בקשת 2 עצות..
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: בקשת 2 עצות..
איתמר אחי
יש אקדח אחד שאני מכיר שיש לו בית בליעה מלא full supprted barell ,וגם מאושר לרי תחמושת +p+
ע"י היצרן זה ה-הקלר usp .
נזכרתי בעוד אקדח עם בית בליעה מלא זה השטייר.
ביי דורון
יש אקדח אחד שאני מכיר שיש לו בית בליעה מלא full supprted barell ,וגם מאושר לרי תחמושת +p+
ביי דורון
גלוק מ"ס 1 ..........
אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
ramdishon הרשה לי לתקן אותך.
איתמר צודק לגבי התמיכה והכשל של התרמילים, אבל הרשה לי להוסיף, נתקלתי באקדחים שנשארו נעולים והתרמיל נפרץ באיזור בו הוא לא תמוך - האזור שמול השן חולצת. מקרים אלו נדירים באקדחים אבל הם קיימים.
מה שכן תופעת יציאת הפיקה לא בהכרח שייכת ללחץ גבוהה. ישנם מקרים בהם הפיקה אינה מהודקת כראוי לתרמיל ואז
היא עפה החוצה ואפילו בלחצי עבודה נורמליים.
ישנם מקרים בהם הלחץ שבתרמיל גבוהה ואז החומר של הפיקה נדחף לתוך קדח הנוקר ויכול להגיע למצב שיווצר נקב בפיקה במקום זה.
התחמושת שהוזכרה 9 מ"מ נאטו, למיטב זכרוני זאת תחמושת שמיועדת לתמ"קים ולכן הלחצים בה גבוהים מתחמושת האקדחים.
ול higt-power שכתב שאקדחי FN עומדים בירי של עשרות אלפי כדורים אז אני רוצה לנעיר לך שיש לך טעות, נתקלתי באקדחים האלה בתקופה בה הם שימשו את מערך האבטחה. האקדחים ברובם החזיקו אלפים בודדים של כדורים,
הצינות היו נסדקות ונשברות והיו מקרים בהם הצינות החזיקו מאות בודדות עד שהן נשברו.
בנוסף לכך בהרבה אקדחים נשבר הפין אשר תמך בקנה ועובר לרוחב הגוף. כמו ישנה בעיה נוספת בקנים של ה FN,
היות והם עשויים משני חלקים לא מעט קנים כאלה התפרקו במהלך הירי.
לשמחתי כי רבה היא עם כל הכשלים האלה של אקדח ה FN לא היו נפגעים במהלך הירי בהם.
איתמר צודק לגבי התמיכה והכשל של התרמילים, אבל הרשה לי להוסיף, נתקלתי באקדחים שנשארו נעולים והתרמיל נפרץ באיזור בו הוא לא תמוך - האזור שמול השן חולצת. מקרים אלו נדירים באקדחים אבל הם קיימים.
מה שכן תופעת יציאת הפיקה לא בהכרח שייכת ללחץ גבוהה. ישנם מקרים בהם הפיקה אינה מהודקת כראוי לתרמיל ואז
היא עפה החוצה ואפילו בלחצי עבודה נורמליים.
ישנם מקרים בהם הלחץ שבתרמיל גבוהה ואז החומר של הפיקה נדחף לתוך קדח הנוקר ויכול להגיע למצב שיווצר נקב בפיקה במקום זה.
התחמושת שהוזכרה 9 מ"מ נאטו, למיטב זכרוני זאת תחמושת שמיועדת לתמ"קים ולכן הלחצים בה גבוהים מתחמושת האקדחים.
ול higt-power שכתב שאקדחי FN עומדים בירי של עשרות אלפי כדורים אז אני רוצה לנעיר לך שיש לך טעות, נתקלתי באקדחים האלה בתקופה בה הם שימשו את מערך האבטחה. האקדחים ברובם החזיקו אלפים בודדים של כדורים,
הצינות היו נסדקות ונשברות והיו מקרים בהם הצינות החזיקו מאות בודדות עד שהן נשברו.
בנוסף לכך בהרבה אקדחים נשבר הפין אשר תמך בקנה ועובר לרוחב הגוף. כמו ישנה בעיה נוספת בקנים של ה FN,
- סליקאי זהב

doron-30 כתב:איתמר אחי
ביי דורון

זה נקרא אצלך FULL SUPPORTED? (זה דרך אגב של USP 45)...
אני מבטיח לך שאם גם אותו תאכיל במשהו לא נכון הוא יתפרק לך בפנים כמו גדול (כמו כל נשק אחר).
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

נוסע מתמיד כתב:ול higt-power שכתב שאקדחי FN עומדים בירי של עשרות אלפי כדורים אז אני רוצה לנעיר לך שיש לך טעות, נתקלתי באקדחים האלה בתקופה בה הם שימשו את מערך האבטחה. האקדחים ברובם החזיקו אלפים בודדים של כדורים,
אתה לא יודע כמה שאתה צודק.
יצא לי לראות אפ אנים מפורקים כמעט בכל צורה אפשרית (ואנחנו גם די תרמנו לזה).
נשברו נוקרים על ימין ועל שמאל, אותה דרגת נעילה שמחוברת לקנה נגזרה, קנים שהתפרקו ל-2 באיזור של הריתוך בבית הבליעה, צינות שנסדקו, ועוד כהנה וכהנה..ולמרות זאת אני אומר שהאפ אן הוא סוס עבודה
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

נוסע מתמיד כתב:ramdishon
כמה דברים ידידי (אבל בקצרה)
לא כל מה שנראה כמו FN זה באמת FN
קנה מרותך למשל זה עבודה של FEG ודומהם ,ונתקלתי במקראים שכל מה שיהיה מקורי באקדח היה הצינה שעליה מותבע שם היצרן .
כמובן שניסו למכור לי את האקדח כFN בלגי .
בכל אקדח שנסגר בפין מרכזי עלול הפין להשבר אחרי בלאי משמעותי כמובן שחיבור של כדורים עתירי לחץ ביחוד בצירוף קפיץ חלש (שתיהיה דריכה קלה יותר ) יאיצו את השחיקה בכלי .
אים תרצה לראות FN מקורי על כל חלקו שירה בחיו הכל מהכל ועדין חי ובועט למעט החלפה של קפיץ מחזיר ושן חולצת.
אתה מוזמן .
אתה גם מוזמן להראות לי איפה יש ריתוך בקנה .
סליחה שאני חוזר אחורה לשאלה הראשונה אבל, הכוונה לכך שיש אפשרות לצבוע את הכוונות וצבע זוהר כל שהוא ולחסוך את עלויות ההחלפה?
itamar כתב:doron-30 כתב:איתמר אחי
ביי דורון
זה נקרא אצלך FULL SUPPORTED? (זה דרך אגב של USP 45)...
אני מבטיח לך שאם גם אותו תאכיל במשהו לא נכון הוא יתפרק לך בפנים כמו גדול (כמו כל נשק אחר).
א.
איתמר
אני מדבר על 9ממ ולא על 0.45
גלוק מ"ס 1 ..........
אני מציע לסכם את הנושא:
מי שאיכפת לו שהאקדח שלו ישמש אותו שנים רבות, טוב יעשה אם ישתמש בתחמושת החרוטה על הקנה או המומלצת ע"י היצרן.
מי שאיכפת לו שהאקדח שלו ישמש אותו שנים רבות, טוב יעשה אם ישתמש בתחמושת החרוטה על הקנה או המומלצת ע"י היצרן.
נערך לאחרונה על ידי ramdishon בתאריך 27 ינואר 2009, 11:48, נערך פעם אחת בסך הכל.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
itch85 כתב:סליחה שאני חוזר אחורה לשאלה הראשונה אבל, הכוונה לכך שיש אפשרות לצבוע את הכוונות וצבע זוהר כל שהוא ולחסוך את עלויות ההחלפה?
לא שידוע לי.
בכוונות זוהרות אין צבע זוהר. בכוונות זוהרות יש שפופרות מלאות גז טריטיום שהוא איזוטופ רדיואקטיבי של מימן ומשמש כמקור קרינה מיננת. על קצה הדופן הפנימית מרוח חומר פלוארוצנטי שבתגובה לקרינה שפוגעת בו פולט אור באורך גל (צבע) מסויים.
אני אישית הולך עם כוונות מפרו ירוק מקדימה ומאחורה ומאד נהנה מהן. לא הייתי משקיע בהחלפה של הכוונות כל עוד הן עובדות ותקינות.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק