חוק מכירת תחמושת וחלקי נשק.
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Cybrosh כתב:אם כך, אז על עו"ד פרי נובוטני שאת שמו אני ממש לא חושב שאני צריך להזכיר בתחום הירי במדינת ישראל, בכל מה שנוגע למעשי ותיאורטי כולל התמחות בחוקים ספציפית כמו מקרה זה, שנאמר על פמה פומבית/פאנל בפני כל כך הרבה אנשי מקצוע+משרד הפנים, חייב ללמוד משפטים שוב?
אורי, אני חושב שאתה צריך לקחת את דברייך בחזרה.
מה שמנסים להסביר לך פה, הוא את חוסר ההיגיון שקיים. החוק כרגע מנוסח בצורה שניתן להגדיר 'נרתיק' וכו' כאביזר לנשק. אף אחד לא אמר שזה הגיוני, ושזה נכון, וממש לא מעניינת הסיבה, אבל זהו החוק היבש.
אני לא יודע אם אביגדור פלדמן מתמחה בחוק כלי נשק, וכמובן שמו הולך לפניו, אבל תשאל ותברר קצת על הבחור ששמו מוזכר למעלה, שזה בין שאר פועליו מחייתו, ותאמין לי, כמו כולנו, רק תשכיל.
אביגדור פלדמן מומחה בפלילי (עברות נשק החזקה ,יצור ,סחר ללא רשיון הן עברות פליליוית פרוש חוק עבורו זה לא דבר מסובך מה גם הוא מרצה באוניברסיטה ברילאן לתואר שני במשפטים לא בושה לפנות אליו במייל אני לא רוצה לפרסם את המייל שלו באתר כי החברים כאן יטמטמו אותו עם השאלות והתשובות שלהם אני אבדוק אפשרות שיתן לכם את דעתו בעיניין בכתוב !
- סליקאי ארד

במחילה מכל חבריי אבל המציאות אינה של חבריי ללשכה ה"ה פלדמן ונובוטני.
בתור מי שמייצג תדיר את קורבנות החוק, ברצוני להביא לידיעתכם שהרבה מפרשנות החוק היא יציר הפסיקה והיתרה יציר יוסי מנשה ויעקב עמית...
בכל הליך משפטי מתבקש משרד הפנים להציג עמדתו אשר לעיתים פשוט משמימה.
יתר על כן, "ההנפצה" של נרתיק היא של יוסי מנשה אשר כבר הבהיר כי למרות שזה גם חלק מנשק, הוא אינו דורש ר"ש...
למעשה, אם משרד הפנים יקבע שX הוא כלי יריה (להבדיל מנשק) אזי יש להטביע במסט"ב ולבצע בדיקת תקינות בכל מועד חידוש...
בתור מי שמייצג תדיר את קורבנות החוק, ברצוני להביא לידיעתכם שהרבה מפרשנות החוק היא יציר הפסיקה והיתרה יציר יוסי מנשה ויעקב עמית...
בכל הליך משפטי מתבקש משרד הפנים להציג עמדתו אשר לעיתים פשוט משמימה.
יתר על כן, "ההנפצה" של נרתיק היא של יוסי מנשה אשר כבר הבהיר כי למרות שזה גם חלק מנשק, הוא אינו דורש ר"ש...
למעשה, אם משרד הפנים יקבע שX הוא כלי יריה (להבדיל מנשק) אזי יש להטביע במסט"ב ולבצע בדיקת תקינות בכל מועד חידוש...
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
יש לוודא כי מדריך הירי מוסמל לנושא.. 
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד