבטחת שדה התעופה (הידוע בכינויו ******). גם שוטר ב-ת-פ-ק-י-ד שאינו מצויד באישור כזה לא יוכל להכנס עם נשק משטרתי לטרמינל, וודאי שלא אזרח.
לא ברור מהו "אישור נשיאת נשק" שהצגת בכניסה, אבל אין סיכוי בעולם שמישהו יאשר לך כניסה עם נשק ללא אישור ספציפי של אבטחת שדה התעופה (הידוע בכינויו ******). גם שוטר ב-ת-פ-ק-י-ד שאינו מצויד באישור כזה לא יוכל להכנס עם נשק משטרתי לטרמינל, וודאי שלא אזרח.
"The quickest way to end a war is to lose it"
George Orwell
George Orwell
זאב כתב "הפקדתי את הנשק"....
איפה? אם יש נוהל אחר/חדש/מיוחד אנא עדכן אותנו כי, מן הסתם, אף אחד מאיתנו אינו רוצה לחטוא, לא כלפי האבטחה ולא כלפי הרשות...
איפה? אם יש נוהל אחר/חדש/מיוחד אנא עדכן אותנו כי, מן הסתם, אף אחד מאיתנו אינו רוצה לחטוא, לא כלפי האבטחה ולא כלפי הרשות...
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
הפקדה בתחנת משטרת בן גוריון - הפקדה למספר שעות.
בכל הפעמים שהגעתי לקבל פניהם של חברים, קרובים ואו לכניסה למשרדים בשטח הנמל, הגעתי טרם לכך לתחנת המשטרה המקומית, פרקתי את הנשק (יש עמדת פריקה בכניסה למבנה) הצגתי רשיונות ותעודה מזהה, הפקדתי את הנשק אצל היומנאי וקיבלתי אישור הפקדה כחוק.
קל, נוח ומסודר.
נעם.
בכל הפעמים שהגעתי לקבל פניהם של חברים, קרובים ואו לכניסה למשרדים בשטח הנמל, הגעתי טרם לכך לתחנת המשטרה המקומית, פרקתי את הנשק (יש עמדת פריקה בכניסה למבנה) הצגתי רשיונות ותעודה מזהה, הפקדתי את הנשק אצל היומנאי וקיבלתי אישור הפקדה כחוק.
קל, נוח ומסודר.
נעם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
עדכון בנושא **** . **** * יש **** **** **** (**** / **** **** / **** **** **** **** ). אין **** **** בין **** שלא דרך **** שעל **** **** **** על נשיאת כלי ירייה **** **** .
בשבוע שעבר הייתי **** **** ובחזרה **** **** **** **** **** **** חמוש. **** **** **** **** **** ולא **** את **** **** **** ****. **** על **** **** **** בעיות **** חמוש.
עם זאת, יש לציין ש**** **** **** **** **** (אזור **** ) **** **** **** - יש **** **** **** . יש **** **** ****.
בשבוע שעבר הייתי **** **** ובחזרה **** **** **** **** **** **** חמוש. **** **** **** **** **** ולא **** את **** **** **** ****. **** על **** **** **** בעיות **** חמוש.
עם זאת, יש לציין ש**** **** **** **** **** (אזור **** ) **** **** **** - יש **** **** **** . יש **** **** ****.
נערך לאחרונה על ידי ליאור45 בתאריך 09 דצמבר 2008, 13:32, נערך פעם אחת בסך הכל.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
למרות שליאור סיכם הכל
חשוב לציין (מבדיקה אישית) שההפקדה בנמל היא יומית. ז"א, שלא ניתן להפקיד שם נשק למשך השהייה בחו"ל. אני לא יודע מה הם עושים עם נשק שהופקד בבוקר ועד הערב אף אחד לא הגיע לאסוף אותו אבל גם לא מתכוון לבדוק.
מצד אחד, חבל שלא ניתן להפקיד שם למשך השהייה בחו"ל. מצד שני אם היה ניתן, היו צריכים להקים שם נשקיה בגודל של נשקיית אוגדה לתקופות הקייץ וחגים בהן חצי מדינה בחו"ל.
מצד אחד, חבל שלא ניתן להפקיד שם למשך השהייה בחו"ל. מצד שני אם היה ניתן, היו צריכים להקים שם נשקיה בגודל של נשקיית אוגדה לתקופות הקייץ וחגים בהן חצי מדינה בחו"ל.
- תרמתי למען הסליק

לא חייבים להחזיק אותם במקום אלא אפשר לאפסן אותם בחנות/כספת של אותו סוחר.
כמו בחנויות הדיוטי פריי, המפקיד יודיע באיזה יום/שעה/טיסה הוא חוזר והכלי יחכה לו בשדה אם החזרה היא בשעות סבירות, או בחנותו של הסוחר אם הטיסה חזרה היא בשעות לא מקובלות.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
כשביררתי במשטרה לגבי הפקדה בתחנת משטרה כלשהי (לא בנתב"ג) נאמר לי ששעות העבודה בהן מתקבל נשק להפקדה או מוחזר הן בין 08:00 ל- 16:00. אני חושב שהיתרון במידה וניתן היה להפקיד בנתב"ג היה קיים רק אם ניתן היה להפקיד/לקבל חזרה בכל שעות היממה. בכל מקרה, אם סוחר הנשק נמצא בנתניה ואני גר בנהריה וחזרתי בשעה שהוא לא פועל בנתב"ג יהיה מאוד מורכב לקבל ממנו חזרה את הנשק. לכן נקודת המשטרה בנתב"ג במידה ומאוישת 24 שעות יכולה להיות מקום אידאלי לכך. האמת, אולי מישהו כאן עם קשרים יכול להעלות את הנושא ולהציעו למשטרה. לפי העתונות, במשטרה לחוצים כרגע מסקרי דעת קהל שהראו שמשטרת ישראל בקרשים מבחינת הדעה הציבורית עליה. אולי הם ישמחו לקפוץ על רעיון שיאפשר להם להציג מתן שרות טוב לאזרחים.
נערך לאחרונה על ידי גמ בתאריך 10 דצמבר 2008, 09:11, נערך פעם אחת בסך הכל.
- תרמתי למען הסליק

גמ כתב:האמת, אולי מישהו כאן עם קשרים יכול להעלות את הנושא ולהציעו למשטרה. לפי העתונות, במשטרה לחוצים כרגע מסקרי דעת קהל שהראו שמשטרת ישראל בקרשים מבחינת הדעה הציבורית עליה. אולי הם ישמחו לקפוץ על רעיון שיאפשר להם להציג מתן שרות טוב לאזרחים.
מכיר את הביטוי "כשבוחשים בח_א אז הוא מסריח יותר"?
כל נושא נשק בבעלות פרטית הוא מבחינת כאב ראש למשטרה ולממשלה.
כל נושא נשק פרטי במתחם נתב"ג הוא אפילו יותר כאב ראש.
אם תתחיל לבחוש בנושא, אתה אף פעם לא יודע מה יהיו התוצאות, אבל אתה יכול להיות בטוח שהמצב יהיה גרוע מאשר הוא כעת.
אם אתה מתכנן להכנס לנתב"ג מסיבה כלשהי או נוסע לחו"ל תשאיר את הנשק בבית או תפקיד אותו אצל סוחר נשק ובא לציון גואל. הייתה תקופה שהייתי טס בתדירות של כמעט כל שבוע שני, וזה מה שהייתי עושה.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

מי מחובר