איזה אקדח יש לכם ?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
איזה אקדח יש לכם ?
אהלן כולם !
אני מניח זהו האשכול הצפוי ביותר שיקום פה, למרות שאף אחד לא ממש עשה אותו
(לפחות מבחינתי), וכן, אני יודע שכל אחד אמר איפשהו איזה אקדח יש לו, אבל אם נרכז כאן את כל המידע הזה, תהיה לנו האפשרות לדעת מה האקדח הכי נפוץ פה (הגלוק, אבל בכל זאת....
)
אז יאללה חבר'ה,
יום טוב לכולכם, עומר.
נ.ב: למי שתהה למה פרסמתי אקדח תפו"א, זה בגלל שהחוק אוסר על בני 16 לשאת נשק חם.......
אני מניח זהו האשכול הצפוי ביותר שיקום פה, למרות שאף אחד לא ממש עשה אותו
(לפחות מבחינתי), וכן, אני יודע שכל אחד אמר איפשהו איזה אקדח יש לו, אבל אם נרכז כאן את כל המידע הזה, תהיה לנו האפשרות לדעת מה האקדח הכי נפוץ פה (הגלוק, אבל בכל זאת....

אז יאללה חבר'ה,
יום טוב לכולכם, עומר.

נ.ב: למי שתהה למה פרסמתי אקדח תפו"א, זה בגלל שהחוק אוסר על בני 16 לשאת נשק חם.......
"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש." (מגילת קהלת, פרק א', פסוק ט')
בסדר, רק אם זו לא טרחה ל-webart.
אם הוא מסכים, תגיד לו לכתוב את רשימת האקדחים הפופולארים, ולהוסיף שני סעיפים עם שדות לרשימה :
1. סעיף שהוא אחר:_______, ושם יהיה ניתן לרשום את שם האקדח, אם הוא לא מופיע ברשימה.
2. סעיף לשיפורים בנשק : הדק מינוס, כוונות פרולייט\נפרולייט, עצר מחלק וכו' וכו'.......
אם הוא מסכים, תגיד לו לכתוב את רשימת האקדחים הפופולארים, ולהוסיף שני סעיפים עם שדות לרשימה :
1. סעיף שהוא אחר:_______, ושם יהיה ניתן לרשום את שם האקדח, אם הוא לא מופיע ברשימה.
2. סעיף לשיפורים בנשק : הדק מינוס, כוונות פרולייט\נפרולייט, עצר מחלק וכו' וכו'.......
נערך לאחרונה על ידי HKpro בתאריך 15 ינואר 2003, 23:08, נערך פעם אחת בסך הכל.
"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש." (מגילת קהלת, פרק א', פסוק ט')
סוג הנשק
השם אומר הכל. לא?
גלוק 19 C עם כוונות מפרו, הדק מינוס ומחסנית 15+2
גלוק 19 C עם כוונות מפרו, הדק מינוס ומחסנית 15+2
גלוק, זה כל הטריק - גלוק, זה כל הגליק
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד