איך אני משיג את זה?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
איך אני משיג את זה?
שלום,
בעקבות האשכול העוסק ב RSR המייצרת נרתיקים וכו', ראיתי באתר את הנרתיק הבא -
http://www.botachtactical.com/galcodeepcover.html
איך אני משיג אותו? מי מוכר בארץ את המוצרים (אם בכלל)?
בעקבות האשכול העוסק ב RSR המייצרת נרתיקים וכו', ראיתי באתר את הנרתיק הבא -
http://www.botachtactical.com/galcodeepcover.html
איך אני משיג אותו? מי מוכר בארץ את המוצרים (אם בכלל)?
טובה עגבניה אחת מאשר סלסה חריפה מלאה תולעים
- סליקאי זהב

Re: איך אני משיג את זה?
מה שבטוח על תזמין מהאתר(אני בספק גם עם תצליח) יש לי איתו ניסיון מר...
פעם אחת לקח למשלוח להגיע כמה חודשים טובים-וגם חלק מהמוצרים הגיעו בצבעים ודגמים שונים
בפעם השנייה שהזמנתי(אין ברירה יש להם פשוט מבחר עצום איכותי ומחיר טוב) הם בכלל לא התייחסו להזמנה שלי (עד היום ועבר כבר חצי שנה!) ביקשתי מחבר בארה"ב שיזמין לי , הוא הזמין והם גם לא התייחסו אליו מזל שהוא גר קרוב הוא קפץ לביקור והזמין במקום-הם הסבירו לו שיש להם בערך 10000 הזמנות בשבוע במחירים אדירים והם כמעט ולא מתייחסים להזמנות קטנות... ההזמנה שלו הגיעה בחלקה... ועד היום אני ממתין לכמה דברים (עברו 3 חודשים)
תנסה באיביי או משהו בסגנון אתר החברה , יש הרבה ....
פעם אחת לקח למשלוח להגיע כמה חודשים טובים-וגם חלק מהמוצרים הגיעו בצבעים ודגמים שונים
בפעם השנייה שהזמנתי(אין ברירה יש להם פשוט מבחר עצום איכותי ומחיר טוב) הם בכלל לא התייחסו להזמנה שלי (עד היום ועבר כבר חצי שנה!) ביקשתי מחבר בארה"ב שיזמין לי , הוא הזמין והם גם לא התייחסו אליו מזל שהוא גר קרוב הוא קפץ לביקור והזמין במקום-הם הסבירו לו שיש להם בערך 10000 הזמנות בשבוע במחירים אדירים והם כמעט ולא מתייחסים להזמנות קטנות... ההזמנה שלו הגיעה בחלקה... ועד היום אני ממתין לכמה דברים (עברו 3 חודשים)
תנסה באיביי או משהו בסגנון אתר החברה , יש הרבה ....
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
אין תירוץ לשירות גרוע! נקודה.
גם לי ניסיון רע ומר עם BOTACH.
גם לי ניסיון רע ומר עם BOTACH.
SPS - מתקרב לשלמות...
יש לפרונטליין מוצר דומה מאוד והכי חשוב מיוצר בישראל.
לא , אין לי שם מניות.
לינק:http://www.front-line.co.il/11_InsideWaistband.htm
לא , אין לי שם מניות.
You never argue with a loaded .45
- סליקאי ארד

בניגוד לנסיון שלכם, לי יש נסיון מצוין עם BOTACH שהוא אתר המופעל ע"י ישראלים לשעבר. נתקלתי בבעיה כשעמדתי להזמין בפעם הראשונה , שלחתי מייל, חזרו אלי בטלפון והכול סודר לשביעות רצוני, ועוד נתנו הנחה. מאז הזמנתי פעמים רבות, ותמיד לשביעות רצוני המלאה.
אם מישהו נתקל בבעיה אני מציע לשלוח מייל ליוני, YONI . אני משוכנע שהוא יחזור אליכם .
אם מישהו נתקל בבעיה אני מציע לשלוח מייל ליוני, YONI . אני משוכנע שהוא יחזור אליכם .
- סליקאי ארד

אני הזמנתי ישירות מGALCO
והכל הגיע בזמן
והכל הגיע בזמן
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
ל-GALCO קיים שירות לקוחות מדהים, שלא לדבר על המוצרים. רק דברים טובים.
לגבי BOTACH, ידוע שהם ישראלים לשעבר, אבל פעמיים ביטלתי את ההזמנות שלי עקב אי טיפול משווע, ולאחר מספר לא מבוטל של מיילים.
לגבי BOTACH, ידוע שהם ישראלים לשעבר, אבל פעמיים ביטלתי את ההזמנות שלי עקב אי טיפול משווע, ולאחר מספר לא מבוטל של מיילים.
SPS - מתקרב לשלמות...
שבוע טוב, תודשה על התגובות, לאילו מביניכם שיש להם ניסיון טוב עם החברה, למי כדאי לפנות ואיך?
האם אין ספק מורשה בארץ? [נדמה לי שראיתי את פונדת הפלסטיק בקל-וי לפני כמה חודשים, אך אינני זוכר היטב]
האם אין ספק מורשה בארץ? [נדמה לי שראיתי את פונדת הפלסטיק בקל-וי לפני כמה חודשים, אך אינני זוכר היטב]
טובה עגבניה אחת מאשר סלסה חריפה מלאה תולעים
- סליקאי זהב

9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד