ילדים יורים - כתבה היום בידיעות אחרונות
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: ילדים יורים - כתבה היום בידיעות אחרונות
כתבתם דברים נכונים ,אבל אתם שוכחים דבר אחד והוא :רק מי שגדל עם נשק בבית יבין מה זה,וימצא את ההנאה ממנו
ולא ירתע {כוונתי לדורות אחורה}.
מי שלא גדל עם נשק בבית, ימצא שהכלי הורג,והוא מאוד מסוכן וינחיל את זה לילדיו וכן הלאה.
אתן דוגמא: קניתי לאחיין שלי רובה M16 צעצוע ליום הולדתו השביעי ,כי רציתי שיראה גם דברים אחרים
גיסתי ראתה את המתנה והתחילו צעקות ולחגיגה גם הצטרפו גם הוריה כמובן שאחי תמך בי והוא גם בדעה זו.
המתנה היפה נימסרה בקול ששון ותרועה לילד אחר מצידה ומשפ' לילד אחר .
אז הבנתי שלא משנה מה נעשה וכמה נסביר לא נוכל לשנות את דעתם שנשק נועד להרג בלבד ולא להנאה.
זה המצב וצריך להשלים עימו ,כל הכתבות והראיונות ברדיו לדעתי רק מזיקות לנו ולא תורמות.
בי דורון
ולא ירתע {כוונתי לדורות אחורה}.
מי שלא גדל עם נשק בבית, ימצא שהכלי הורג,והוא מאוד מסוכן וינחיל את זה לילדיו וכן הלאה.
אתן דוגמא: קניתי לאחיין שלי רובה M16 צעצוע ליום הולדתו השביעי ,כי רציתי שיראה גם דברים אחרים
גיסתי ראתה את המתנה והתחילו צעקות ולחגיגה גם הצטרפו גם הוריה כמובן שאחי תמך בי והוא גם בדעה זו.
המתנה היפה נימסרה בקול ששון ותרועה לילד אחר מצידה ומשפ' לילד אחר .
אז הבנתי שלא משנה מה נעשה וכמה נסביר לא נוכל לשנות את דעתם שנשק נועד להרג בלבד ולא להנאה.
זה המצב וצריך להשלים עימו ,כל הכתבות והראיונות ברדיו לדעתי רק מזיקות לנו ולא תורמות.
בי דורון
נערך לאחרונה על ידי doron-30 בתאריך 01 פברואר 2009, 11:58, נערך פעם אחת בסך הכל.
גלוק מ"ס 1 ..........
אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
Webart כתב:היום אני מופיע בתוכנית "ערב חדש" על הנושא, אני מבין שיש מי שחושב שאנחנו בכלל לא אמורים לדבר עם התקשורת, אבל אני חושב שזה רק תורם לדימוי אותו מנסים ליצור.
מקווה שמישהו יקליט ויעלה.
מסרים ורעיונות יתקבלו באהדה.
viewtopic.php?f=12&t=7507
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
איזה זכרון! 
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
בכל פעם שמדברים על נשק בתור דבר שמעודד אלימות אני מזכיר לעצמי שהגורם מספר אחת למוות בארץ הוא תאונות דרכים. החינוך של הנוער בנושא בטיחות בדרכים מזעזע. והנושא של ספורט מוטורי רק עכשיו מתעגן לאיטו בחוק. כל השאר פיראטי.
קיים קו שמחבר בין השכלה לנשק ובין השכלה בנהיגה. בשניהם נדרשת רמה גבוהה של מודעות לבטיחות, בשניהם נדרשת מיומנות בתפעול וכאשר השניים הראשונים חסרים אלו דברים שהורגים. צריך הרבה מאוד צביעות כדי לומר שקרטינג לילדים בגיל 11 לא גורם להם להיות נהגים מסוכנים לסביבה לכשיגדלו אבל שאימון ילדים במטווח מעורר בהם יצר של אלימות.
אם חוזרים לכתבה שהתפרסמה לפני כמה ימים על הילדים שבנו נשק בעצמם (קולו של קדמן נדם אז), האם אופציית ההדרכה המסודרת במטווח לא נראית פתאום יותר קוסמת מאשר הגדנ"ע ה"יצירתי" הזה? האם לא עדיף פעילות שמוגבלת לשטח המטווח ובהדרכה מקצועית מאשר השגת תחמושת במצב לא ידוע וירי שלה מאקדח DIY?
הכי חשוב - בעיתון של היום עוטפים את הדגים של מחר
קיים קו שמחבר בין השכלה לנשק ובין השכלה בנהיגה. בשניהם נדרשת רמה גבוהה של מודעות לבטיחות, בשניהם נדרשת מיומנות בתפעול וכאשר השניים הראשונים חסרים אלו דברים שהורגים. צריך הרבה מאוד צביעות כדי לומר שקרטינג לילדים בגיל 11 לא גורם להם להיות נהגים מסוכנים לסביבה לכשיגדלו אבל שאימון ילדים במטווח מעורר בהם יצר של אלימות.
אם חוזרים לכתבה שהתפרסמה לפני כמה ימים על הילדים שבנו נשק בעצמם (קולו של קדמן נדם אז), האם אופציית ההדרכה המסודרת במטווח לא נראית פתאום יותר קוסמת מאשר הגדנ"ע ה"יצירתי" הזה? האם לא עדיף פעילות שמוגבלת לשטח המטווח ובהדרכה מקצועית מאשר השגת תחמושת במצב לא ידוע וירי שלה מאקדח DIY?
הכי חשוב - בעיתון של היום עוטפים את הדגים של מחר
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
דביר אחי
ראיתי את הראיון איתך בערב חדש ,היית גדול יצגת אותנו בכבוד ועל זה מגיע לך כל הכבוד.
האישה שישבה לצידך מהועד הורים בנתניה לא רק שהתפרצה לדבריך,אלא הגיעה ע"מ שיראו שהיא בילתה יום שלם אצל הספר.
ביי דורון
ראיתי את הראיון איתך בערב חדש ,היית גדול יצגת אותנו בכבוד ועל זה מגיע לך כל הכבוד.
האישה שישבה לצידך מהועד הורים בנתניה לא רק שהתפרצה לדבריך,אלא הגיעה ע"מ שיראו שהיא בילתה יום שלם אצל הספר.
ביי דורון
גלוק מ"ס 1 ..........
זה עתה סיימתי לשמוע את נועם ואת ד"ר קדמן ב-103FM בנושא.
נועם עשה את המיטב לייצג את הרציונל של אימון נערים בקליעה אך לצערי גם המראיין וגם ד"ר קדמן היו אטומים עם דעה מהבית וכלל לא הקשיבו ....
אייטם תקשורתי שמשכו לא יותר מדקות מספר אינו מאפשר דיון מעמיק בנושא עם איסוף נתונים מהשטח (למשל לבדוק מעורבות של ספורטאים בענף הקליעה באירועים הקשורים לנשק).
הוכח שוב שהשטחיות חוגגת בכל, ד"ר קדמן לא היסס להביע עמדות נחרצות מבלי שלמד את הנושא לעומק.
אני מקווה שהנושא ישקע וידעך כי טוב לא יצא מזה (אם יש משהוא שיהרוג את הקליעה הספורטיבית לגמרי הוא איסור על בני נוער לקחת חלק בספורט הזה)
נועם עשה את המיטב לייצג את הרציונל של אימון נערים בקליעה אך לצערי גם המראיין וגם ד"ר קדמן היו אטומים עם דעה מהבית וכלל לא הקשיבו ....
אייטם תקשורתי שמשכו לא יותר מדקות מספר אינו מאפשר דיון מעמיק בנושא עם איסוף נתונים מהשטח (למשל לבדוק מעורבות של ספורטאים בענף הקליעה באירועים הקשורים לנשק).
הוכח שוב שהשטחיות חוגגת בכל, ד"ר קדמן לא היסס להביע עמדות נחרצות מבלי שלמד את הנושא לעומק.
אני מקווה שהנושא ישקע וידעך כי טוב לא יצא מזה (אם יש משהוא שיהרוג את הקליעה הספורטיבית לגמרי הוא איסור על בני נוער לקחת חלק בספורט הזה)
יש אפשרות לעלות לפה את הראיונות של נועם ודביר?
אופנועים,נשים (היום רק אחת --מה נעשה),אקדחים,רובים,פול,צלילה טכנית ולא בסדר הזה כל הזמן
ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
אני אנסה, בכל מקרה, עד אז, יש שידור חוזר ברבע לשמונה הערב, בשעה רבע לשמונה.
Webart - דביר, מייסד הסליק
דביר יקירי,
עשית עבודה מצויינת בהסברה, כל הכבוד!
אני רק לא מבין למה הראו שם תמונה שלי מלפני הדיאטה !!!
עשית עבודה מצויינת בהסברה, כל הכבוד!
אני רק לא מבין למה הראו שם תמונה שלי מלפני הדיאטה !!!
איציק אלנבוגן
מדריך ירי
מדריך ירי
הראיון ברדיו 103 FM :
http://www.103.fm/include/updateview.as ... f02%2f2009)&start=gon0102094
לצערי, מר / דר' יצחק קדמן לא נותן לעובדות ולאמת לבלבל אותו, יש לו דעה משלו. גם למנחה התוכנית, ניב גלבוע.
http://www.103.fm/include/updateview.as ... f02%2f2009)&start=gon0102094
לצערי, מר / דר' יצחק קדמן לא נותן לעובדות ולאמת לבלבל אותו, יש לו דעה משלו. גם למנחה התוכנית, ניב גלבוע.
נערך לאחרונה על ידי נועם בתאריך 01 פברואר 2009, 20:38, נערך פעם אחת בסך הכל.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נועם, הקשבתי בעניין רב בעקבות הלינק.
הגנת יפה מאוד על התחום שלנו בפני שני אנשים שקשה לי לתארם במילים מנומסות.
כמו כן, המראיין השתמש במילה "כאילו" פעמיים ללא שום הצדקה.
הגנת יפה מאוד על התחום שלנו בפני שני אנשים שקשה לי לתארם במילים מנומסות.
כמו כן, המראיין השתמש במילה "כאילו" פעמיים ללא שום הצדקה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
נועם אחי
הקשבתי פעמיים לשיחתך ברדיו הגנת יפה מעוזך קבל כל הכבוד.
המראיין שאל שאלות נכונות ונתן זמן להשיב לשאלות.
ד"ר קדמן הפתיע אותי עם טיפשותו ,כנראה המועצה לשלום הילד פתרה את בעיית ניצול הילדים ו/או הפדופילייה דרך האינטרנט
ויש להם זמן לחוקק חוקים עבור משרד הפנים.
הקשבתי פעמיים לשיחתך ברדיו הגנת יפה מעוזך קבל כל הכבוד.
המראיין שאל שאלות נכונות ונתן זמן להשיב לשאלות.
ד"ר קדמן הפתיע אותי עם טיפשותו ,כנראה המועצה לשלום הילד פתרה את בעיית ניצול הילדים ו/או הפדופילייה דרך האינטרנט
ויש להם זמן לחוקק חוקים עבור משרד הפנים.
גלוק מ"ס 1 ..........
חברים...נראה לי שהענקנו להם יותר מידי דקות שידור!! קדמן או לא קדמן שיבינו שהאלימות לא מתחיל אצלנו...אנו רק אחת "סיבות" לאוזלת היד שלהם. מחר אני לוקח את בני בן ה-9 למטווח
צורי.
צורי.
When you have to shoot, shoot, don't talk
- משתמש חסום
מעניין מתי לאחרונה שמעתם משהו חיובי מד"ר יצחק קדמן? לי, על כל פנים, לא זכור מקרה כזה.
כאן מתאים הפתגם: כשטיפש זורק אבן לבאר, ארבעים חכמים לא יוציאו אותה...
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
ramdishon כתב:מעניין מתי לאחרונה שמעתם משהו חיובי מד"ר יצחק קדמן? לי, על כל פנים, לא זכור מקרה כזה.
איש יקר,
בעולם שבו הרייטינג שולט כל הנושא שנקרא אמת הוא בגדר המלצה, ועל צדק אין בכלל מה לדבר.
ומה לעשות במציאות של היום ואחרי שטיפת המח המסיבית של תקשורת מגמתית, לא משנה מה שנגיד וכמה שנסביר ילד בגיל 9-6 שמחזיק אקדח נראה רע, מצטלם רע, מעורר אסוציאציות רעות והכי גרוע עושה לנו שירות רע ביותר.
כל מה שנגיד בסופו של דבר ישמש גם כנגדנו. חסר רק שחס ושלום תקרה איזו תאונה באיזה מטווח וילד ישרט..
מייד ישלפו את כל הראיונות האלה מהארכיונים וימרחו לנו אותם על הפנים.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

מי מחובר