עזרה: היכן ניתן למצוא נרתיק ל-USP
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
עזרה: היכן ניתן למצוא נרתיק ל-USP
שלם לכולם
משום מה אני נתקל בקושי למצוא נרתיק לשמאליים ל-usp
או שאני לא מחפש במקום הנכון.
אבל לפני הכל סיפור קצר:
לפני מספר חודשים פניתי לחנות אביזרי נשק ידועה בחיפה, בחרתי שני נרתיקים מהקטלוג של פרונטליין ובחנות הבטיחו שהנרתיקים מגיעים תוך חודש, כיוון שהם לא יצרו איתי קשר ובכל פעם שהתקשרתי הבטיחו שיחזרו אלי ואף פעם לא חזרו הגעתי לשם כעבור חודש ושבוע לבדוק מה העניינים ונאמר לי שהנרתיקים אכן הגיעו אך נמכרו בטעות למישהו אחר.
אין בעיה, תזמינו עוד פעם. עוד חודש וחצי עובר, עוד טלפונים רק מצדי, הנרתיקים הגיעו אבל הם לימניים.
לפני חודש וחצי הובטח לי נרתיקים מתאימים תוך שלשה שבועות, שוב טלפונים רק מצידי ונרתיקים אין.
הבנתי לבד ששירות ואמינות הם לא בראש סדר העדיפויות של אותה חנות, אז פניתי השבוע ישירות לפרונטליין, שם נאמר לי שמכיוון ש-usp זה נדיר ויורים שמאליים עוד יותר אין שום סיכוי שייצרו לי נרתיק.
עכשיו תורכם, איך בכל זאת אשיג את מבוקשי בצורת נרתיק שמאלי ל-usp ובא לציון גואל ?
שגב
050-3744633

משום מה אני נתקל בקושי למצוא נרתיק לשמאליים ל-usp
או שאני לא מחפש במקום הנכון.
אבל לפני הכל סיפור קצר:
לפני מספר חודשים פניתי לחנות אביזרי נשק ידועה בחיפה, בחרתי שני נרתיקים מהקטלוג של פרונטליין ובחנות הבטיחו שהנרתיקים מגיעים תוך חודש, כיוון שהם לא יצרו איתי קשר ובכל פעם שהתקשרתי הבטיחו שיחזרו אלי ואף פעם לא חזרו הגעתי לשם כעבור חודש ושבוע לבדוק מה העניינים ונאמר לי שהנרתיקים אכן הגיעו אך נמכרו בטעות למישהו אחר.
אין בעיה, תזמינו עוד פעם. עוד חודש וחצי עובר, עוד טלפונים רק מצדי, הנרתיקים הגיעו אבל הם לימניים.
לפני חודש וחצי הובטח לי נרתיקים מתאימים תוך שלשה שבועות, שוב טלפונים רק מצידי ונרתיקים אין.
הבנתי לבד ששירות ואמינות הם לא בראש סדר העדיפויות של אותה חנות, אז פניתי השבוע ישירות לפרונטליין, שם נאמר לי שמכיוון ש-usp זה נדיר ויורים שמאליים עוד יותר אין שום סיכוי שייצרו לי נרתיק.
עכשיו תורכם, איך בכל זאת אשיג את מבוקשי בצורת נרתיק שמאלי ל-usp ובא לציון גואל ?
שגב
050-3744633
"גבינה חינם יש רק במלכודת עכברים"
- סליקאי ארד

נרתיקים תוצרת "פרונט ליין"
בוקר טוב,
שוחחתי לפני דקות ספורות עם מאיה מ"פרונט ליין".
באם תרצה, תזמין את הנרתיקים אצלנו, ותקבלם בתוך 4 שבועות.
בברכה,
אלעד רוט
שוחחתי לפני דקות ספורות עם מאיה מ"פרונט ליין".
באם תרצה, תזמין את הנרתיקים אצלנו, ותקבלם בתוך 4 שבועות.
בברכה,
אלעד רוט
מאיר רוט בע"מ
יבוא, יצוא ושיווק נשק, תחמושת ואביזרים.
מטווחים חדישים וממוזגים.
השר חיים משה שפירא 4, א.ת.ח ראשל"צ, 7570406
03-9527063, http://www.meirroth.co.il
יבוא, יצוא ושיווק נשק, תחמושת ואביזרים.
מטווחים חדישים וממוזגים.
השר חיים משה שפירא 4, א.ת.ח ראשל"צ, 7570406
03-9527063, http://www.meirroth.co.il
- סליקאי כסף

segev שלום, אני עם בעייה תמידית דומה (שמאליות...).
אחרי כיתות רגליים בצפון, ביצעתי הזמנה מפרונטליין דרך מטווחי מאיר רוט (במייל וטלפונית להעברת פרטי ה"פלסטיק") - קיבלתי שירות מסור וזריז, מומלץ ביותר.
אחרי כיתות רגליים בצפון, ביצעתי הזמנה מפרונטליין דרך מטווחי מאיר רוט (במייל וטלפונית להעברת פרטי ה"פלסטיק") - קיבלתי שירות מסור וזריז, מומלץ ביותר.
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד