ושוב - ילדים במטווח.
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
ושוב - ילדים במטווח.
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
Re: ושוב - ילדים במטווח.
לדעתי , טיפשות חייבת להחשב לעבירה פלילית, במיוחד בקרב נציגי ציבור.

."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
אני מסתכל על התגובות והדבר הראשון שעולה לי בראש - "אוי הבורות".
אבל לצערי זה נאמר בפי גם כשהנני קורא את תגובת ראש העירייה..
אבל לצערי זה נאמר בפי גם כשהנני קורא את תגובת ראש העירייה..
- סליקאי כסף

אני התחלתי לירות בגיל 5.5 שנים ויצאתי לא רע.
יחד עם ההכשרה לירי, אבי ז"ל החדיר בי עוד כמה תכונות "שוליות":
שמירה על בטיחות שפירושה: בדיקת הנשק בקבלתו ולפני מסירתו, לעולם לא לכוון נשק לעבר אדם (גם אם הוא כביכול פרוק) וכמובן הצורך להכיר כל נשק על בוריו.
ההכשרה הזאת עזרה לי ברבות הימים לקבל את התפקיד במעבדת נשק של המשטרה!
יחד עם ההכשרה לירי, אבי ז"ל החדיר בי עוד כמה תכונות "שוליות":
שמירה על בטיחות שפירושה: בדיקת הנשק בקבלתו ולפני מסירתו, לעולם לא לכוון נשק לעבר אדם (גם אם הוא כביכול פרוק) וכמובן הצורך להכיר כל נשק על בוריו.
ההכשרה הזאת עזרה לי ברבות הימים לקבל את התפקיד במעבדת נשק של המשטרה!
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
FEMALE INTERVIEWER:
So, General Cosgrove, what things are you going to teach these young boys when they visit your base?
GENERAL COSGROVE:
We're going to teach them climbing, canoeing, archery and shooting.
FEMALE INTERVIEWER:
Shooting! That's a bit irresponsible, isn't it?
GENERAL COSGROVE:
I don't see why, they'll be properly supervised on the rifle range.
FEMALE INTERVIEWER:
Don't you admit that this is a terribly dangerous activity to be teaching children?
GENERAL COSGROVE:
I don't see how. We will be teaching them proper rifle discipline before they even touch a firearm.
FEMALE INTERVIEWER:
But you're equipping them to become violent killers.
GENERAL COSGROVE:
Well, Ma'am, you're equipped to be a prostitute, but you're not one, are you?
The radiocast went silent for 46 seconds and when it returned, the interview was over.
So, General Cosgrove, what things are you going to teach these young boys when they visit your base?
GENERAL COSGROVE:
We're going to teach them climbing, canoeing, archery and shooting.
FEMALE INTERVIEWER:
Shooting! That's a bit irresponsible, isn't it?
GENERAL COSGROVE:
I don't see why, they'll be properly supervised on the rifle range.
FEMALE INTERVIEWER:
Don't you admit that this is a terribly dangerous activity to be teaching children?
GENERAL COSGROVE:
I don't see how. We will be teaching them proper rifle discipline before they even touch a firearm.
FEMALE INTERVIEWER:
But you're equipping them to become violent killers.
GENERAL COSGROVE:
Well, Ma'am, you're equipped to be a prostitute, but you're not one, are you?
The radiocast went silent for 46 seconds and when it returned, the interview was over.
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
עדיין מפליאה אותי הנאיביות שלכם והנסיונות להסביר לכל העולם את הרציונל שבמעשים שלנו...
חבר'ה אתם רוצים לנצח במאבק הזה? תבינו קודם את הכללים של המשחק שהם:
1. אינטרסים של קבוצות כאלה ואחרות (המועצה להגנה על שלום הילד, אירגוני נשים, פוליטיקאים, וכו) שצריכות להצדיק את קיומן על ידי הוכחת פעילות כדי לזכות בתשומת לב = תקציבים.
2. רייטינג ופופוליזם (איך העיתונות וכלי התקשורת ימכרו זמן שידור ושטח לפרסומות?)
3. אמוציות והרבה אמוציות...הציבור לא מגיב להגיון, כדי לעורר אותו מאדישותו צריך לעורר בו רגשות. בינתיים כל המתנגדים לנו עושים את זה יפה מאד ומדברים לבטן הרכה של כל אם רחמניה "שאני אלמד את הבן שלי להיות רוצח?"
רוצים לנצח? שנו את כללי המשחק...
א.
חבר'ה אתם רוצים לנצח במאבק הזה? תבינו קודם את הכללים של המשחק שהם:
1. אינטרסים של קבוצות כאלה ואחרות (המועצה להגנה על שלום הילד, אירגוני נשים, פוליטיקאים, וכו) שצריכות להצדיק את קיומן על ידי הוכחת פעילות כדי לזכות בתשומת לב = תקציבים.
2. רייטינג ופופוליזם (איך העיתונות וכלי התקשורת ימכרו זמן שידור ושטח לפרסומות?)
3. אמוציות והרבה אמוציות...הציבור לא מגיב להגיון, כדי לעורר אותו מאדישותו צריך לעורר בו רגשות. בינתיים כל המתנגדים לנו עושים את זה יפה מאד ומדברים לבטן הרכה של כל אם רחמניה "שאני אלמד את הבן שלי להיות רוצח?"
רוצים לנצח? שנו את כללי המשחק...
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

אפשר לחשוב שזאת הצרה הגדולה ביותר של בני נוער בארץ. כל ניסיונות שמרטפות היתר של אנשים בעלי הערכה עצמית נמוכה יפגעו בחירויות שלנו אם לא קמים נגדם בדרך כלשהי. אותו סוג של אנשים מנסה להכחיד את ענף התעופה הפרטית בארץ. לא אתפלא, אחרי שיחסלו את ענף הקליעה, אם אותם השתדלנים יתחילו לדרוש לעקור את כל האלונים בארץ על מנת למנוע מילדים להחליק על בלוטים ויבנו "מחנות בטיחות" בהם אזרחים לא יוכלו לפגוע בעצמם או בזולתם.
על אף שאני יהודי כבר 37 שנים, קשה לי להתעלם מהביטוי הגויי "gas chamber mentality".
על אף שאני יהודי כבר 37 שנים, קשה לי להתעלם מהביטוי הגויי "gas chamber mentality".
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
הילדים מקבלים תדרוך ומפקחים מקצועיים דואגים לבטיחות והילדים לומדים לירות ללא סיכונים מיותרים...
נו מה רע בזה? ועוד מה היציאה המוזרה הזאת שלה שיש לתת למין הנשי לטפל בזה?? יציאה פופוליסטית שנועדה "לקדם"
את מעמד האישה בפוליטיקה תוך כדי התנפלות לתופעה לגיטימית שנשמעת כרעה במיוחד כשלא חושבים עליה לעומק,אל תחשוב שבאמת אכפת לה כל כך מהילדים היא בטח לא יודעת על מה היא מדברת בכל מיקרא כמו רוב האנשים שם שביקרו את התופעה.
"אתה עצור בעוון טיפשות והפצת טיפשות בתור נציג ציבור אתה יכול לשמור על זכות השתיקה כל דבר שתאמר יכול וישמש נגדך בבית המשפט" מתי יהיה דבר כזה בארץ??
נו מה רע בזה? ועוד מה היציאה המוזרה הזאת שלה שיש לתת למין הנשי לטפל בזה?? יציאה פופוליסטית שנועדה "לקדם"
את מעמד האישה בפוליטיקה תוך כדי התנפלות לתופעה לגיטימית שנשמעת כרעה במיוחד כשלא חושבים עליה לעומק,אל תחשוב שבאמת אכפת לה כל כך מהילדים היא בטח לא יודעת על מה היא מדברת בכל מיקרא כמו רוב האנשים שם שביקרו את התופעה.
"אתה עצור בעוון טיפשות והפצת טיפשות בתור נציג ציבור אתה יכול לשמור על זכות השתיקה כל דבר שתאמר יכול וישמש נגדך בבית המשפט" מתי יהיה דבר כזה בארץ??
- סליקאי ארד

חברים, לדעתי חלקכם עדיין לא הבין: היום, כל אחד שנושא הנשק קרוב לליבו מהצד החיובי - הופך מיד ל-PERSONA NON GRATA, וממש לא חשוב, מיהו אותו אדם ומה הקבלות שהוא יכול להציג. רק תראו, מה עושים לנושאי נשק בכל האירועים הומי קהל בשנתיים-שלוש האחרונות (לא זכור לי שלפני כן כל אותם האירועים היו הופכים למרחץ דמים...).
תבינו ותפנימו. הקרב על דעת הקהל הרחב אבוד. הדרך שנותרה לנו - השפעות יחידניות. אחד על אחד, לאחר עבודת הכנה קפדנית וזהירה. כך אני נוהג ובשיטה זה כבר גרמתי לשניים-שלושה אנשים לשנות את התיחסותם לנשק. נכון שזה ממש מעט, אבל במצב שלנו - זה הדבר היחידי שיעבוד.
בשביל שהמציאות תשתנה צריכה להיות מלחמה בטרור ברחובות, יומיומית וארוכת שנים, כזאת גם שגם גובה קורבנות. אני מאמין שאף אחד מאיתנו לא רוצה בזה. ובינתיים - בחרתי להצניע עד כמה שניתן את אהדתי לנשק בפני רוב האנשים. רק אחרי שאדם מכיר אותי טוב באופן אישי - אני "מרשה לעצמי" להיפתח מעט, וגם זה בזהירות.
לקחת ציבור שהוא מאוד ANTI-GUN ולחשוף אותו בבת אחת ל-HARDCORE של המקצוע - אימוני ילדים - ממש לא ישרת את המטרה, להיפך - ירתיע ויצור ANTI עוד יותר חזק.
תבינו ותפנימו. הקרב על דעת הקהל הרחב אבוד. הדרך שנותרה לנו - השפעות יחידניות. אחד על אחד, לאחר עבודת הכנה קפדנית וזהירה. כך אני נוהג ובשיטה זה כבר גרמתי לשניים-שלושה אנשים לשנות את התיחסותם לנשק. נכון שזה ממש מעט, אבל במצב שלנו - זה הדבר היחידי שיעבוד.
בשביל שהמציאות תשתנה צריכה להיות מלחמה בטרור ברחובות, יומיומית וארוכת שנים, כזאת גם שגם גובה קורבנות. אני מאמין שאף אחד מאיתנו לא רוצה בזה. ובינתיים - בחרתי להצניע עד כמה שניתן את אהדתי לנשק בפני רוב האנשים. רק אחרי שאדם מכיר אותי טוב באופן אישי - אני "מרשה לעצמי" להיפתח מעט, וגם זה בזהירות.
לקחת ציבור שהוא מאוד ANTI-GUN ולחשוף אותו בבת אחת ל-HARDCORE של המקצוע - אימוני ילדים - ממש לא ישרת את המטרה, להיפך - ירתיע ויצור ANTI עוד יותר חזק.
- סליקאי טיטניום

9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד