שאלת אנטיוירוס AVG

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

על ידי WastedFlame » 06 ינואר 2009, 13:28

המחשב יעבוד חלק יותר וטוב יותר עם רוב הוירוסים מאשר עם נורטון ופנדה :evil:
טובה פרה אחת על המנגל משתיים במרעה.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Cybrosh » 06 ינואר 2009, 17:50

השאלה על איזה סביבת עבודה מדברים? מבחינת מחשבים אישיים לבית, נכון, אז AVAST או ESET עושים את העבודה. AVG, AVIRA, AVAST, COMODO, SPYWARETERMINATOR שמבוסס על CLAM AV, כולם חינמיים ועובדים סבבה. אין מה להשוות לסביבות CORPORATE שם הכסף מדבר, SYMANTEC(מזמן כבר לא NORTON)קורעות לכולם את הצורה. ENDPOINT כבר ממזמן(שנה)לא קורעת משאבי מערכת ועובדת מצויין גם על מחשבי הבית(תופסת הרבה מקום). ולכל מי שהמחשבים שלו לא זזים כאשר משתמשים אפילו בגרסאות הישנות של SYMANTEC(גרסאות 10 ומטה) צריך לדעת להגדיר את התוכנה כמו שצריך ולא סתם להתלונן. בכל אפליקצייה ניתן לשפר את ה-PERFORMANCE ואותו הדבר לגבי סריקות.

פתרונות AV היום אצל כל החברות(בין אם זה אפילו KASPARSKY או TREND MICRO)מתחלקות ל-2. AV בלבד ו-AV+THreat Protection שמכיל גם MODULE לגילוי SPYWARE/MALWARE וגם FIREWALL כו'. כמו מי שאמר מקודם, אולי גמ? לא מספיק, עדיף להריץ גם תוכנות כמו MBAM, ADAWARE או אפילו ב-DEFENDER הטוב שעושה את העבודה. ככל שמערכת יותר מבוזרת במחינת SECURITY יותר טוב(כמובן ללא CLASHES).

קיימים כלים לגילוי והסרה יותר מתקדמים, אבל זה לא המקום.

*אני מודיע לכם ב-100%, שלרובכם יש MALWARES ואתם אפילו לא מודעים לכך. רק כאשר ה-RISKS יתחילו להשפיע על ביצועי המערכת שלכם, אז תשימו לב.

אני חושב שכמו בהרבה תחומים, מדובר על טעם אישי, אך בחירת AV לא צריך להיות מסיבה ש"AVAST גילה לי ווירוסים ש-NORTON לא". למה? מניסיון, AVAST גם לא מגלה הכל וגם האחרים! אם תסתמכו על 'גילויים' למיניהם, תחליפו AV כל יומיים. בגלל זה, יש לגוון בנושא ה-SECRUTIY, לבדוק ביצועיים ולהריץ סריקות מקונפגות כמו שצריך כמה שיותר-ולא QUICK SCAN ב-2 בלילה.
SPS - מתקרב לשלמות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Hungarfield » 06 ינואר 2009, 18:19

cybrosh - תודה על התשובה המשכילה, ואני גאה לציין שאת חלק ממילות הקישור אפילו הצלחתי להבין.
הסביבה שהמחשב שלי עובד בה היא תל אביב צפון (או חלונות XP, תבחר מה מתאים לך יותר לקונספט), כעת מותקן עליו AVG החדש ובינתיים זה נראה סביר.
האם אתה חושב שכדאי לי להוסיף עוד משהו? תוכנה אחרת או בנוסף? אנא, רק שם וקישור, אני לא מאמין שאצליח לעמוד שוב בהודעה מהסוג הקודם :oops:
אגב, אצלי במקצוע כשאומרים AV מתכוונים ATRIOVENTRICULAR, או ARTERIOVENOUS, ובפעם האחרונה שהרצתי סריקה מקופנגת, הילד מת.
לפי דורון (שעומד מאחורי ומנסה להבין את הקונספט בלי להעמיס יותר מדי על משאבי המערכת שלו) זה בעצם דגם של חגורה לאלטרנטור,
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back

על ידי Cybrosh » 06 ינואר 2009, 21:19

לא התכוונתי לבלבל בעזרת מושגים שונים, שהרי רוב מה שכתבתי ולא הבנת זה שמות של אפליקציות/תוכנות שונות.

הייתי מציע לך להשתמש בתוכנת Windows Defender. השאלה איזה גרסאת WINDOWS XP מותקנת אצלך. ברסאות היותר מאוחרות של XP הגיעה עם מערכת ההפעלה. חפש אותה תחת תוכניות "Windows Defender". אם לא סור למיקום הבא :

[url=http://www.microsoft.com/windows/products/winfamily/defender/default.mspx]Defender
[/url]

תוריד לאחר בדיקת אימות ותתקין. בדוק שהוא עובד ב-REAL TIME=זמן אמת, ותן לו לרוץ פעם בשבוע בסריקה מלאה.

למה DEFENDER? רוב כלי ה-SPYWARE/MALWARE אינם חינמיים, ועולים כסף. DEFENDER חינמי, לא מושלם, אך עושה את העבודה.

ישנם כלים יותר טובים, אך בשביל שיעבדו ב-REAL TIME=זמן אמת, הם עולים כסף. כל עוד הם חינמיים, ניתן רק להריץ אותם ידנית.

*בכלל, הייתי ממליץ לך להשקיע 100 ש"ח באיזה SECURITY SUITE. או שתדבר איתי ותחסוך כסף.

הילד מת?! טוב נו...
SPS - מתקרב לשלמות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Hungarfield » 06 ינואר 2009, 22:11

או. ככה אני מבין...
התקנתי את הדפנדר, בינתיים.
מחר אנסה לדבר איתך לגבי שאר הפתרונות שהצעת.
לגבי הילד? לא נורא. יעשו חדש.
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד