בעיות ירי בשטח בנוי.
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
בעיות ירי בשטח בנוי.
מתוקף עיסוקי המקצועי אני עוסק בין השאר במיגור נזקי חקלאות ע"י ירי בהיתר הרט"ג. ההיתר מדבר על בע"ח מוגנים ומינים פולשים, בהיתר מצויין במפורש כי יונים, עורבים ודרורים אינם מצריכים היתר. ההיתר מדבר על שטחים בנויים בלבד. רישיון הנשקים ניתן לי ע"י משרד הפנים על סמך ההיתר הנ"ל. ההיתר מחייב אותי בידוע תחנת המשטרה הרלוונטיית.
בעיה 1-עד כה עבדתי בתחומי מחוז ת"א, בתחומי המחוז יש לי הסדר עם ק רישוי עסקים מחוזי ואין כל בעיה. הבעיה מתעוררת במחוזות אחרים בהם התחנות כלל לא מבינות מה אני רוצה מהם... . נסיונות ליצירת קשר עם המחוזות (מרכז) וק רישוי מטא"ר כלל לא צלחו. מה עושים?.
בעיה 2-פונים אלי וטרינרים עירוניים לסיוע בירי בתרנגולות משוטטות ללא בעלים המטרידות את הציבור, וכן מחשש לשפעת העופות. אין בשום מקום היתיחסות לחוקיות ביצוע העבודות. מה אומר החוק?
בעיה 1-עד כה עבדתי בתחומי מחוז ת"א, בתחומי המחוז יש לי הסדר עם ק רישוי עסקים מחוזי ואין כל בעיה. הבעיה מתעוררת במחוזות אחרים בהם התחנות כלל לא מבינות מה אני רוצה מהם... . נסיונות ליצירת קשר עם המחוזות (מרכז) וק רישוי מטא"ר כלל לא צלחו. מה עושים?.
בעיה 2-פונים אלי וטרינרים עירוניים לסיוע בירי בתרנגולות משוטטות ללא בעלים המטרידות את הציבור, וכן מחשש לשפעת העופות. אין בשום מקום היתיחסות לחוקיות ביצוע העבודות. מה אומר החוק?
נערך לאחרונה על ידי הדברה ירוקה בתאריך 21 ינואר 2009, 07:27, נערך פעם אחת בסך הכל.
הדברת מזיקים וטיפול במטרדי כל בע"ח.
- סליקאי ארד

למזלי,
אפשר להוציא את פלט הטלפון, למעלה מ-20 שיחות טלפון בתוך המטא"ר עד שהגעתי לפקידה (חדשה) שממש לא הבינה מה אני רוצה ממנה ובקשה שהעביר לה הכל בפקס...
- סליקאי ארד

Re: בעיות ירי בשטח בנוי.
הדברה ירוקה כתב:מתוקף עיסוקי המקצועי אני עוסק בין השאר במיגור נזקי חקלאות ע"י ירי בהיתר הרט"ג. ההיתר מדבר על בע"ח מוגנים ומינים פולשים, בהיתר מצויין במפורש כי יונים, עורבים ודרורים אינם מצריכים היתר. ההיתר מדבר על שטחים בנויים בלבד. רישיון הנשקים ניתן לי ע"י משרד הפנים על סמך ההיתר הנ"ל. ההיתר מחייב אותי בידוע תחנת המשטרה הרלוונטיית.
בעיה 2-פונים אלי וטרינרים עירוניים לסיוע בירי בתרנגולות משוטטות ללא בעלים המטרידות את הציבור, וכן מחשש לשפעת העופות. אין בשום מקוס היתיחסות לחוקיות ביצוע העבודות. מה אומר החוק?
מכובדי
תרנגולות מעט תערובת על הרצפה והן שלך.
בלי ירי בלי בטיח. הן מאד איטיות.
אם הוטרינר יאמר שהן בריאות תוכל אפילו לבשל (יאמי יאמי)
תערובת ?
תעבור נמלא לך שק.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
אשרי המאמין, אתה מוזמן להראות לי איך את תופס את התרנגולות האיטיות עם מעט תערובת.
אני מוכן לשלם לך על כל אחת שתתפוס... 100 ש"ח ליחידה. עדין נראה לך פשוט.
עצות נוספות יתקבלו בתודה.
- סליקאי ארד

תרנגולות מטרידות את הציבור...כן, אני יכול לראות את זה...תרנגול ניגש לאדם ברחוב ואומר לו "אין לי כסף לחזור ללול, יש'ך 20 שקל לתת לי?". תרנגולת ניגשת ואומרת "רוצה להכנס רגע לחצר?"
חשש משפעת העופות? בואו נעמיד מכונות ירירה ונשמיד את כל העופות הנודדים שעוברים מעל ישראל.
אני מקווה שיש לך גם אקדח וסכין למקרה שהתרנגולת תצליח לחמוק מכדורי הרובה ותתנפל עליך.
חשש משפעת העופות? בואו נעמיד מכונות ירירה ונשמיד את כל העופות הנודדים שעוברים מעל ישראל.
אני מקווה שיש לך גם אקדח וסכין למקרה שהתרנגולת תצליח לחמוק מכדורי הרובה ותתנפל עליך.
החיים הם טיול ולא מירוץ - כדאי ליהנות מהדרך ולא למהר לקו הסיום וראוי שלא להשאיר לכלוך מאחרינו.
הדברה ירוקה כתב:אשרי המאמין, אתה מוזמן להראות לי איך את תופס את התרנגולות האיטיות עם מעט תערובת.
אם אילן אומר לך - תאמין.
איפה אתה יכול להתאמן? מכיר את רחוב הסדנא ברעננה? בסופו יש מגרש חנייה גדול של הקאונרטי קלאב העירוני.
משוטטים בו בבוקר תרנגולות ותרנגולים מכל הסוגים והצבעים.
תפזר קצת לחם ופשוט תתפוס אותם עם הלאסו ללכידת חיות (זה עם המקל).
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

9 הודעות