PACT Club Timer 3 vs CED 7000
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
PACT Club Timer 3 vs CED 7000
ערב טוב!
החלטתי שהגיע הזמן לקנות פאקט משלי.
ראיתי ש- PACT Club Timer 3 נמכר תמורת 115 דולר ואילו CED 7000 תמורת 80 דולר (הכל לפני משלוח).
מה דעתכם על שני הדגמים?
יתרונות, חסרונות, המלצות...
תודה מראש!
החלטתי שהגיע הזמן לקנות פאקט משלי.
ראיתי ש- PACT Club Timer 3 נמכר תמורת 115 דולר ואילו CED 7000 תמורת 80 דולר (הכל לפני משלוח).
מה דעתכם על שני הדגמים?
יתרונות, חסרונות, המלצות...
תודה מראש!
נערך לאחרונה על ידי c425x בתאריך 15 מרץ 2009, 11:28, נערך פעם אחת בסך הכל.
Re: PACT Club Timer 3 vs CED 7000
לי יש את ה PACT Club Timer 3 ואני מרוצה ממנו מאוד.
ה-CED 7000 הינו מכשיר חדיש יותר טכנולוגית, ומציע פונקציות שה Club timer 3 אינו מציע, אך עם זאת הינו שברירי ועדין יותר.
אם הפונקציונליות חשובה לך - לך על המכשיר של CED. אם אתה מחפש מכשיר בסיסי, אשר לו נסיון מוכח במשך שנים רבות (חברת PACT היא הראשונה שהחלה לייצר את המכשירים הללו לירי מעשי) - לך על הדגם של PACT.
מקווה שעזרתי, בהצלחה ברכישה.
ה-CED 7000 הינו מכשיר חדיש יותר טכנולוגית, ומציע פונקציות שה Club timer 3 אינו מציע, אך עם זאת הינו שברירי ועדין יותר.
אם הפונקציונליות חשובה לך - לך על המכשיר של CED. אם אתה מחפש מכשיר בסיסי, אשר לו נסיון מוכח במשך שנים רבות (חברת PACT היא הראשונה שהחלה לייצר את המכשירים הללו לירי מעשי) - לך על הדגם של PACT.
מקווה שעזרתי, בהצלחה ברכישה.
ארי הרשלום.
"השאלה הטיפשית היחידה היא זו שאינה נשאלת".
"השאלה הטיפשית היחידה היא זו שאינה נשאלת".
רק אוסיף על דבריו שלי ארי לגבי CED - חוץ מהעובדה שאני משתמש במוצרי CED שנים, הם גם נותנים אחריות נהדרת כך שגם אם קורה משהו, ותשלח את ה-TIMER שלך אליהם, יתקנו לך אותו או יחליפו לך אותו.
בנוסף ל-PACT ו-CED קיימות עוד שתי חברות לייצור SHOT TIMERS
http://www.ruready.com/content.htm
http://www.competitionelectronics.com/
לגבי הראשון - מומלץ ביותר עקב שירות נהדר.
לשני, עלויות השילוח לארץ מאוד גבוהות.
בנוסף ל-PACT ו-CED קיימות עוד שתי חברות לייצור SHOT TIMERS
http://www.ruready.com/content.htm
http://www.competitionelectronics.com/
לגבי הראשון - מומלץ ביותר עקב שירות נהדר.
לשני, עלויות השילוח לארץ מאוד גבוהות.
SPS - מתקרב לשלמות...
אני משתמשת ב-CED7000 מהיום שהוא יצא לשוק (מאז הדגם הראשון). עברתי לשימוש בו לאחר שנים עם הפאקט הצהוב...
אני מאוד מרוצה, שופטת איתו כל הזמן, ומאמנת איתו.
לאחר כל השיפורים האחרונים אני בהחלט יכולה להגיד שאין טיימר כזה באף חברה אחרת, והעובדה שהוא קטן וקומפקטי מקלה על השימוש בו, ועל המקום בתיק שהוא חוסך לי... וזה עוד לפני שהגעתי לכל הפונקציות, האופציה לכוון את עוצמת הציפצוף שלו...
והכי חשוב: האחריות. למכשיר הזה יש אמא ואבא, ובמקרה שלנו, זה גם מישהו שאנחנו מכירים מקרוב - שאול קירש. בזמנו, בדגם הממש ראשון היתה לי איזו בעיה מינורית עם המכשיר (שכמובן מזמן שופצרה), ושאול פשוט פתר את הבעיה על המקום, גם אם זה אמר לתת מכשיר חדש.
לסיכום: מכשיר אמין וטוב, ואחריות לכל החיים. אני ממליצה בחום על CED7000.
יעל דגן
אני מאוד מרוצה, שופטת איתו כל הזמן, ומאמנת איתו.
לאחר כל השיפורים האחרונים אני בהחלט יכולה להגיד שאין טיימר כזה באף חברה אחרת, והעובדה שהוא קטן וקומפקטי מקלה על השימוש בו, ועל המקום בתיק שהוא חוסך לי... וזה עוד לפני שהגעתי לכל הפונקציות, האופציה לכוון את עוצמת הציפצוף שלו...
והכי חשוב: האחריות. למכשיר הזה יש אמא ואבא, ובמקרה שלנו, זה גם מישהו שאנחנו מכירים מקרוב - שאול קירש. בזמנו, בדגם הממש ראשון היתה לי איזו בעיה מינורית עם המכשיר (שכמובן מזמן שופצרה), ושאול פשוט פתר את הבעיה על המקום, גם אם זה אמר לתת מכשיר חדש.
לסיכום: מכשיר אמין וטוב, ואחריות לכל החיים. אני ממליצה בחום על CED7000.
יעל דגן
אני משתמש כבר כמה שנים ב PACT Club Timer 3.
היתרון שלו - הפשטות. הטיימר הזה נועד להזניק יורים. נעדרות ממנו כל הפונקציות המתוחכמות, הלא שימושיות (לי לפחות). נטו מה שצריך.
לגבי שירות, הוא התקלקל פעם בעיקבות נפילה
והמסך נסדק. שלחתי אותו לPACT והוא תוקן ללא תשלום, למרות שהיה ברור שמדובר בנזק. שילמתי רק על המשלוחה.
ממליץ בחום
אגב, יעל, אין פאקט צהוב המכשיר הצהוב הוא speed timer 3000 לא קשור בכלל לPACT.
היתרון שלו - הפשטות. הטיימר הזה נועד להזניק יורים. נעדרות ממנו כל הפונקציות המתוחכמות, הלא שימושיות (לי לפחות). נטו מה שצריך.
לגבי שירות, הוא התקלקל פעם בעיקבות נפילה

ממליץ בחום
אגב, יעל, אין פאקט צהוב המכשיר הצהוב הוא speed timer 3000 לא קשור בכלל לPACT.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
שלום חברים!
לכל המעוניין לרכוש PACT Club Timer אני ראיתי ויש אצל מאיר רוט ,לא יודע מחיר חשוב לרכוש מוצר מאיש ישר שנותן ועומד מאחורי דבריו.תודה יורם.

לכל המעוניין לרכוש PACT Club Timer אני ראיתי ויש אצל מאיר רוט ,לא יודע מחיר חשוב לרכוש מוצר מאיש ישר שנותן ועומד מאחורי דבריו.תודה יורם.

לירות צריך ללמוד - ואני כאן ללמד!
- סליקאי כסף
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד