ילדים יורים - כתבה היום בידיעות אחרונות
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: ילדים יורים - כתבה היום בידיעות אחרונות
וכל מה שאני יכול להגיד, זה שהלוואי ובזמני הייתה אפשרות כזאת והייתי זוכה ללכת למטווח ולירות.
זה טוב ללמד ילדים ערך של נשק, דבר שיכול גם להוביל אותם לערך של חיים.
זה טוב ללמד ילדים ערך של נשק, דבר שיכול גם להוביל אותם לערך של חיים.
- סליקאי כסף

itamar כתב:אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
יאיר
חררר...
הדפדפן שלי לא מוכן להשמיע את הקטע הזה מהאתר של 103.
בכל מקרה, כל הכבוד לאחינו לנשק.
הדפדפן שלי לא מוכן להשמיע את הקטע הזה מהאתר של 103.
בכל מקרה, כל הכבוד לאחינו לנשק.
מבלי שום כוונה להעביר ביקורת ,ואני חושב שכל הדוברים עשו עבודה נהדרת,היתי רוצה להעלות לדיון כמה רעיונות
ומסכנות לעתיד .
1)אני חושב שהשוואה שעשה נועם לאומניות לחימה היא נהדרת ויש להמשיך בכיוון זה אפשר למשל לכלול גם את הפיינטבול שנחשב "לגיטימי" ,היתי גם מחדד את המסר שבניגוד לאומניות הלחימה שם החניך הולך בסוף השיעור הביתה עם הידים
והרגלים הנשק נשאר נעול במטווח .
2)היתי מזכיר שבעבר הלא רחוק נער בן 14 יכל לקבל רשיון לנשק אוויר פרטי.
3)היתי מעלה את הנקודה שבעבר נערים עסקו בקליעה על גווניה במסגרת הגדנ"ע והיום לאחר שהגדנ"ע נסגר
המטווחים הפרטים ומועדוני הירי פשוט ממלאים את החלל שנוצר ויותרמכך מכיוון שבמטווח יושב מדריך בוגר ומיקצועי יותר מאותם מדנ"ים שהגדנ"ע הפעיל הבקרה והפיקוח הדוקים יותר .
4)היתי מעלה טענה שצפיה בסרטים בעלי אופי אלים שיוצאים לאקרנים חדשות לבקרים ומשחקי מחשב ווידאו מציגים
אלימות מפורשת וגרפית ואף מעודדים בתוך המשחק התנהגות כזאת כנראה גורמים יותר נזק לילד מירי במטווח
שמלמד אותו שאים עוצמה מגיעה אחריות ,מלמדת משמעת עצמית ודחית סיפוקים ...........
5)היתי מתרחק מכל איזכור של המצב בארה"ב בכלל ומה NRA בפרט,לאור המאורעות האחרונים שם שזכו לסיקור נרחב במקומותנו ולאור הפופולריות של סרטו של מיקל מור .
במוקום זאת היתי מתרכז בהשוואה למדינות שנתפסות ל"טובות" שוויץ,צרפת ,גרמניה בלגיה ,צכיה ........
מכירה של נשק אוויר לבוגרים ללא הגבלה ,תחרויות ירי מגיל 7 ..........
6)מזכיר את המעמד שלנו בקליעה העולמית ומסביר שאים רוצים אלוף אירופה בגיל 19-22 צרכים להתחיל אימון בגיל 12 ומטה .
7)מבהיר כי רוב הירי בגיל המוקדם מתבצעה בנשק אוויר שמידת המסוכנות שלו נמוכה משמעותית ביחס לנשק חם ושוב
תחת פיקוח והדרכה מיקצועית ......
המשך ההפרדה שעשה נועם בין ירי לחימתי לירי לספורט וכיף
9)להיזהר מהזכרה של שיפור יכולות לקראת הצבא אוו ציד וכ"ו נושאים לא ממש פופולרים בציבור הרחב בלשון המעטה
אני גם בספק שהיסטוריה תעזור פה ....
לענין של מר קדמן אני חושב שהוא לא יכל לעשות לנו שרות טוב יותר ממה שהוא עשה כאשר שם האותה קערה את
הירי במטווח עם הפקת בוק אוו רישום לתחרות מלכת יופי .
אים הוא היה גם מזכיר גם הליכה לפסטיגל שמועודדת תרבות נמוכה וקפיטילסטית ורישום של הילד לקונסרבטוריון בכלל
הינו אוכלים אותה
ומסכנות לעתיד .
1)אני חושב שהשוואה שעשה נועם לאומניות לחימה היא נהדרת ויש להמשיך בכיוון זה אפשר למשל לכלול גם את הפיינטבול שנחשב "לגיטימי" ,היתי גם מחדד את המסר שבניגוד לאומניות הלחימה שם החניך הולך בסוף השיעור הביתה עם הידים
והרגלים הנשק נשאר נעול במטווח .
2)היתי מזכיר שבעבר הלא רחוק נער בן 14 יכל לקבל רשיון לנשק אוויר פרטי.
3)היתי מעלה את הנקודה שבעבר נערים עסקו בקליעה על גווניה במסגרת הגדנ"ע והיום לאחר שהגדנ"ע נסגר
המטווחים הפרטים ומועדוני הירי פשוט ממלאים את החלל שנוצר ויותרמכך מכיוון שבמטווח יושב מדריך בוגר ומיקצועי יותר מאותם מדנ"ים שהגדנ"ע הפעיל הבקרה והפיקוח הדוקים יותר .
4)היתי מעלה טענה שצפיה בסרטים בעלי אופי אלים שיוצאים לאקרנים חדשות לבקרים ומשחקי מחשב ווידאו מציגים
אלימות מפורשת וגרפית ואף מעודדים בתוך המשחק התנהגות כזאת כנראה גורמים יותר נזק לילד מירי במטווח
שמלמד אותו שאים עוצמה מגיעה אחריות ,מלמדת משמעת עצמית ודחית סיפוקים ...........
5)היתי מתרחק מכל איזכור של המצב בארה"ב בכלל ומה NRA בפרט,לאור המאורעות האחרונים שם שזכו לסיקור נרחב במקומותנו ולאור הפופולריות של סרטו של מיקל מור .
במוקום זאת היתי מתרכז בהשוואה למדינות שנתפסות ל"טובות" שוויץ,צרפת ,גרמניה בלגיה ,צכיה ........
מכירה של נשק אוויר לבוגרים ללא הגבלה ,תחרויות ירי מגיל 7 ..........
6)מזכיר את המעמד שלנו בקליעה העולמית ומסביר שאים רוצים אלוף אירופה בגיל 19-22 צרכים להתחיל אימון בגיל 12 ומטה .
7)מבהיר כי רוב הירי בגיל המוקדם מתבצעה בנשק אוויר שמידת המסוכנות שלו נמוכה משמעותית ביחס לנשק חם ושוב
תחת פיקוח והדרכה מיקצועית ......
9)להיזהר מהזכרה של שיפור יכולות לקראת הצבא אוו ציד וכ"ו נושאים לא ממש פופולרים בציבור הרחב בלשון המעטה
אני גם בספק שהיסטוריה תעזור פה ....
לענין של מר קדמן אני חושב שהוא לא יכל לעשות לנו שרות טוב יותר ממה שהוא עשה כאשר שם האותה קערה את
הירי במטווח עם הפקת בוק אוו רישום לתחרות מלכת יופי .
אים הוא היה גם מזכיר גם הליכה לפסטיגל שמועודדת תרבות נמוכה וקפיטילסטית ורישום של הילד לקונסרבטוריון בכלל
הינו אוכלים אותה
נערך לאחרונה על ידי higt-power בתאריך 03 פברואר 2009, 21:44, נערך פעם אחת בסך הכל.
היגט פספסת בגדול.
זה לא מה שהתקשורת מעוניינת לשמוע ותבין שעובדות ממש לא מעניינות אף אחד!!!
אם היו נותנים את הטיפול בפרשה זו למישהו שיודע להתנהל עם התקשורת הדברים היו נראים אחרת לגמרי.
אני לדוגמא הייתי מעמיד בחזית את יעל דגן (אם היא הייתה מסכימה ואני מתנצל מראש שאני "מנדב" אותה ללא רשותה). השיקולים שלי הם:
1. נסיון העבר. עד היום בכל מה שקשור לירי היא הביאה רק כתבות מפרגנות.
2. כנראה שהיא יודעת דבר אחד או שניים איך להתנהל עם התקשורת.
3. היא אשה ואמא לעתיד, כך שזה שובר מייד את כל המשוואה של "נשק = גברים אלימים ורוצחי נשים" מכל אלה שצועקים חמס בוועדה לשלום הילד. אשה נורמטיבית שלא מתרגשת מהנושא הזה תצטייר הרבה יותר טוב בתקשורת מאשר כל גבר שלא ידבר על זה בצורה הכי אובייקטיבית ושקולה שיכולה להיות.
4. היא נראית ייצוגית, מצטלמת טוב ומהמגזר הנכון. (לא איזו "תחיה סרק" מאיזה מאחז בשטחים שצועקת מוות לערבים).
בקיצור, כשאתה מתעסק עם תקשורת אתה לא צריך להתרכז באמת ובעובדות. אתה צריך להבין את האג'נדה שלהם, מה הם בדיוק מחפשים איזה דברים מעניינים אותם, מה מכל מה שתגיד הם ישדרו ויפרסמו ואיזה מניפולציה הם יעשו מהחומרים שתתן להם כדי להתאים אותם לאג'נדה שלהם. לעולם אל תצפה לקבל תקשורת אוהדת או אובייקטיבית כי זה לא תפקידם בחיים. את כל ההכנות האלה אתה צריך לעשות לפני שאתה פותח את הפה ומדבר מילה אחת - כי שם זו המלחמה האמיתית.
א.
זה לא מה שהתקשורת מעוניינת לשמוע ותבין שעובדות ממש לא מעניינות אף אחד!!!
אם היו נותנים את הטיפול בפרשה זו למישהו שיודע להתנהל עם התקשורת הדברים היו נראים אחרת לגמרי.
אני לדוגמא הייתי מעמיד בחזית את יעל דגן (אם היא הייתה מסכימה ואני מתנצל מראש שאני "מנדב" אותה ללא רשותה). השיקולים שלי הם:
1. נסיון העבר. עד היום בכל מה שקשור לירי היא הביאה רק כתבות מפרגנות.
2. כנראה שהיא יודעת דבר אחד או שניים איך להתנהל עם התקשורת.
3. היא אשה ואמא לעתיד, כך שזה שובר מייד את כל המשוואה של "נשק = גברים אלימים ורוצחי נשים" מכל אלה שצועקים חמס בוועדה לשלום הילד. אשה נורמטיבית שלא מתרגשת מהנושא הזה תצטייר הרבה יותר טוב בתקשורת מאשר כל גבר שלא ידבר על זה בצורה הכי אובייקטיבית ושקולה שיכולה להיות.
4. היא נראית ייצוגית, מצטלמת טוב ומהמגזר הנכון. (לא איזו "תחיה סרק" מאיזה מאחז בשטחים שצועקת מוות לערבים).
בקיצור, כשאתה מתעסק עם תקשורת אתה לא צריך להתרכז באמת ובעובדות. אתה צריך להבין את האג'נדה שלהם, מה הם בדיוק מחפשים איזה דברים מעניינים אותם, מה מכל מה שתגיד הם ישדרו ויפרסמו ואיזה מניפולציה הם יעשו מהחומרים שתתן להם כדי להתאים אותם לאג'נדה שלהם. לעולם אל תצפה לקבל תקשורת אוהדת או אובייקטיבית כי זה לא תפקידם בחיים. את כל ההכנות האלה אתה צריך לעשות לפני שאתה פותח את הפה ומדבר מילה אחת - כי שם זו המלחמה האמיתית.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

איתמר,
אני מסכים חלקית עם מה שאתה אומר לגבי יעל, נכון היא נציגה מצויינת לתחום עם כל הייתרונות שרשמת והיא עושה ויכולה לעשות הרבה בענף...(תגיד את האמת ידעת שיבוא אבל...
) א ב ל תקשורת מנצחים במלחמה לא בקרב אחד ולזה צריך כמו בכל דבר אחר להערך עם מישהו שמרכז את זה באופן קבוע ומביא את הנתונים כל הזמן, לדעתי היו לא מעט שרשורים בנושא הזה בעבר.
במקרה הנ"ל מדובר על הדרכת ילדים, מחר הם יגיעו עם אזרחים שיוצאים מגבולות המדינה עם נשקים בשביל לירות או להתחרות בירי מעשי ואני בטוח שיהיו להם ה מ ו ן נושאים אחרים שאני ואתה לא מעלים על דעתנו בשביל לתת דרש על נשק=אסון לאומי.
לכן אני חושב שצריך להיות לזה גוף מסודר של הסברה ורצוי שהוא יהיה מטעם התאחדות הקליעה או גוף מרכז כזה או אחר אפילו ISEA בגרסה עממית יותר יכול להתאים פה.
יכול להיות שיעל תרצה גם לנהל במשרה מלאה תפקיד שכזה...(יעלי כל הדברים נכתבו כעיקרון בלבד לא כהצעת עבודה מסודרת, אני בטוח שהם לא יוכלו להרשות לעצמם נציגה כמוך
)
אני מסכים חלקית עם מה שאתה אומר לגבי יעל, נכון היא נציגה מצויינת לתחום עם כל הייתרונות שרשמת והיא עושה ויכולה לעשות הרבה בענף...(תגיד את האמת ידעת שיבוא אבל...
במקרה הנ"ל מדובר על הדרכת ילדים, מחר הם יגיעו עם אזרחים שיוצאים מגבולות המדינה עם נשקים בשביל לירות או להתחרות בירי מעשי ואני בטוח שיהיו להם ה מ ו ן נושאים אחרים שאני ואתה לא מעלים על דעתנו בשביל לתת דרש על נשק=אסון לאומי.
לכן אני חושב שצריך להיות לזה גוף מסודר של הסברה ורצוי שהוא יהיה מטעם התאחדות הקליעה או גוף מרכז כזה או אחר אפילו ISEA בגרסה עממית יותר יכול להתאים פה.
יכול להיות שיעל תרצה גם לנהל במשרה מלאה תפקיד שכזה...(יעלי כל הדברים נכתבו כעיקרון בלבד לא כהצעת עבודה מסודרת, אני בטוח שהם לא יוכלו להרשות לעצמם נציגה כמוך
אופנועים,נשים (היום רק אחת --מה נעשה),אקדחים,רובים,פול,צלילה טכנית ולא בסדר הזה כל הזמן
ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
קודם כל ידידי אתם מתפרצים לדלת פתוחה .
להתאחדות יש דובר שלמה ברסל שמו שעושה עבודה נהדרת בתחמו והביא בשנים האחרונות לשינוי מגמה של 180 מעלות ביחס של העיתונות לספורט הקליעה ,ועל כך מגיע לו הקרדיט והפירגון הכי גדול .
מה גם שעד כמה שידוע לי הוא עושה הכל ללא שכר ומבלי שאיש זולתו נידב אותו לכך.
יחד עם זאת כמו שאמרתה בחכמה יואב "מלחמה" לא מנצחים בקרב אחד ,ואני מוסיף גם לא בחזית אחת .
ועל כן ביחס שלנו עם העיתונות עלינו ללכת נגד הנטיה שלנו ליריה אחת מדויקת ל"רסס והתפלל" .
ואים נפיץ את המסר ע"ג כל במה שונוכל וכמה שרק נוכל נרוויח יותר מאשר ירי בודד של איש אחד יהיה זה מי שיהיה.
אז כן אים דניאל יכולה לכלול בקו"ח שלה בתוכנית ראליטי שהיא אלופת אירופה בקליעה זה מבורך ,ואים חברים
יכולים להכניס כתבה שלילית כזאת לעמוד ראשון בידיעות זה מבורך ,ואים כל אחד מאיתנו יתרום כמה שהוא יכול
איפה שהוא יכול יהיה זה מבורך לא פחות .
לך ידידי איתמר אני ממליץ לטעום מהמרקחה שלך הפעם וכן להתבלבל מעובדות ,תראה כמה זמן מסך ורדיו הביאה לנו
הכתבה ה"שלילית" הזאת .
אני בספק שהינו מקבלים חשיפה כל שהיא אים הנושא היה "הנה חבורה של זקנים עושים "בום" "
הפעם התפיסה של אילן של ליצר פרובוקציה הצליחה מעל ומעבר !
אגב אולי נכון שנועם ברי ודביר אחרים נראים פחות טוב בביגוד צמוד מכמה מהקלעיות שלנו (בלי להזכיר שמות) אבל
אני לא חושב שהם מיצגים פחות טוב את מר ישראלי /גב ישראלה .
ובכתבה עצמה ניתן בחכמה פה לכל אורך המפה של ישראל מהצפון לדרום .
ולהתרשמותי גם בכתבה עצמה וגם בראיון עצמו (לפחות של נועם שאותו שמעתי) ידעו דוברים אלו להעביר מסרים נכונים שלנו בצורה מצוינת (כאמור כל מה שכתבתי קודם הינו בגין מחשבות לעתיד ).
להתאחדות יש דובר שלמה ברסל שמו שעושה עבודה נהדרת בתחמו והביא בשנים האחרונות לשינוי מגמה של 180 מעלות ביחס של העיתונות לספורט הקליעה ,ועל כך מגיע לו הקרדיט והפירגון הכי גדול .
מה גם שעד כמה שידוע לי הוא עושה הכל ללא שכר ומבלי שאיש זולתו נידב אותו לכך.
יחד עם זאת כמו שאמרתה בחכמה יואב "מלחמה" לא מנצחים בקרב אחד ,ואני מוסיף גם לא בחזית אחת .
ועל כן ביחס שלנו עם העיתונות עלינו ללכת נגד הנטיה שלנו ליריה אחת מדויקת ל"רסס והתפלל" .
ואים נפיץ את המסר ע"ג כל במה שונוכל וכמה שרק נוכל נרוויח יותר מאשר ירי בודד של איש אחד יהיה זה מי שיהיה.
אז כן אים דניאל יכולה לכלול בקו"ח שלה בתוכנית ראליטי שהיא אלופת אירופה בקליעה זה מבורך ,ואים חברים
יכולים להכניס כתבה שלילית כזאת לעמוד ראשון בידיעות זה מבורך ,ואים כל אחד מאיתנו יתרום כמה שהוא יכול
איפה שהוא יכול יהיה זה מבורך לא פחות .
לך ידידי איתמר אני ממליץ לטעום מהמרקחה שלך הפעם וכן להתבלבל מעובדות ,תראה כמה זמן מסך ורדיו הביאה לנו
הכתבה ה"שלילית" הזאת .
אני בספק שהינו מקבלים חשיפה כל שהיא אים הנושא היה "הנה חבורה של זקנים עושים "בום" "
אגב אולי נכון שנועם ברי ודביר אחרים נראים פחות טוב בביגוד צמוד מכמה מהקלעיות שלנו (בלי להזכיר שמות) אבל
אני לא חושב שהם מיצגים פחות טוב את מר ישראלי /גב ישראלה .
ובכתבה עצמה ניתן בחכמה פה לכל אורך המפה של ישראל מהצפון לדרום .
ולהתרשמותי גם בכתבה עצמה וגם בראיון עצמו (לפחות של נועם שאותו שמעתי) ידעו דוברים אלו להעביר מסרים נכונים שלנו בצורה מצוינת (כאמור כל מה שכתבתי קודם הינו בגין מחשבות לעתיד ).
איתמר!!!
אני בשוק! איזה סקופ מטורף!!!!
אתה רציני?
"יעל א-מ-א ל-ע-ת-י-ד". נשבע לך שעמדתי לידה בתחרות האחרונה ולא ראיתי כל בליטה ואפילו לא ניצן של בטן הריונית.
תספר תספר, מה ? מי? מתי? מי? איך? (לא את זה אל תפרט), מי?
אני בשוק! איזה סקופ מטורף!!!!
אתה רציני?
"יעל א-מ-א ל-ע-ת-י-ד". נשבע לך שעמדתי לידה בתחרות האחרונה ולא ראיתי כל בליטה ואפילו לא ניצן של בטן הריונית.
תספר תספר, מה ? מי? מתי? מי? איך? (לא את זה אל תפרט), מי?
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
וואלה אדבי את זה פספסתי, גם אני רוצה לדעת...

אופנועים,נשים (היום רק אחת --מה נעשה),אקדחים,רובים,פול,צלילה טכנית ולא בסדר הזה כל הזמן
אולי ראוי גם להשוות לסוגי ספורט אחרים - חץ וקשת, סייף, קראטה, כולם בעלי יכולת ומקור קטלניים של קרב, מוות והרג וכיום משמשים לספורט והנאה...
יש מצב לציין שמי שמתאמן בחץ וקשת או סיף למעשה לומד לרצוח בכלים זמינים לכל אחד ולא רק לאנשים בעלי רשיון, ושהמתאמנים בקראטה לומדים לרצוח ללא כל כלי נשק.
לו רק היתה לנו תקשורת המדווחת על הקורה, ולא יוצרת את המציאות...
יש מצב לציין שמי שמתאמן בחץ וקשת או סיף למעשה לומד לרצוח בכלים זמינים לכל אחד ולא רק לאנשים בעלי רשיון, ושהמתאמנים בקראטה לומדים לרצוח ללא כל כלי נשק.
לו רק היתה לנו תקשורת המדווחת על הקורה, ולא יוצרת את המציאות...
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק

מה שאמרתם על האומנויות לחימה זה נכון, והייתי אפילו ממשיך, שאדם שילמד גם אומנות לחימה וגם יחזיק נשק, ידע שהוא יכול להשתמש בידיים שלו לפני שישתמש בנשק, וככה זה יהיה יותר בטוח לעצמו, ויכול גם לעזור לאחרים. אחרי הכל, החוק הראשון באומנויות לחימה זה קודם כל לברוח, לא להיכנס מראש קרב אם יש לך אופציה לברוח. החוק השני זה רק אם אין אופציה לברוח, נלחמים.
אולי ככה גם איזו אגודה לאומנויות לחימה תתערב לטובתכם
אולי ככה גם איזו אגודה לאומנויות לחימה תתערב לטובתכם
נערך לאחרונה על ידי aviran בתאריך 03 פברואר 2009, 19:33, נערך פעם אחת בסך הכל.
- סליקאי כסף

**** נמחק על ידי****
נערך לאחרונה על ידי itamar בתאריך 03 פברואר 2009, 18:52, נערך פעם אחת בסך הכל.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

******* נמחק על ידי **********
נערך לאחרונה על ידי yoavp בתאריך 03 פברואר 2009, 20:45, נערך פעם אחת בסך הכל.
בוטה, חסר כל טיפונת טאקט ופוגע באחת מחברות האתר, אם אשכול זה לא היה קרוב לליבי, הוא היה נעלם כולו.
אני נותן לכם קצת זמן כדי לערוך את הודעותיכם לפני שאני מוחק כל הודעה בה הוזכרה יעל.
אני נותן לכם קצת זמן כדי לערוך את הודעותיכם לפני שאני מוחק כל הודעה בה הוזכרה יעל.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
higt-power כתב:
הכתבה ה"שלילית" הזאת .
על זה מאיר אריאל ז"ל היה אומר "כמו שצחקנו אז - לא בכינו שנים"...
כן ידידי, יש תחומים שבהם חבורת זקנים עושים בום תעשה לך שירות יותר טוב מאשר פרובוקציה.
עוד חשיפה שלילית?
תודה אחי אבל ממש לא תודה...אני ממש לא צריך את זה.
בתבשיל הזה התקשורת דואגת להאכיל אותי יום יום שעה שעה ואני לא צריך עוד תוספות.
לצערי לא חסר לנו מקרים של בעלים שרוצחים את הנשים שלהם. קצין משטרה שרוצח את אשתו ושני ילדיו, אלימות, פשיעה ומכל הבא ליד. והתקשורת כמובן עושה עם זה מה שהיא יודעת לעשות.
לעומת זאת, הענף הזה משווע לקצת חשיפה חיובית, מילה טובה, תקשורת אוהדת, כתבות מפרגנות שימשכו אנשים ולא לעוד מהלומות וחבטות...
ביקשת חשיפה שלילית - קיבלת.
ולצערי, אני מאמין שהתוצאות גם לא יאחרו לבוא בדמות חקיקה שתחסום את "הפירצה" הזו ואולי בדרך עוד כמה דברים אחרים שיפריעו לך ולי באופן אישי.
בקיצור עוד נצחון כזה ואבדנו.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק