ירי במטווח

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: ירי במטווח

על ידי Smokey » 04 פברואר 2009, 22:32

aviran כתב:אז זה יותר הגיוני :)

מטווחים לאקדחים? אם אתה אוהב אקדחים, כמו רובנו, אז אני ממש מציע לך את מטווחי מאיר-רוט במערב ראשון לציון. אני אישית עצמי הייתי בדרך לשם רק שזב חוטם אחד הפיל על הכביש מסמרים שפינצ'רו לי את הגלגל של הרכב. מצחיק שעד שאני מוצא יום ללכת לשם, אני מוצא את עצמי נגרר בכיוון הפוך :twisted: :evil:

אדוארד מרפי מחבב אותך :)

חשבתי על הקריטריונים של משרד הפנים, אני לא מתאים אפילו בקצת לאף אחד מהם... פה בעצם חשבתי שתקוותי לאקדח פרטי שלי ישארו תקוות, אבל "שח"מ ומסלול מבצעי" הם מושגים שאני שומע בפעם הראשונה, אתה יכול לפרט?
שמעתי הרבה מאוד דברים טובים על מטווח מאיר רוט, אני חושב שבאמת לשם אני ילך, תודה על העצה! :D
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי aviran » 04 פברואר 2009, 23:13

Smokey כתב:
aviran כתב:אז זה יותר הגיוני :)

מטווחים לאקדחים? אם אתה אוהב אקדחים, כמו רובנו, אז אני ממש מציע לך את מטווחי מאיר-רוט במערב ראשון לציון. אני אישית עצמי הייתי בדרך לשם רק שזב חוטם אחד הפיל על הכביש מסמרים שפינצ'רו לי את הגלגל של הרכב. מצחיק שעד שאני מוצא יום ללכת לשם, אני מוצא את עצמי נגרר בכיוון הפוך :twisted: :evil:

אדוארד מרפי מחבב אותך :)

חשבתי על הקריטריונים של משרד הפנים, אני לא מתאים אפילו בקצת לאף אחד מהם... פה בעצם חשבתי שתקוותי לאקדח פרטי שלי ישארו תקוות, אבל "שח"מ ומסלול מבצעי" הם מושגים שאני שומע בפעם הראשונה, אתה יכול לפרט?
שמעתי הרבה מאוד דברים טובים על מטווח מאיר רוט, אני חושב שבאמת לשם אני ילך, תודה על העצה! :D

תוסיף אותי למסנג'ר:
aviran71@hotmail.com

אם אתה הולך, אני רוצה להצטרף. אני כבר כמה זמן מתכנן על ללכת לשם ולא בא לי ללכת לבד.

ובקשר לשירות המבצעי בשח"מ, כמובן שבמסנג'ר יהיה לי יותר קל להסביר על זה.

נ.ב: האקדח שמקבלים בשח"מ נמצא אצלך רק 3 שנים עד שאתה משתחרר מהצבא או מוזמן לקצונה.
אתאיזם ישראל:
http://www.atheism-israel.org
כי מדע היא לא מילה גסה :-)
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Smokey » 06 פברואר 2009, 18:36

הוספתי אותך, תאשר :)
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

הקודם