מטווחי\חנות להב
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
אח אח מאיר רוט נופת צופים!
אני עדיין ב"טעם הטוב" של מטווחי מאיר רוט בראשל''צ.
הלוואי על כולם
הלוואי על כולם
שקר לי רק פעם אחת בשניה כבר לא אאמין לך
- סליקאי כסף

Re: מטווחי\חנות להב
מסכים איתך לגבי מאיר רוט.
אני חדש פה וגם טרי עם הנשק.
הגעתי לשם, ולמרות ששיגעתי את השכל (בעקבות כל העצות שנותנים פה על קניית נשק בפעם הראשונה)
הם היו אדיבים מאד, מקצועיים מאד, ובאמת יצאתי משם עם הרגשה של "סוף סוף שירות כמו שצריך בארץ".
ארחי כן הלכתי לסדר משהו בחברת הסלולרי, ואז חזר הטעם הרגיל של שירות לקוחות ישראלי...
אני חדש פה וגם טרי עם הנשק.
הגעתי לשם, ולמרות ששיגעתי את השכל (בעקבות כל העצות שנותנים פה על קניית נשק בפעם הראשונה)
הם היו אדיבים מאד, מקצועיים מאד, ובאמת יצאתי משם עם הרגשה של "סוף סוף שירות כמו שצריך בארץ".
ארחי כן הלכתי לסדר משהו בחברת הסלולרי, ואז חזר הטעם הרגיל של שירות לקוחות ישראלי...
Blues is the roots - All the rest is the fruits
אז שרות אדיב זה לא הצד החזק שלהם ...
אבל מה דעתכם לגבי אמינות ומיקצועיות.
למשהו לא תיקנו את הנשק כי אמרו לו משהו בסיגנון "הכל בסדר אל תדאג " ?
למשהו כן תיקנו את הנשק בצורה לא טובה שפגעה בנשק (במכלול הבעיתי או באחר) ?
אבל מה דעתכם לגבי אמינות ומיקצועיות.
למשהו לא תיקנו את הנשק כי אמרו לו משהו בסיגנון "הכל בסדר אל תדאג " ?
למשהו כן תיקנו את הנשק בצורה לא טובה שפגעה בנשק (במכלול הבעיתי או באחר) ?
- סליקאי ארד

פשוט לא הגענו לשם ,השרות עצר אותנו עוד לפני כן.
תיקנתי נשק מספר פעמים בלהב. (אני לקוח שמקבל יחס טוב ולא יודע לגבי יחס לאחרים)
תמיד תוקן כמו שצריך נבדק כולל על ידי במטווח הצמוד.
נכון התיקונים בדרך כלל של כלי נשק "פשוטים" (מבחינת מנגנון) יחסית אבל תמיד טופלו היטב.
תמיד תוקן כמו שצריך נבדק כולל על ידי במטווח הצמוד.
נכון התיקונים בדרך כלל של כלי נשק "פשוטים" (מבחינת מנגנון) יחסית אבל תמיד טופלו היטב.
יובל .
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
מתנצל על כך שהעזתי להגיד דברים טובים על להב!! אבל אני עדיין בטוח שמקבלים שרות טוב, מישל נשק מעולה ( תיקנתי עשרות אקדחים אצלו ) גם ברמות של דרג ד'!! מי שמתלונן על להב כנראה שלא לא ראה מה זה יחס גרוע....לגבי יותר טוב לא מתווכח.
בהמתנה לחוכמולוג התורן שיסיק מסקנות ע"י משחקי מילים. מכירים את האלה שלא פוגעים ממטר, אבל זה בגלל השרות הגרוע של המטווח? זה מה יש חברים.....כל אחד רשאי לעשות מה בראש שלו ואיפה שטוב לו. אחד ישלח את בנו למכון ויצמן, האחר למכון שמשון ונראה מי יגיע ראשון..............
צורי.
בהמתנה לחוכמולוג התורן שיסיק מסקנות ע"י משחקי מילים. מכירים את האלה שלא פוגעים ממטר, אבל זה בגלל השרות הגרוע של המטווח? זה מה יש חברים.....כל אחד רשאי לעשות מה בראש שלו ואיפה שטוב לו. אחד ישלח את בנו למכון ויצמן, האחר למכון שמשון ונראה מי יגיע ראשון..............
צורי.
When you have to shoot, shoot, don't talk
- משתמש חסום
צורי,
אתה לוקח את הדברים למקום לא נכון.
אחת ממעלותיה של קהילת צרכנים (ובלי ספק, אחד מהמאחדים בין החברים באתר הוא הידע הצרכני) היא היכולת להעביר מידע לגבי שרות, התנהלות ומחירים בעסקים השונים בארץ.
תחום הנשק הינו תחום מצומצם, שוק הנשק בארץ קטן (ואפילו אינטימי) ו...יקר, מאוד יקר.
כשאתה משלם הרבה כסף אתה מצפה לקבל שרות ראוי, ואם לא קיבלת כזה, אני מניח שתרצה לידע את חבריך, ואחד הקריטריונים המתקיים כאן דרך קבע, הינו כמות ה"בעד ונגד" המוצגת בכל אשכול כזה.
דבר נוסף אציין, אני, כמנהל האתר, מקפיד לבדוק לעומק כל מקרה בו מתעורר מקרה של מחלוקת צרכנית בין אחד מחברי האתר לבין מי מסוחרי הנשק או עובדיהם. תוכל למצוא מקרים רבים באתר בהם מצאתי את עצמי ממלא תפקיד גדעון רייכר.
בטוחני כי חברים רבים מאזור המרכז היו שמחים לגלות כי יש עוד סוחר ותיק ומכובד שיהיה שמח לקבל את פניהם, להעניק להם הטבות שונות כחברי האתר ועוד, אך בינתיים, הם צריכים להחליט ע"ס הידע אותו הם רוכשים כאן (ומתגלחים על זקנם של אחרים) איפה הם ישימו את כספם.
אתה לוקח את הדברים למקום לא נכון.
אחת ממעלותיה של קהילת צרכנים (ובלי ספק, אחד מהמאחדים בין החברים באתר הוא הידע הצרכני) היא היכולת להעביר מידע לגבי שרות, התנהלות ומחירים בעסקים השונים בארץ.
תחום הנשק הינו תחום מצומצם, שוק הנשק בארץ קטן (ואפילו אינטימי) ו...יקר, מאוד יקר.
כשאתה משלם הרבה כסף אתה מצפה לקבל שרות ראוי, ואם לא קיבלת כזה, אני מניח שתרצה לידע את חבריך, ואחד הקריטריונים המתקיים כאן דרך קבע, הינו כמות ה"בעד ונגד" המוצגת בכל אשכול כזה.
דבר נוסף אציין, אני, כמנהל האתר, מקפיד לבדוק לעומק כל מקרה בו מתעורר מקרה של מחלוקת צרכנית בין אחד מחברי האתר לבין מי מסוחרי הנשק או עובדיהם. תוכל למצוא מקרים רבים באתר בהם מצאתי את עצמי ממלא תפקיד גדעון רייכר.
בטוחני כי חברים רבים מאזור המרכז היו שמחים לגלות כי יש עוד סוחר ותיק ומכובד שיהיה שמח לקבל את פניהם, להעניק להם הטבות שונות כחברי האתר ועוד, אך בינתיים, הם צריכים להחליט ע"ס הידע אותו הם רוכשים כאן (ומתגלחים על זקנם של אחרים) איפה הם ישימו את כספם.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
צורי כתב:מתנצל על כך שהעזתי להגיד דברים טובים על להב!! אבל אני עדיין בטוח שמקבלים שרות טוב, מישל נשק מעולה ( תיקנתי עשרות אקדחים אצלו ) גם ברמות של דרג ד'!! מי שמתלונן על להב כנראה שלא לא ראה מה זה יחס גרוע....לגבי יותר טוב לא מתווכח.
צורי.
אני יכול להגיד לך ידידי שלא לא נתקלתי בחיי הקצרים בשרות גרוע יותר
כשנכנסתי חנות בפעם הראשונה זה היה בשלב שבו עמדתי לעבור לצרכי לימודים לאריאל
מכיוון שידעתי שהישוב הוא ישוב זכאי רציתי להתרשם קצת מהמחירים ומכיוון שידעתי שחנויות הנשק
יהיו המקום בו אפשר לקבל קצת מידע איך עובד התהליך (זה היה לפני הסליק ואפילו לפני "שוק הנשק "ב"היד פארק")
נכנסתי לחנות הסתכלתי קצת החלון במשך כ10 דקות עד אשר ניגש אלי מישהוא (לא שהיה עמוס מי יודע כמה..)
הבחור שאל לרצוני הסברתי לו מה אני מבקש .
אתה יודע מה התשובה שקיבלתי ??
"אים אין לך רשיון אין בכלל על מה לדבר ,תחזור שיהיה לך"
הבחור פשוט הסתובב והלך !!
ואני ממש מוכרח להדגיש את ההבדל מול מקום אחר בשם "עולם הנשק" שלצערי לא קיים יותר ושם זאת היתה התחנה
הבאה שלי .
שם התשובה היתה "קודם כל קח דף ועט תתחיל לרשום מה להביא למשרד הפנים ....."
כמובן שגם כל מלאי החנות נפרס לפני ,כשהסברתי שאני די סגור על מה שאני רוצה אוו גלוק אוו FN מיד התענין בעל המקום למה דווקא את הכלים הללו ......
עברה לה כמעט שנה והינה חבר שלי קיבל אישור עקרוני לנשק
הנ"ל עשה עבודת מחקר בין חנויות הנשק באיזור שנלקח בחשבון בין אריאל לת"א (בסיוע אדיב של רשימת המטווחים
של הסליק כבר ) ובין היתר התקשר גם ללהב ושאל אים קיים במלאי ברטה 70 בקוטר 7.65 (זה מה שהבחור רצה,מה לעשות?),מהחנות אמרו לו "כן יש לנו כמה תגיעה ותראה ......"
נכנסנו בשערי החנות והפעם המתנו רק 5 דקות להגעת המוכר החבר שלי אומר לו "דברתי איתכם בטלפון ......"
הבחור עונה לו "אין לנו " מסתובב והולך עוד לפני שהחבר שלי הספיק לגמור את המשפט !!
אז לא אני לא מכיר את מישל ולא אף אחד אחר שם, ואים יחס כזה אני מקווה שאני לא יאלץ לחזור לשם לעולם
אני רוכש מעת לעת תחמושת מלהב, יש דברים שרק אצלם תמצא ועוד במחיר הכי טוב, הכרתי לפני 15 שנה את
אבי שמאי שהוא מדריך הירי שלהם, מאז אני פונה ישירות לאיש היקר הזה.
אם כבר מגיעים לשם תבקשו אותו.
אסף
אבי שמאי שהוא מדריך הירי שלהם, מאז אני פונה ישירות לאיש היקר הזה.
אם כבר מגיעים לשם תבקשו אותו.
אסף
"אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח העצמה אלה מכוח ההתמדה ..."
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
ממש לא מבין אותכם...
3 דקות הליכה איטית משם, ומגיעים ל"בול"...
מה יש פה לחשוב בכלל...
3 דקות הליכה איטית משם, ומגיעים ל"בול"...
מה יש פה לחשוב בכלל...
איציק אלנבוגן
מדריך ירי
מדריך ירי
נו באמת, צורי, אם 20 איש אומרים שאתה שיכור, אז כנראה אתה שיכור. גם אני יכול להעיד על השירות הגרוע בלהב. אז מה עם מישל נשק מעולה? מה זה קשור לרמת השירות המזעזעת שקיימת שם? אני בתור צרכן, לא מוכן להגיע למקום כזה.
בזמנו במטווח בהרצליה, בזמן עמנואל, ישבו למטה בדלפק שני מדריכים(אחד גדול והשני קצת פחות)והשליטו טרור בכל מה שקשור לשירות. אני במשך שנים קיבלתי יחס מצויין! בדיוק כמוך צורי, הכרתי את הנפשות הפועלות, וידעתי בדיוק למי לפנות, אבל דברים שראיתי מהצד...
בזמנו במטווח בהרצליה, בזמן עמנואל, ישבו למטה בדלפק שני מדריכים(אחד גדול והשני קצת פחות)והשליטו טרור בכל מה שקשור לשירות. אני במשך שנים קיבלתי יחס מצויין! בדיוק כמוך צורי, הכרתי את הנפשות הפועלות, וידעתי בדיוק למי לפנות, אבל דברים שראיתי מהצד...
SPS - מתקרב לשלמות...
יכול להיות שאני שיכור כמו כל אלה שלא מסכימים איתך. בדרך כלל שאני שיכור, אני הולך לישון לא לכתוב בסליק. מעניין מה עשו כל אלה שמתלוננים כאן חוץ מלכתוב תחת שם בדוי דברי גנאי??
צורי.
צורי.
- משתמש חסום
במסר הקודם שלך ( נאום השיכורים ) הפנת אותי לכיוון הזה.....עכשיו אתה מעז לננפף לי באצבע?? מדיניות סתימת הפיות לא תופס במקרה שלי. בתקווה שתבין.....
צורי.
צורי.
- משתמש חסום
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד