תוכנת גיבוי לServer 2003
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
תוכנת גיבוי לServer 2003
שלום לכולם!
אני מחפש תוכנת גיבוי חינמית לServer 2003, אודה לכל מי שיוכל לעזור. (NTBackup לא מתאימה למשימה)
אני מחפש תוכנת גיבוי חינמית לServer 2003, אודה לכל מי שיוכל לעזור. (NTBackup לא מתאימה למשימה)
טובה פרה אחת על המנגל משתיים במרעה.
- סליקאי זהב
למה בדיוק אתה צריך? Exchange? SQL? תגיד ספציפית.
http://www.hsinlin.com/software/backup.html
בשביל DATABASES ספציפיים, תצטרך לשלם $$$. אין מנוס.
http://www.hsinlin.com/software/backup.html
בשביל DATABASES ספציפיים, תצטרך לשלם $$$. אין מנוס.
SPS - מתקרב לשלמות...
Ntbackup תומך ב-Volume Shadow Copy שהוא אינטגרלי ב-2003, ולכן תומך בגיבוי OPEN FILES. אני חושב שראיתי אולי פעם אחת ב-Production שבאמת עובד, כהרי רוב אפליקציות הגיבוי של BackupExec, CA, ו-Tivoli, מציעות מודול שכזה וחברות בד"כ מוציאת תקציב על עניינים שכאלה.
בכל אופן, אם אתה נתקע בבעיות Ntbackup ורוצה להיות "יצירתי", תוכל תמיד לגבות בעזרת סקריפט אחר, בפקודת vshadow. זאת שליפה מהמותן. עשיתי זאת לפני הרבה הרבה זמן. כלל גם שימוש ב-Robocopy או Xcopy. אני יכול לחפש לך את הסקריפט, ולהרחיב על הנושא בקצרה אם תרצה.
בכל אופן, אם אתה נתקע בבעיות Ntbackup ורוצה להיות "יצירתי", תוכל תמיד לגבות בעזרת סקריפט אחר, בפקודת vshadow. זאת שליפה מהמותן. עשיתי זאת לפני הרבה הרבה זמן. כלל גם שימוש ב-Robocopy או Xcopy. אני יכול לחפש לך את הסקריפט, ולהרחיב על הנושא בקצרה אם תרצה.
SPS - מתקרב לשלמות...
- סליקאי זהב
קודם כל, נסה להריץ סקריפט Ntbackup עם snaps /:ON בשביל לאפשר VSS. לרשימה מלאה של פרמטרים תריץ מהcommand line את ntbackup /?
*דורש הרבה מקום STORAGE לתהליך הגיבוי עצמו - VSS יוצר Shadow COpy למערכת שתוכל להמשיך לעבוד ולגשת לקבצים.
תסתכל ב-LOG הסופי ותראה אם היו בעיות.
נסה לעשות restore.
לגבי vshadow.exe, צריך לחפש מאיפה להוריד(אם יש לך מנוי ב-MSDN אז זכית).
יש עוד פקודה, שאני לא זוכר את שמה, אבל אחפש לך.
ברמת העיקרון, vshadow מאפשר יצירת snapshot, אח"כ ממפים אותו אל כונן זמני/וירטואלי ובעזרת robocopy/xcopy מעתיקים מאותו הכונן למיקום בו אתה רוצה לשמור.
זה מה שאני זוכר, אנסה למצוא לך את הסקריפט.
*דורש הרבה מקום STORAGE לתהליך הגיבוי עצמו - VSS יוצר Shadow COpy למערכת שתוכל להמשיך לעבוד ולגשת לקבצים.
תסתכל ב-LOG הסופי ותראה אם היו בעיות.
נסה לעשות restore.
לגבי vshadow.exe, צריך לחפש מאיפה להוריד(אם יש לך מנוי ב-MSDN אז זכית).
יש עוד פקודה, שאני לא זוכר את שמה, אבל אחפש לך.
ברמת העיקרון, vshadow מאפשר יצירת snapshot, אח"כ ממפים אותו אל כונן זמני/וירטואלי ובעזרת robocopy/xcopy מעתיקים מאותו הכונן למיקום בו אתה רוצה לשמור.
זה מה שאני זוכר, אנסה למצוא לך את הסקריפט.
SPS - מתקרב לשלמות...
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד