דרושות עצות - "קולט קליעים" ל m16
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
דרושות עצות - "קולט קליעים" ל m16
קיבלנו אישור עקרוני להתקין במטווח ערכת ירי לקליבר צבאי (לצרכי בדיקות התקנים שמורכבים על כלי נשק).
הנשק שייבדק צריך לירות כשהוא במצב "שכיבה" (כלומר היורה שוכב על הרצפה ויורה). בכל יום יירו לתוך המתקן כ 100 קליעים בקוטר 5.56.
הרעיון שהוצע לנו היה בניית מתקן הכולל חבית מלאה חול ש"שכבת" על צידה, כשדפנותיה מצופות קולטי נתזים ו"צינור" מחובר אליה למרכז הצד העגול (הצד של הפקק) לצורך הובלת הקנה, כך שכל כדור, יירה בדיוק למרכז החבית.
המתקן כלו יורכב על גלגלי לצורך הובלה מהירה ובצידו העליון (הצד הארוך) יהיה פתח שדרכו יוכנס החול ויוצאו מדי פעם שרידי הקליעים.
אשמח לשמוע רעיונות, השגות, ריג'קטים והצעות.
הנשק שייבדק צריך לירות כשהוא במצב "שכיבה" (כלומר היורה שוכב על הרצפה ויורה). בכל יום יירו לתוך המתקן כ 100 קליעים בקוטר 5.56.
הרעיון שהוצע לנו היה בניית מתקן הכולל חבית מלאה חול ש"שכבת" על צידה, כשדפנותיה מצופות קולטי נתזים ו"צינור" מחובר אליה למרכז הצד העגול (הצד של הפקק) לצורך הובלת הקנה, כך שכל כדור, יירה בדיוק למרכז החבית.
המתקן כלו יורכב על גלגלי לצורך הובלה מהירה ובצידו העליון (הצד הארוך) יהיה פתח שדרכו יוכנס החול ויוצאו מדי פעם שרידי הקליעים.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
Re: דרושות עצות - "קולט קליעים" ל m16
שרקן כתב:קיבלנו אישור עקרוני להתקין במטווח ערכת ירי לקליבר צבאי (לצרכי בדיקות התקנים שמורכבים על כלי נשק).
כשכן האם יש מצב שאני מארח אותך אצלי..........?
ראשון הקרוב ושלישי אני חולב בוקר ומתפנה ב 11 עד 18
ובשאר הימים מ 14:30 עד 18
לרשום אותך?
כן הפעם הקפה עליי
בעוגות של שתחייה אין לי כוונה להתחיל להתחרות
054-5434398
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
כמובן, זו שאלה של עלות, אבל בדקתי פעם את אחד המוצרים של סנייל טראפ, ובמידה וזה שווה את ההשקעה הם נותנים פתרון מצויין.
I think, therefore I am. I think
אתם תירו בודדת, בודדת מהירה או צרורות?
יש כל מיני פתרונות, תלוי במצבי הירי הנ"ל.
יש כל מיני פתרונות, תלוי במצבי הירי הנ"ל.
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
www.legalwep.co.il
שרקן,
אם החבית שוכבת על צידה - ובמרכז הדופן העגולה (באופן נורמלי זה המשטח העליון שלה) יש חור אליו מחובר צינור שהוא מוביל קנה, מה מונע מהחול שנמצא מעל גובה הצינור - להשפך דרך הצינור החוצה?
כנראה שלא הבנתי - תוכל להעלות שרטוט של הרעיון המוצע ?
גיא.
אם החבית שוכבת על צידה - ובמרכז הדופן העגולה (באופן נורמלי זה המשטח העליון שלה) יש חור אליו מחובר צינור שהוא מוביל קנה, מה מונע מהחול שנמצא מעל גובה הצינור - להשפך דרך הצינור החוצה?
כנראה שלא הבנתי - תוכל להעלות שרטוט של הרעיון המוצע ?
גיא.
נערך לאחרונה על ידי Neon Golden בתאריך 06 פברואר 2009, 14:08, נערך פעם אחת בסך הכל.
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
שלום ותודה למגיבים (ולמזמינים לקפה
)
אני בכוונה לא מעלה תמונה, מאחר ואני רוצה לקבל רעיונות חופשיים ולא כאלו שכבולים לציור כלשהו.
המערכת אמורה לעבוד הרבה (מאות כדורים בחודש) ולכן הרעיון של הסנייל (שמיועד לאבטחת פריקת נשק ולכן יש לו קיבולת קטנה ביותר) לא מתאים.
אני בכוונה לא מעלה תמונה, מאחר ואני רוצה לקבל רעיונות חופשיים ולא כאלו שכבולים לציור כלשהו.
המערכת אמורה לעבוד הרבה (מאות כדורים בחודש) ולכן הרעיון של הסנייל (שמיועד לאבטחת פריקת נשק ולכן יש לו קיבולת קטנה ביותר) לא מתאים.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
(נשק הגליל - קצרין)
אמיר יקירי.
מצורף לינק למערכת דומה למה שאתה זקוק.
http://alternateforce.stores.yahoo.net/bullet.html
במערכת זו יש חשיבות לשיחזור הקליע עבור בדיקות מז"פ ולכן התוכן הוא סיבי קוולר.
למרות זאת, עמידות המערכת היא כ-10000 כדורים עם בולם פנימי, במקרה שלך, לדעתי ניתן לוותר על הקוולר ולהחליפו במערכת של שרשראות פלדה (לשבירת הקליעים) וקלט"ז אחורי הבנוי מסרט של Convairישן, (חפש חברים בנמלים או בתחנות כח שיש בהם מסועי פחם...).
יונה
למרות זאת, עמידות המערכת היא כ-10000 כדורים עם בולם פנימי, במקרה שלך, לדעתי ניתן לוותר על הקוולר ולהחליפו במערכת של שרשראות פלדה (לשבירת הקליעים) וקלט"ז אחורי הבנוי מסרט של Convairישן, (חפש חברים בנמלים או בתחנות כח שיש בהם מסועי פחם...).
יונה
"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
אים אני זוכר נכון לסניל יש גם דגם יותר מסיבי שמיועד בדיוק לניסוי כלים ע"י נשקים .
ועד כמה שאני הבנתי אין למיתקן כיבול אלה שהקליעה נופל מצידו התחתון של המיתקן .
אני לא הבנתי אים הרעיון הוא לירות במתקן פריקה שכזה לצורך בדיקת תקינות לאחר פעולות כאלו ואחרות
אוו לירי בין כוונות למרחק X .
ועד כמה שאני הבנתי אין למיתקן כיבול אלה שהקליעה נופל מצידו התחתון של המיתקן .
אני לא הבנתי אים הרעיון הוא לירות במתקן פריקה שכזה לצורך בדיקת תקינות לאחר פעולות כאלו ואחרות
אוו לירי בין כוונות למרחק X .
יונה כתב:אמיר יקירי.
יונה
מצטרף לעצה הנ"ל. מערכת שרשראות עם קלט"זים, לפני ואחרי, תיתן לכם מענה מצויין. למיטב זכרוני יש מערכת כזאת במטווח רמת גן (אבל אני לא בטוח ב-100%). בכל אופן, המערכת שאני ראיתי נועדה לספיגת קליעי נשק צבאי ובקצבי אש גבוהים.
להשגת סרטי גומי של מסועים תוכל לפנות אלי בפרטי ואני אשיג לך טלפונים של חברות העוסקות בתיקון של סרטים כאלה ולכן יש להם גישה לסרטים ישנים.
רק כדרך אגב, לתפיסת קליעים לצורכי מז"פ יש פתרונות הרבה יותר פשוטים. המתקן המתואר בקישור ממש לא נוח!!
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
www.legalwep.co.il
www.legalwep.co.il
אמיר שלום
הרעיון של חבית הוא טוב בגדול אבל במקום חבית אתה יכול לבנות את המתקן מדוד מים ישן.
לחבית דפנות דקות ואילו דוד שמש עשוי ברזל בעל עובי דופו עבה.
הרעיון של חבית הוא טוב בגדול אבל במקום חבית אתה יכול לבנות את המתקן מדוד מים ישן.
לחבית דפנות דקות ואילו דוד שמש עשוי ברזל בעל עובי דופו עבה.
- סליקאי זהב

אמיר אם בדוד מיים חפצת
זה אך החליפו דוד ביונקיה וטרם זרקתי.
שומר עבורך....
זה אך החליפו דוד ביונקיה וטרם זרקתי.
שומר עבורך....
חבר isia זכור !