אפשר לשלוח מחסניות אקדח לישראל?

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

אפשר לשלוח מחסניות אקדח לישראל?

על ידי shlomi71 » 14 פברואר 2009, 13:48

פרסמתי באזור הסחר החופשי בנושא רכישת מחסניות לזיג.
בשיטוט באינטרנט מצאתי בארה"ב מחסנית במחיר 44$ הם שולחים בארה"ב בלבד.
האם אני יכול לבקש מחבר בארה"ב שיקנה וישלח לי לארץ? אני מתאר לעצמי שלהביא במזוודה לא רלוונטי.

תודה,
שלומי
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: אפשר לשלוח מחסניות אקדח לישראל?

על ידי צורי » 14 פברואר 2009, 13:54

ידידי....דין המחסניות כדין הנשק! אל תסבך את החבר! באיזה זיג מדובר....אולי אעזור לך בפחות כסף!

צורי.
When you have to shoot, shoot, don't talk
משתמש חסום

על ידי shlomi71 » 14 פברואר 2009, 14:22

תודה,

מדובר על זיג 226.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי שרקן » 15 פברואר 2009, 18:47

מחסנית ל 226 עולה בארץ פחות מ 200 ש"ח (לא מקורית אך באיכות מעולה - מגאר).

ניתן גם להשיג מקוריות משומשות במחירים דומים (בין 100 ל 200 ש"ח).

אל תתעסק עם יבוא לא חוקי של אמל"ח ואל תסבך חברים מחו"ל שאולי פעם תרצה להתארח אצלם :)

קנה בארץ מוצר חוקי ותקין, עם אחריות מלאה. המחסנית הזאת תצטרך אולי להיות חלק מקומפלקס שיגן על חייך.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)

חברה חמושה היא חברה מנומסת
סמל אישי של המשתמש
הנהלת הסליק

על ידי ramdishon » 16 פברואר 2009, 08:21

אל תתיאש כל כך מהר. ניתן לשלוח מחסנית לארץ, אבל עליך להצטייד ברשיון ייבוא כמו לייבוא נשק. הנוהל לא כל כך פשוט, אבל אפשרי-ראה באתר משרד הפנים. שים לב שבכל מקרה הוא עולה 50 ש"ח, כך שהכדאיות הכלכלית מוטלת בספק.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי drizzt » 19 פברואר 2009, 09:31

לפי משרד הפנים אפשר לייבא גם אקדח חדש מחול, צריכים להתקיים שני תנאים: המדינה המייצמ צריכה לתת רשיון ייצוא לאותו יצרן ומשרד הפנים צריך לאשר את בקשת היבוא (אקדח ו\או יצרן שאף סוחר לא מביא אותם לארץ).

מעניין אותי לדעת איזה מיסים משלמים לאקדח חדש ?
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Cybrosh » 19 פברואר 2009, 16:23

Drizzt,

אתה לא מחדש שוב דבר. הנושא הנ"ל עלה אינספור פעמים. אם היה ניתן לבצע חיפוש בשרשורים הישנים של האתר, היית מוצא הרבה אינפורמציה על הנושא.

עלייך להמציא אישור לפחות מ-3 סוחרים, שאינם יכולים לייבא את מה שאתה רוצה. רוב הסוחרים אינם מוכנים לכזה שדבר, חלקם רוצים כסף עובר מכתב שכזה, והשאר יסכימו לייבא במחיר אסטרונומי או לא יתייחסו אלייך כי מדובר בכלי אחד בלבד(לא שווה להם).
*יש כאלה שכן(במיוחד אם אתה מכיר אישית).

בנוסף, קשה מאוד היום לייבא נשק מחו"ל, כי רוב הסוחרים בחו"ל אינם מוכנים להתעסק בניירת(כמו שחווית עם נושא הציפוי דרך אגב)כאשר מדובר באקדח אחד(כמו בארץ). יתרה מכך, החוקים כרגע בשוק הבינלאומי נוקשים מאוד. מה שהיה ניתן להביא מארה"ב, כרגע בספק. אירופה, "אגרוף ברזל" בכל מה שקשור לנשק וישראל.
ישנן תקופות בהן משרד הפנים לא מאשר ייבוא אישי(כמו לפני שנה). אינני יודע אם זה עדיין בתוקף.

יתקנו אותי החברים אם אני טועה(אפילו שביצעתי את התהליך הנ"ל בעצמי), אך על נשק אין מיסים(או רק מכס ולא מע"מ). לעומת זאת, לשחררו מהמכס+אגרות על אישורים, אכן עולה כסף.

התהליך הוא כזה. הגשת בקשה בארץ המקור(ע"י סוחר או חברה מייצרת)אל הממשלה הזרה. תלוי במדינה, מבצעים בדיקת רקע עלייך וכו'(אותו תהליך לסוחר). עלייך להמציא אישורים(רישיונות נשק, הצהרות)וכל מה שיבקשו(חלקם אך מרחיקים לכת ובודקים אותך אישית). יש מדינות שיבקשו אגרה להגשת בקשה ורישיון. לאחר מכן, אם יאשרו, עלייך להצטייד ב-PROFORMA מן הסוחר, ומכתבים מסוחרים שלא מוכנים לייבא את הנשק שאתה רוצה(ושאין ייבואן מוסדר), לגשת למשרד הפנים עם הכל. משרד הפנים פונה למשרד התמ"ת ומוציא אישור/רישיון. עלייך לקחת את האישור, ובאם החברה/סוחר ייבקשו, להחתים שגרירות(קונסול בד"כ)שיכול לבקש אימות מסמכים במשרד החוץ לפני שיחתום(אגרות על הכל). שולח את הכל(מקורי)לחו"ל. מחכה להגעת הנשק לארץ. הולך ומשחרר מן המכס(בעזרת רישיון מתאים כמובן עם מספר הנשק).

וזה רק אם הכל עובר חלק!

**חשוב טוב אם אתה מוכן לעבור את כל זה(במקום ללכת לסוחר שיעשה הכל בשבילך), ואם כן, צא לדרך ואל תתייאש.
SPS - מתקרב לשלמות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי drizzt » 19 פברואר 2009, 16:31

תודה על התשובה המפורטת !
סליקאי ארד
סליקאי ארד

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד