אקדח טאורוס pt 24/7 האם יש עליו כבר מסקנות מהשטח?

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

אקדח טאורוס pt 24/7 האם יש עליו כבר מסקנות מהשטח?

על ידי yotamravid » 17 דצמבר 2008, 09:58

איך האקדח הזה מכל הבחינות בעיקר אמינות.
פרט לחסרון של לחיצת הדק ארוכה?
שקר לי רק פעם אחת בשניה כבר לא אאמין לך
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי c425x » 17 דצמבר 2008, 16:36

יש כתבה של אבי מור על טאורוס בכלל ועל 24/7 בפרט באתר shotgun.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי צורי » 17 דצמבר 2008, 18:26

אקדח מעולה למחפשי צרות בתחום....עם כל הכבוד לאבי מור!!

צורי.
When you have to shoot, shoot, don't talk
משתמש חסום

על ידי donduck » 17 דצמבר 2008, 18:29

צורי כתב:אקדח מעולה למחפשי צרות בתחום....עם כל הכבוד לאבי מור!!

צורי.

אתה מוכן, בבקשה, לפרט?
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי צורי » 17 דצמבר 2008, 18:55

עוד לא פגשתי אקדח רגיש לסוגי התחמושת השונים כמו המילניום! באזור הדרום הרבה רוכשים את האקדח הזה, הזלצרים אלופים בשיווקו, גיורא היה חבר שלי, אבל האקדח שעל שמו עדיין נוקר לסירוגין!!

תאמין או לא.....בחידוש הבא בו אתקל בבעיות אצלם בשבילך!!

צורי.
משתמש חסום

taurus pt24/7

על ידי pistokoski » 17 דצמבר 2008, 19:06

אני בעליו של טאורוס דאבל אקשן PT24\7 ONLY בקוטר .40 האקדח עם קת הגומי מרגיש נפלא ביד ובגלל זה קניתי אותו(בארה"ב)בלי ירי התנסות וזה היה טעות. הכוונת הקידמית באה מהמפעל גבוהה מידי ובלי קשר לזה תמונת הכוונת גרועה, האקדח מאוד רגיש ללכלוך במחסנית, תחמושת ממולאת גורמת למעצור STOVE PIPE
עצר המחלק קטן וקשה מאוד ללחיצה, והקנה נוטה להחליד. מחסניות של 15 כדור בפועל יכולים להכיל רק 13 כדור בלי לגרום בעיות, אין חלפים (לפחות כאן בפינלנד), ובאופן כללי אקדח שקשה לתפעל ולדייק איתו. למען גילוי נאות אני חייב לציין שקניתי את האקדח סמוך למועד יציאתו לשוק ולא שידרגתי אותו בכלל יכול להיות שמאז (2003)טאורוס עשו בו שיפורים. בכל מקרה אני ממליץ להמנע ממנו. אני יורה מעשי עם CZ SP01 TACTICAL ומאוד מרוצה ממנו, ממליץ בחום.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

Re: taurus pt24/7

על ידי אילן ב » 18 דצמבר 2008, 01:23

pistokoski כתב:אני בעליו של טאורוס דאבל אקשן PT24\7 ONLY בקוטר .40 האקדח עם קת הגומי מרגיש נפלא ביד ובגלל זה קניתי אותו(בארה"ב)בלי ירי התנסות וזה היה טעות. הכוונת הקידמית באה מהמפעל גבוהה מידי ובלי קשר לזה תמונת הכוונת גרועה, האקדח מאוד רגיש ללכלוך במחסנית, תחמושת ממולאת גורמת למעצור STOVE PIPE
עצר המחלק קטן וקשה מאוד ללחיצה, והקנה נוטה להחליד. מחסניות של 15 כדור בפועל יכולים להכיל רק 13 כדור בלי לגרום בעיות, אין חלפים (לפחות כאן בפינלנד), ובאופן כללי אקדח שקשה לתפעל ולדייק איתו. למען גילוי נאות אני חייב לציין שקניתי את האקדח סמוך למועד יציאתו לשוק ולא שידרגתי אותו בכלל יכול להיות שמאז (2003)טאורוס עשו בו שיפורים. בכל מקרה אני ממליץ להמנע ממנו. אני יורה מעשי עם CZ SP01 TACTICAL ומאוד מרוצה ממנו, ממליץ בחום.

עוד פעם אתה דורך לנו על היבלות עם ה 22 אקדחים שלך..... :wink:
כאן בקושי מרשים לך נשק אחד (טוב טוב ירי מעשי אחד וחצי).
לכן אין לנו את הלוקסוס שלך לקנות בשביל שישכב.

אך טבריה טבריה לו היית הלסינקי............
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי אבי מור » 18 דצמבר 2008, 09:23

שלום רב,

ראשית אני מוחל על כבודי כאן ועכשיו, וגם חשיבותה של כתבה שיצאה מתחת ידי, חסרת חשיבות כרגע, גם על זה אני מוותר.

יש לבחון את מה שקורה לאקדחי טאורוס ברמה העולמית, ובעיקר מה קרה להם בארץ הנשק.
יש כמובן להבדיל בין הטאורוס מילניום לבין ה- 24/7, שני אקדחים שונים מאד האחד מהשני.

הטאורוס מילניום לסוגיו ודגמיו השונים, בקטרים שונים, זכה וזוכה להצלחה רבה בשני תחומים, הן כאקדח גיבוי בקוטר אמיתי להגנה עצמית, קל משקל ונוח להסתרה, באותו הקוטר של האקדח הראשי, והן כאקדח ראשי למי שנדרשת לו הסתרה עמוקה מאד, או כ'אקדח-תיק' קל ונוח לנשיאה, למי שחפץ\חפצה באקדח לא גדול, לא כבד, אבל בקוטר טוב להגנה עצמית ומס' כדורים כפול מאשר באקדח תופי קטן בקוטר 38 ספיישל.
אגב, לחיצת ההדק שלו בפעולה כפולה, גם יותר קלה וגם יותר חלקה מאשר אקדחי תוף רבים, גם קל יותר לירות בו ולשלוט ברתע הנוצר בירי בכדורים שמתאימים להגנה עצמית, מאשר באקדח תוף.

ה- 24/7 לעומת זאת עבר גילגולים רבים והגרסה המודרנית שלו, זו שנמסרה למבחנים של הצבא האמריקני, למבחנים של SOCOM, עברה את דרישות המכרז בצורה טובה מאד, בהשאירה מאחור הרבה אקדחים טובים אחרים.
יריתי באקדחים אלו לא מעט, אם לנקוט לשון המעטה, בסוגי תחמושת בית חרושת המצויים בארץ, בסוגי התחמושת אותם יצא לי לירות, ממפעלים גדולים ומוכרים, לא נתקלתי בבעיה כלשהי, ומן הראוי לציין באילו סוגי תחמושת נוצרה בעיה, לא הגון אני סבור, לציין את סוג האקדח בלי לציין את סוג התחמושת במפורש. כבר היו בארץ לא מעט סדרות של כדורים מיובאים, שהיו להם פיקות קשות מאד, והיו בעיות נקירה במספר סוגי אקדחים.

לגבי טעינה בייתית של כדורים, ממילא היא אסורה בארץ ואינה מתבצעת, כך שהדיון בעניין הזה הוא עקר לחלוטין.

האם האקדח הזה מתאים לירי מעשי או לא, זה שוב דיון אחר לגמרי, ולהשוות אותו לאקדח תחרותי, גם זה לא כל כך הגון, ההשוואה צריכה להיות בין אקדח לחימה אחד לאקדחי לחימה אחרים, וכאן הטאורוס הזה וגם דגמים אחרים לא נופלים במאומה מאקדחים אחרים.
כתב מי שכתב לגבי מנגנון ההדק של האקדח, ראוי שהכותב יבדוק את עצמו שוב , כי מה שכתב אינו מדוייק, בלשון המעטה.

בקרוב, בחוברת הבאה של קליבר קרבי, לא זאת הקרובה, יתפרסם מבחן לאקדחי טאורוס מן הדור האחרון, וכמו תמיד, אם יהיו תקלות אתם תקראו על זה, ואם זה באמת "לא יעבוד לחלוטין" אז זה לא יפורסם בכלל, אבל משום מה, לאור ביצועי העבר, העבר המאד רחוק והעבר הקרוב כאחד, אני סבור שזה לא יקרה, כי האקדחים האלו כבר שנים רבות מאד לא נוטים לאכזב, להיפך.

בברכה,
אבי

נ.ב.
יש אקדח אחד מאד מאד נפוץ בארץ ובעולם, שאם יורים בו כדורים מטעינה ידנית, בעיקר קליעי עופרת, נהיה שם מה זה שמח, יש אתרים שלמים של מומחים בעלי שם, שכותבים בשמם המלא שמוקדשים לעניין, תקראו, זה חשוב ברמה העקרונית ופחות ברמה המעשית כאמור.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי higt-power » 18 דצמבר 2008, 17:11

אבי מור כתב:ה- 24/7 לעומת זאת עבר גילגולים רבים והגרסה המודרנית שלו, זו שנמסרה למבחנים של הצבא האמריקני, למבחנים של SOCOM, עברה את דרישות המכרז בצורה טובה מאד, בהשאירה מאחור הרבה אקדחים טובים אחרים.

תשמע ידידי אני מסוגל להבין איך מוצר כל שהוא עובר דרישות מכרז שמעולם לא פורסם באופן רשמי ,אבל להשאיר אחרים מאחור ?
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

מי אתה אבי מור?? בכנות אינני מכיר אותך אבל!! סלח לי על בורות

על ידי yotamravid » 18 דצמבר 2008, 18:52

סלח לי אבי מור על בורותי אני אינני מבין גדול באקדחים ונכנסתי לעניין לא מזמן מתוך סקרנות!אינני מכיר אנשים שעיסוקם המלא בנושא וזה מענין אותי מאוד לדעת.אני רק שומע פה ושם עלייך. ועל מומחיותך בנושא.איפה אתה מפרסם או כותב את מאמריך איך אפשר לקרוא את כתיבתך? ולגבי האקדח דלעייל חבר לעבודה קנה אחד שכזה וכשאנחנו יוצאים למטווח לירות האקדח נעצר כל פעם בכדורים הראשונים בשל "הזנה כפולה" רק כשהמחסנית איננה מלאה ב17 הכדורים שהיא אמורה לשאת האקדח יורה חלק.או רק כשהחבר מטעין במחסנית כדורים עם גריין גבוה מעל 120 גריין או כדורים עם תחמיש מוגבר אז אין מעצורים. למה זה קורה לו?
תודה מראש יותם
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי צורי » 18 דצמבר 2008, 20:08

יותם !!

הזנה כפולה ב-9 מ"מ??? אתה בטוח?? לא זכור לי מקרה כזה באקדחים 9 מ"מ!! אולי בעיות חליצה או פליטה??

צורי.
משתמש חסום

על ידי glockbuster » 18 דצמבר 2008, 21:32

יותם
אבי מור כותב בקביעות במגזין "קליבר קרבי"
"Si Vis Pacem Para bellum"

"Don't Call 911, Call 1911"

Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician

The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

Re: מי אתה אבי מור?? בכנות אינני מכיר אותך אבל!! סלח לי על ב

על ידי אילן ב » 19 דצמבר 2008, 05:19

yotamravid כתב:סלח לי אבי מור על בורותי אני אינני מבין גדול באקדחים ונכנסתי לעניין לא מזמן מתוך סקרנות!אינני מכיר אנשים שעיסוקם המלא בנושא וזה מענין אותי מאוד לדעת.אני רק שומע פה ושם עלייך. ועל מומחיותך בנושא.איפה אתה מפרסם או כותב את מאמריך איך אפשר לקרוא את כתיבתך? ולגבי האקדח דלעייל חבר לעבודה קנה אחד שכזה וכשאנחנו יוצאים למטווח לירות האקדח נעצר כל פעם בכדורים הראשונים בשל "הזנה כפולה" רק כשהמחסנית איננה מלאה ב17 הכדורים שהיא אמורה לשאת האקדח יורה חלק.או רק כשהחבר מטעין במחסנית כדורים עם גריין גבוה מעל 120 גריין או כדורים עם תחמיש מוגבר אז אין מעצורים. למה זה קורה לו?
תודה מראש יותם

אבי מור מאסטר אמיתי.
:lol: :lol:
ממליץ לך לעשות מה שאני עושה...
פותח אזניים ובולע כל מילה.
:roll:

אגב אבי בנושא קליעי עופרת באקדח המדובר...
לא יפה לדרוך למרבה רגליים על היבלות :oops:
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

כן ידידי צורי מה לעשות? 9/19 עם הזנה כפולה!

על ידי yotamravid » 19 דצמבר 2008, 15:23

אתמול נתתי לחרש נשק ונשק מעולה לבדוק את העניין החליף לי מחסנית ואמר לי לא להכניס יותר מ15 כדור
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Cybrosh » 19 דצמבר 2008, 16:20

יותם,

האם על המחסנית להכיל 17? אז נראה לך הגיוני להכניס רק 15?! (לא משנה הסיבה)

זה אבסורד ולא מתקבל על הדעת.
SPS - מתקרב לשלמות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד