שאלה מהחיים
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שאלה מהחיים
שלום חברים,
היום מדדתי בגדים בחנות [אחותי מתחתנת,אישתי שלחה אותי לקניות, אודה על תמיכתכם...
]. בתא המדידה הסרתי את הנשק, הנחתי לידי כאשר מבטי עליו כל הזמן ורגלי לידו. אבל - הייתי חייב לצאת מתא המדידה מאחר ולא היה בו מראה. וכאן התלבטתי - אומנם, המראה על דלת תא המדידה עצמה ואני נשאר ליד הנשק "כשומר". מצד שני, זו רשות הרבים והנשק עלי כל הזמן. מה לעשות? לצאת עם הנשק ביד? להכניס למכנסיים שאינם שלי?
בפועל, הקפצתי את אחי שגם הוא נושא נשק, והבחור נכנס לתא המדידה לשמור עליו...
כיצד הייתם פועלים?
היום מדדתי בגדים בחנות [אחותי מתחתנת,אישתי שלחה אותי לקניות, אודה על תמיכתכם...
בפועל, הקפצתי את אחי שגם הוא נושא נשק, והבחור נכנס לתא המדידה לשמור עליו...
כיצד הייתם פועלים?
טובה עגבניה אחת מאשר סלסה חריפה מלאה תולעים
- סליקאי זהב

Re: שאלה מהחיים
כאשר קרה לי דבר דומה בעבר, יצאתי וחסמתי בגופי את דלת הכניסה. על פי רוב המראה מחוברת לדלת מבחוץ ואז אין בעיה. זאת ועוד, אפשר להניח שאף אחד מהנוכחים האחרים בחנות לא ידע מה אתה מחזיק שם...
בסיכומו של דבר, אני חושב שאני הייתי משאיר את הנשק בתא, מוסתר מתחת לערימת בגדים, ומוודא שאף אחד אחר לא נכנס.
בסיכומו של דבר, אני חושב שאני הייתי משאיר את הנשק בתא, מוסתר מתחת לערימת בגדים, ומוודא שאף אחד אחר לא נכנס.
כשאיש קטן עושה צל גדול,
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
שאתה הולך לקנות בגדים,פשוט תקח איתך את האקדח בפאוץ'.
שאתה יוצא מהתא כדי להביט במראה פשוט שים את הפאוץ' עליך.
נכון שפחות נוח אבל הכי בטוח!
שאתה יוצא מהתא כדי להביט במראה פשוט שים את הפאוץ' עליך.
נכון שפחות נוח אבל הכי בטוח!
כאשר אני קונה מכנסיים, אני מקפיד לקחת איתי את האקדח בנרתיק פנימי ולהכניס אותו למכנסיים אותם אני מודד. בתא המדידה אני מוכן להשאיר לרגע את הארנק ואת המפתחות, אך לא את האקדח. כמו כן חשוב למדוד את המכנסיים כאשר האקדח עליך, שלא תגלה בבית שאין מקום גם לאגן וגם לנרתיק פנימי.
לא נתקלתי בבעיה גלויה מזבנים / זבניות או חנווניים/ חנווניות בסיטואציות אלה - התחושה היא שאם הכסף שלך מספיק טוב בשבילם, הם מוכנים לפסוח באותן הדקות על הדעה הרווחת בציבור לפיה אנחנו אנשים לא יציבים שרק מחפשים את מי לחורר.
לא נתקלתי בבעיה גלויה מזבנים / זבניות או חנווניים/ חנווניות בסיטואציות אלה - התחושה היא שאם הכסף שלך מספיק טוב בשבילם, הם מוכנים לפסוח באותן הדקות על הדעה הרווחת בציבור לפיה אנחנו אנשים לא יציבים שרק מחפשים את מי לחורר.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
הייתי משאיר את האקדח בבית באופן חד-פעמי.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
הדעה הרווחת בציבור לפיה אנחנו אנשים לא יציבים שרק מחפשים את מי לחורר.
ואני חשבתי לתומי שחיפוש את מי לחורר מעיד על יציבות ובריאות נפשית
מדריך / נשק
- מדריך ירי
כשאני מודד בגדים,
אז במידה ואני נשאר בפתח תא המדידה ויש מראה, אז משאיר את האקדח בנרתיק, ומכסה אותו בבגדים שלי שמונחים על הרצפה.
במידה ואני צריך להתסובב בחנות ואין לי כוח כז הזמן להחזיר למכנסיים שלי, אז פשוט משאיר את האקדח בנרתיק כשהוא מחובר למכנס שלי, מגלגל ומסתיר אותו, ומסתובב עם המכנס כשהוא בידי.
לא נעים לצאת עם אקדח ביד מתא המדידה, בימים משוגעים כאלה...
אז במידה ואני נשאר בפתח תא המדידה ויש מראה, אז משאיר את האקדח בנרתיק, ומכסה אותו בבגדים שלי שמונחים על הרצפה.
במידה ואני צריך להתסובב בחנות ואין לי כוח כז הזמן להחזיר למכנסיים שלי, אז פשוט משאיר את האקדח בנרתיק כשהוא מחובר למכנס שלי, מגלגל ומסתיר אותו, ומסתובב עם המכנס כשהוא בידי.
לא נעים לצאת עם אקדח ביד מתא המדידה, בימים משוגעים כאלה...
"אדם שאינו זוכר את עברו, ההווה שלו דל ועתידו לוט בערפל"
אישה תמיד תדאג לעתידה עד שתתחתן, גבר אף פעם לא דואג לעתידו עד שהוא מתחתן
אישה תמיד תדאג לעתידה עד שתתחתן, גבר אף פעם לא דואג לעתידו עד שהוא מתחתן
כפי שנאמר , נרתיק פנימי. ולגולל את המכנסים סביב הנרתיק. מי יראה ?
- סליקאי ארד

בעיניי - זאת הזדמנות מצוינת לבחון את התאמת המכנס לצורה זו או אחרת של נשיאת אקדח. הדבר חשוב במיוחד כשקונים בגדים אלגנטיים לאירועים: תחשוב מראש, באיזו צורה תישא אקדח בזמן שאתה לבוש באותם בגדי שרד, קח איתך לחנות נרתיק מתאים (פנימי, כתף, קרסול וכו') ותמדוד את הבגד עם אותו נרתיק.
כך תימנע מגילוי מפתיע ביום האירוע שהאקדח בולט/לא נכנס/מפריע וכו'.
ואם אין כוונה לשאת נשק אם אותם בגדים (לי באופן אישי לא היה עד עכשיו מצב כזה) - אזי מה שאמרו החברים לפניי, וכל אחד יחליט מה הוא מעדיף.
כך תימנע מגילוי מפתיע ביום האירוע שהאקדח בולט/לא נכנס/מפריע וכו'.
ואם אין כוונה לשאת נשק אם אותם בגדים (לי באופן אישי לא היה עד עכשיו מצב כזה) - אזי מה שאמרו החברים לפניי, וכל אחד יחליט מה הוא מעדיף.
- סליקאי טיטניום

9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד