החלפת אקדח
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
החלפת אקדח
שלום
אני עדיין מתלבט בנושא החלפת האקדח (שוקל להחליף משטייר לגלוק) ובכל מקרה,יש לי שאלה.
מה הפרוצדורה במידה ומעוניינים להחליף את האקדח? האם צריך שוב להציג את כל המסמכים לצורך העילה? ובכלל,מה עושים,ולמי צריך להגיש בקשות.
תודה מראש.
אני עדיין מתלבט בנושא החלפת האקדח (שוקל להחליף משטייר לגלוק) ובכל מקרה,יש לי שאלה.
מה הפרוצדורה במידה ומעוניינים להחליף את האקדח? האם צריך שוב להציג את כל המסמכים לצורך העילה? ובכלל,מה עושים,ולמי צריך להגיש בקשות.
תודה מראש.
- סליקאי ארד

Re: החלפת אקדח
שלום
קיים שרשור על כל הנושא , שדובר פה בעבר , סתם בשביל הכיף חפשתי.
הבעיה שא"א לעלות עליו מהאתר גם מגוגל מציג הודעת שגיאה . בשביל לעזור לך העתקתי הודעה ישנה מתוך השרשור
ע"מ שתהיה לך אינפורמציה:
לגבי החלפת אקדח, כל עוד אתה עומד בתבחין בגינו קיבלת את הרשיון לא תהיה לך בעיה להחליף, אם תרצה אקדח בקוטר גדול יותר תדרש לבצע אימון במטווח באקדח בקוטר זה ורק אח"כ תוכל לבצע את ההחלפה, ההחלפה שלעצמה תדרוש ממך הגעה למשרד הפנים עם שטר מכר לאקדח החדש, או במקרה וזה אקדח יד שניה - רשיון הנשק של הבעלים, תמורת התשלום הקבוע בחוק תבוצע העברת הרשיון, חשוב שתדע כי בעת ההחלפה תצטרך או למכור את האקדח הישן או לוותר עליו / להשבית אותו.
בכלל אם כבר מדברים , יש שאמרו לי שהכל עושים בחנות הנשק, דבר שהתברר כשטויות במיץ .
עדיין צריך לבזבז חצי יום עבודה כדי ללכת למשרד הפנים. חבל .
עכ"פ יש פה מומחים לעניין יותר ממני. הם בטח יענו . האתר של משרד הפנים נותן מידע מפורט .
קיים שרשור על כל הנושא , שדובר פה בעבר , סתם בשביל הכיף חפשתי.
הבעיה שא"א לעלות עליו מהאתר גם מגוגל מציג הודעת שגיאה . בשביל לעזור לך העתקתי הודעה ישנה מתוך השרשור
ע"מ שתהיה לך אינפורמציה:
לגבי החלפת אקדח, כל עוד אתה עומד בתבחין בגינו קיבלת את הרשיון לא תהיה לך בעיה להחליף, אם תרצה אקדח בקוטר גדול יותר תדרש לבצע אימון במטווח באקדח בקוטר זה ורק אח"כ תוכל לבצע את ההחלפה, ההחלפה שלעצמה תדרוש ממך הגעה למשרד הפנים עם שטר מכר לאקדח החדש, או במקרה וזה אקדח יד שניה - רשיון הנשק של הבעלים, תמורת התשלום הקבוע בחוק תבוצע העברת הרשיון, חשוב שתדע כי בעת ההחלפה תצטרך או למכור את האקדח הישן או לוותר עליו / להשבית אותו.
בכלל אם כבר מדברים , יש שאמרו לי שהכל עושים בחנות הנשק, דבר שהתברר כשטויות במיץ .
עדיין צריך לבזבז חצי יום עבודה כדי ללכת למשרד הפנים. חבל .
עכ"פ יש פה מומחים לעניין יותר ממני. הם בטח יענו . האתר של משרד הפנים נותן מידע מפורט .
- סליקאי ארד

במידה ואתה מחליף מיד שניה- תצטרך להביא לא רק את רשיון הבעלים, אלא גם את הבעלים עצמו. בדוק טלפונית במשרד הפנים. בכל מקרה, ההליך יתבצע אצל פקיד הרישוי של מקום מגורי הרוכש!
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
ramdishon כתב:במידה ואתה מחליף מיד שניה- תצטרך להביא לא רק את רשיון הבעלים, אלא גם את הבעלים עצמו. בדוק טלפונית במשרד הפנים. בכל מקרה, ההליך יתבצע אצל פקיד הרישוי של מקום מגורי הרוכש!
יש אפשרות נוספת לחתום על שטר מכר בנוחכות עו"ד לי זה עבד פעמים מצוין.
כמו כן לאחר בירור בעבר מסתבר שניתון לעשות את ההעברה גם אצל פקיד הרישוי של המוכר .
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד