אלכוהול וירי מעשי.
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
אלכוהול וירי מעשי.
נושא מעניין שהובא לידיעתי אמש.
בתחרות ירי מעשי, מוציא אחד המשתתפים בקבוק של משקה אלכוהולי ומעביר אותו בין חבריו ל"דרינק" בין התרגילים.
מפאת צנעת הפרט והיות שלא נוכחתי בארוע עצמו, אשאיר את המשתתפים עלומים.
לסבר את האוזן, על פי הכללים זכותו של השופט הראשי לפסול את המתחרים אשר ל ד ע ת ו תחת השפעה מן התחרות!, אין עליו חובת הוכחה!
10.7.3 פרט לשימוש עבור צרכים רפואיים, אסור שמתחרים ונושאי תפקידים בתחרויות יהיו תחת השפעת סמים (כולל אלכוהול) מסוג כלשהו במהלך התחרות. כל אדם, אשר לדעתו של השופט הראשי הנו בבירור תחת השפעה של אחד מהמפורטים לעיל, ייפסל מהתחרות ויידרש לעזוב את המטווח.
אזי נא להתעשת ולהשאיר את ההרגלים מהבית בבית ולא בפעילויות הקשורות בירי מעשי בפרט ונשק בכלל.
בתחרות ירי מעשי, מוציא אחד המשתתפים בקבוק של משקה אלכוהולי ומעביר אותו בין חבריו ל"דרינק" בין התרגילים.
מפאת צנעת הפרט והיות שלא נוכחתי בארוע עצמו, אשאיר את המשתתפים עלומים.
לסבר את האוזן, על פי הכללים זכותו של השופט הראשי לפסול את המתחרים אשר ל ד ע ת ו תחת השפעה מן התחרות!, אין עליו חובת הוכחה!
10.7.3 פרט לשימוש עבור צרכים רפואיים, אסור שמתחרים ונושאי תפקידים בתחרויות יהיו תחת השפעת סמים (כולל אלכוהול) מסוג כלשהו במהלך התחרות. כל אדם, אשר לדעתו של השופט הראשי הנו בבירור תחת השפעה של אחד מהמפורטים לעיל, ייפסל מהתחרות ויידרש לעזוב את המטווח.
אזי נא להתעשת ולהשאיר את ההרגלים מהבית בבית ולא בפעילויות הקשורות בירי מעשי בפרט ונשק בכלל.
"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
Re: אלכוהול וירי מעשי.
אני מסכים עם יונה
חמור מאוד, מעבר לעובדה שהחוקה אינה מתירה זאת
תמיד
אלכוהול ואבק שריפה אינם הולכים ביחד
חמור מאוד, מעבר לעובדה שהחוקה אינה מתירה זאת
תמיד
אלכוהול ואבק שריפה אינם הולכים ביחד
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
רגע יונה, מה אתה אומר... אסור לעשן איזה פיסל טוב ולהוריד כוסית ערק לפני התרגיל בשביל הריכוז?
מה נסגר איתכם אנשים.
מה נסגר איתכם אנשים.

אופנועים,נשים (היום רק אחת --מה נעשה),אקדחים,רובים,פול,צלילה טכנית ולא בסדר הזה כל הזמן
ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
yoavp כתב:רגע יונה, מה אתה אומר... אסור לעשן איזה פיסל טוב ולהוריד כוסית ערק לפני התרגיל בשביל הריכוז?
מה נסגר איתכם אנשים.
נסה אותי............
איפה השריף שצריך אותו אה יונה?
אופנועים,נשים (היום רק אחת --מה נעשה),אקדחים,רובים,פול,צלילה טכנית ולא בסדר הזה כל הזמן
יואב,
הנושא יותר מידי רציני מכדי להתבדח עליו.
אני מקווה שמדובר במעידה חד פעמית שלא תחזור על עצמה.
בכל אופן, הועדה לירי מעשי וכל הנוגעים בדבר לא יעברו לסדר היום באם ישנה מקרה דומה.
הנושא יותר מידי רציני מכדי להתבדח עליו.
אני מקווה שמדובר במעידה חד פעמית שלא תחזור על עצמה.
בכל אופן, הועדה לירי מעשי וכל הנוגעים בדבר לא יעברו לסדר היום באם ישנה מקרה דומה.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
יונה ודונדאק היקרים,
זה רק לי נראה כמו משהו לא הגיוני שיורה או יותר נכון מתחרה ירשה לעצמו להיות TIPSY לפני תרגיל?
עזבו עכשיו את כל נהלי הבטיחות של ירי, אני שואל ברמה של מתחרים, זוהי עדיין תחרות ספורטיבית.
לי זה נשמע משונה מאוד שיורה מוותר על חדות השכל בזמן תחרות, אני אוהב לשתות אלכוהול אבל יש מקומות שבהם אני לא ארשה לעצמי לעולם לשתות כוסית בטח ובטח במקום בו אני צריך להיות חד וחריף.
אבל... עם מדובר על בירה צוננת בסוף יום התחרות לאחר שסיימתי את כל המקצה, אחלה מן אחלה אני בעד, אבל כוסית ויסקי\וודקה בזמן תחרות נשמע לי לא חיובי בעליל.
ועוד משהו אתם צריכים לקחת את הדברים יותר בקלות, אם זיהיתם יורה ששותה אלכוהול בתחרות, תפסלו אותו ותעשו עימו משפט בהתאם לחוקת הירי המעשי וחוקי המטווח בארץ, פה בפורום גם לי מותר להתלוצץ על דבר שנראה לי תמוה.
יום טוב,
זה רק לי נראה כמו משהו לא הגיוני שיורה או יותר נכון מתחרה ירשה לעצמו להיות TIPSY לפני תרגיל?
עזבו עכשיו את כל נהלי הבטיחות של ירי, אני שואל ברמה של מתחרים, זוהי עדיין תחרות ספורטיבית.
לי זה נשמע משונה מאוד שיורה מוותר על חדות השכל בזמן תחרות, אני אוהב לשתות אלכוהול אבל יש מקומות שבהם אני לא ארשה לעצמי לעולם לשתות כוסית בטח ובטח במקום בו אני צריך להיות חד וחריף.
אבל... עם מדובר על בירה צוננת בסוף יום התחרות לאחר שסיימתי את כל המקצה, אחלה מן אחלה אני בעד, אבל כוסית ויסקי\וודקה בזמן תחרות נשמע לי לא חיובי בעליל.
ועוד משהו אתם צריכים לקחת את הדברים יותר בקלות, אם זיהיתם יורה ששותה אלכוהול בתחרות, תפסלו אותו ותעשו עימו משפט בהתאם לחוקת הירי המעשי וחוקי המטווח בארץ, פה בפורום גם לי מותר להתלוצץ על דבר שנראה לי תמוה.
יום טוב,
נשמע גם לי תמוה מאוד.
בכל מקרה השאלה היא איך אנחנו יודעים מה יש לאותו יורה/יורים בבקבוק ?
יונה, מהפאן המשפטי הטהור, השאלה היא איך אתה מגדיר השפעה של אלכוהול ?
האם לגימה קטנה של אלכוהול מובילה לפסילה ?
אני לא בטוח שהסעיף, כפי שהוצג פה יאפשר זאת.
בכל מקרה, נראה לי שאפשר להאשים בהתנהגות בלתי ספורטיבית - כי לא טרחו לכבד את השופט.
בכל מקרה, נראה לי שאפשר להאשים בהתנהגות בלתי ספורטיבית - כי לא טרחו לכבד את השופט.

ד"ש מנשרק'ה
- סליקאי כסף
susita כתב:נשמע גם לי תמוה מאוד.
משה'לה.
אם תקרא שוב את הסעיף, תבין ש:
א) כאן זה לא בית משפט , זו ליגה הכפופה לכללים הקרויים בעגה "חוקה".
ב) לשופט הראשי יש את הפריווילגיה להפעיל שיקול דעת. ודעתו היא הקובעת.
ג) סמכות מניעה זו מעוגנת בכללים.
ד"ש לפייגלה שלך.
susita כתב:...
בכל מקרה, נראה לי שאפשר להאשים בהתנהגות בלתי ספורטיבית - כי לא טרחו לכבד את השופט...
אהבתי

A friend in need - is a friend indeed
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד