ככה זה מתחיל

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

ככה זה מתחיל

על ידי advocate » 18 מרץ 2009, 08:54

הוושינגטון טיימס דיווח שברק אובמה הולך לבטל את "הטייסים החמושים" אשר נועד למנוע/לסכל/להקשות על מחבלים לעשות 911 נוסף.

מי שחושב שבזה יסתכם העניין, שירשם להסתכלות...
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA

חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

Re: ככה זה מתחיל

על ידי רפתן » 18 מרץ 2009, 12:54

advocate כתב:הוושינגטון טיימס דיווח שברק אובמה הולך לבטל את "הטייסים החמושים" אשר נועד למנוע/לסכל/להקשות על מחבלים לעשות 911 נוסף.

כשאתה הולך תאסוף אותי בדרך..................
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי itamar » 18 מרץ 2009, 13:14

advocate כתב:הוושינגטון טיימס דיווח שברק אובמה הולך לבטל את "הטייסים החמושים" אשר נועד למנוע/לסכל/להקשות על מחבלים לעשות 911 נוסף.

לא זה לא יסתכם בזה...
באיזה מקום נראה לי שהבן אדם הזה נבחר כדי ללחוץ על כפתור ההשמדה העצמית של ארה"ב כי אחרת אני לא יכול להבין את ההתנהלות שלו (שהיא לא פחות הזויה משל קודמו בתפקיד).
איך דברים כאלה קורים?
http://israeltruthtimes.blogspot.com/20 ... obama.html
http://www.jewishpress.com/content.cfm?contentid=30283

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי trooperglock » 19 מרץ 2009, 13:46

איכשהו.... אני כלל לא מופתע... :x
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.

לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.

ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ליאור45 » 19 מרץ 2009, 14:12

ייטיבו יצרני כלי הירייה והתחמושת בארה"ב עם עצמם אילו ישקיעו את רווחיהם ממכירות בחצי השנה האחרונה במו"פ וייצור של מגלי מתכות ופלטפורמות ריגול.
נערך לאחרונה על ידי ליאור45 בתאריך 19 מרץ 2009, 14:28, נערך פעם אחת בסך הכל.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Webart » 19 מרץ 2009, 14:14

:shock: ליאור?
אתה בטוח שאתה לא רוצה לערוך את ההודעה?
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי הצעדן » 19 מרץ 2009, 14:27

כן. גם טרם הספקתי לקרוא את ההודעה של דביר ואחרי שקראתי את ההודעה שלך ליאור, הופיעו לי דוגמאת מדים מפוספסת וטלאי צהוב מול העיניים. אולי זה לא חורג מכללי הכתיבה אבל נראה מיותר בהחלט. קצת חריף מדי.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

על ידי glockbuster » 19 מרץ 2009, 14:59

אני חושב שמה שצריכות לעשות יצרניות הנשק והתחמושת בארה"ב

זה להמשיך לתמוך בNRA ובפרט בNRA-ILA

עליהם להשקיע סכומי כסף בהסברה וביצוג משפטי זה הדרך היחידה
שתאפשר לארה"ב להשאר חמושה (ומנומסת)
"Si Vis Pacem Para bellum"

"Don't Call 911, Call 1911"

Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician

The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי higt-power » 22 מרץ 2009, 07:13

חברים אני לא יכול שלא להרוס את השמחה .
עד כמה בכלל הפרויקט הזה היה חיוני אוו נחוץ בימים שכל טיסה ממריאה עם מרשל אוויר?
אים כל הכבוד לטיסים אני חושב שהדבר הכי טוב שהם יכולים לעשות בזמן תקיפת טרור זה להמשיך להטיס
את המטוס מאחורי דלת סגורה ומשורינת .
לחימה בסביבה של מטוס היא מהאתגרים בגדולים ביותר ואני בספק שלטייס הממוצא עם כל הכוונה הטובה והאימון
המזדמן יש את הכישורים הדרושים לכך .
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי advocate » 22 מרץ 2009, 10:21

היגיט,

גם אם אתה צודק, אתה טועה...

אני טוען שארועי 911 היו נראים אחרת אם היה ולו טייס אחד חמוש באחד מהמטוסים.

אף אחד אינו מנסה לטעון שטייס חמוש באקדח יבצע "השתלטות יחיד"! מדובר ביצירת "מבצר אחרון" חמוש כנגד מחבלים אשר מעוניינים להפוף מטוס לפצצה מעופפת ו/או להשתלט על תא הטייס על מנת לבצע פיגוע מיקוח!
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA

חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי itamar » 22 מרץ 2009, 10:31

higt-power כתב:חברים אני לא יכול שלא להרוס את השמחה .
עד כמה בכלל הפרויקט הזה היה חיוני אוו נחוץ בימים שכל טיסה ממריאה עם מרשל אוויר?
אים כל הכבוד לטיסים אני חושב שהדבר הכי טוב שהם יכולים לעשות בזמן תקיפת טרור זה להמשיך להטיס
את המטוס מאחורי דלת סגורה ומשורינת .
לחימה בסביבה של מטוס היא מהאתגרים בגדולים ביותר ואני בספק שלטייס הממוצא עם כל הכוונה הטובה והאימון
המזדמן יש את הכישורים הדרושים לכך .

1. לא אתה ולא אני יודעים אם באמת כל טיסה ממריאה עם מאבטח(ים) על סיפון המטוס, או שזה נעשה על פי איזשהו מדגם אקראי. חברות התעופה רגישות מאד בכל הנוגע להוצאות, ובכל מה שיכולות לחתוך הן יחתכו.

2. רוב הטייסים בחברות התעופה המסחריות הגדולות הם אקס טייסים בחיילות אויר, אנשים שעברו משהו בחיים, עברו קורסי השרדות ונושא של נשק לא זר להם.

3. מה זה יכול לעזור? אולי תשאל את עצמך מה עזרו נשקים בידי אזרחים בפיגוע בישיבת מרכז הרב, בפיגועי הטרקטור וכו..? לא אתה ולא אני יודעים עד כמה הדלתות האלה באמת משוריינות ועד כמה הן באמת עמידות. ברוב חברות התעופה האמריקאיות בסך הכל נעשה חיזוק של הדלת הקיימת בסורגים רק בשביל כסת"ח. אתה לא יודע גם איזה מידע מודיעיני יש לחוטפים הפוטנציאליים - ובין היתר זיהוי של המאבטח על המטוס וניטרולו לפני שיספיק לעשות דבר.. בקיצור, אותו טייס חמוש יכול להיות המכשול האחרון שיעמוד בין סיכול נסיון חטיפה לבין ריסוק מטוס לתוך גורד שחקים.

4. ולהחזיר לך בשאלה... נניח שזה לא יעזור במה זה יכול להזיק?

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי higt-power » 22 מרץ 2009, 10:50

מה שאני טוען הוא שאין לך דוגמה חייה טובה יותר לאיך אמור היה להיגמר 9/11 ממיקרא האדון פוקרא במטוס
אל-על, "ארכי מחבל" עם אולר דופק את הראש חזק כנגד תא טייס ממוגן היטב ,מאבטחי הטיסה משטלטים עלו
תוך שניות ומבלים את שאר הטיסה בניסיון להגן על המחבל מעדר ישראלים שמבינים שבגללו הם מפסידים כמה שעות בקלאב מד טורקיה ובכל הזמן הזה הטיסים עסוקים בדבר אחד בלבד ,הטסה של המטוס והכנות לנחיתה לאור מצב
החרום .

הארוע חייב להעצר לפני שהוא בכלל נכנס לתא הטייס !
הדבר האחרון שאני צריך במצב שכזה זה זוג טיסים שמטיסים מטוס תוך כדי לחימה במחבל ועוד פחות מזה אני רוצה ירי בתא הטייס שכולו פחות אוו יותר "מרופד" במערכות רגישות,ועוד ע"י מישהוא שאיך לומר בעדינות מיומנותו מוטלת בספק ,וזה עוד לפני שאנחנו נכנסים להשלכות של הכנסת הנשק למדינות זרות וכ"ו ..... .

הרעיון הזה נולד כמו רבים אחרים בימים שאחרי 9/11 בשעה שנחשפה הקלות הבלתי נסבלת שבה נחטפו המטוסים
והוא היה אחד מיני רבים ששם לו למטרה לתת מענה למחדלים הנ"ל לאור "גרירת הרגלים" של הממסד .
המיזם נתקל מהתחלה בהתנגדות של רבות מחברות התעופה וגם מצד הטיסים והצוותים שמה לעשות הם לא אנשי
נשק ו"בעסקה" שהם חתמו עליה לא היה דבר וחצי דבר על לחימה עם מחבלים .
ועל כן ההצלחה ממילא היתה שולית ביותר .
מרגע שהוקם גוף פדראלי רשמי שלקח על עצמו את אבטחת הטיסות נגמר הצורך בפרויקט שכזה .
ואני בטוח שהטיסים ירגישו הרבה יותר בטוחים בידיעה שמאחורהם יש קיר בלתי חדיר ואנשי ביטחון מיקצועים
שימנעו כל ניסיון לחדור אותו מאשר אים יהיה להם איזה אקדח בתא הטייס ויומים וחצי קורס להשתמש בו .
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ליאור45 » 22 מרץ 2009, 11:13

בטוחני שכל הטיסות שאני ו-donduck מבצעים מאופיינות בטייסים חמושים.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי donduck » 22 מרץ 2009, 11:40

לרוב הטייסים בחברות המסחריות בארה"ב וגם באירופה ובמיוחד לצעירים ולצעירות (מדהימות ביכולות שלהן). אין שום קשר לשום חיל אוויר.
זה נכון רק אצלנו.

למרות מה שקרה ב9-11 אין שום קושי אמיתי לנוסע בחברת תעופה אירופאית להתקבל לביקור בתא הטייס. הם יותר משמחים להציג ולשוחח, במיוחד אם במקרה יש לך גם איזו תעודה מתאימה, ואפשר להחליף חוויות וסיפורים
לכן, כדאי מאד שטייסים ימשיכו להיות חמושים, כקו הגנה אחרון, במקרה וקורה הגרוע מכל.
המיומנות הדרושה בסוג כזה של הגנה היא באמת לא מסובכת למי שמסוגל להנחית ידנית מפלצת מכונפת שנוגעת במסלול בכ 130 קשרים (כ 230 קמ"ש).
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי higt-power » 22 מרץ 2009, 11:56

itamar כתב:1. לא אתה ולא אני יודעים אם באמת כל טיסה ממריאה עם מאבטח(ים) על סיפון המטוס, או שזה נעשה על פי איזשהו מדגם אקראי. חברות התעופה רגישות מאד בכל הנוגע להוצאות, ובכל מה שיכולות לחתוך הן יחתכו.

א.

לא כל מה שאני יודע אני יכול לספר אז נעזוב את זה .

2. רוב הטייסים בחברות התעופה המסחריות הגדולות הם אקס טייסים בחיילות אויר, אנשים שעברו משהו בחיים, עברו קורסי השרדות ונושא של נשק לא זר להם.

בעולם הגדול בניגוד לארצנו המצב ממש אינו כך
טייס אזרחי הוא מיקצוע אזרחי שנלמד בעשרות בתי ספר כמו כל מיקצוע אחר חלק הם יוצאי כוחות הביטחון אבל הרוב לא.
ונגיד שכן אז יופי שבגיל 18 הבחור עבר קורס טייס ומאז המשיך להתאמן אחת לשנה אוו פעמים לשנה בירי כסת"ח במטווח
(ותאמין לי שבארצנו לפחות זה המצב) אתה חושב שזה נותן לו מיומנות מספיקה להתמודד עם מצב מורכב כמו חטיפת מטוס ?

3. מה זה יכול לעזור? אולי תשאל את עצמך מה עזרו נשקים בידי אזרחים בפיגוע בישיבת מרכז הרב, בפיגועי הטרקטור וכו..?

זה בדיוק הענין שמטוס זה לא טרקטור ולא בנין מטוס זה צינור מלא עד אפס מקום באנשים אלקטרוניקה ומכניקה שמנתנגד ע"י שימוש מושכל בפיזיקה לנטיה הטבעית שלו ליפול מהשמים ,פגיעה במערכות הללו שעוזרות לו להשאר באוויר .......
ובניגוד לרכב אתה לא ממש יכול לעצור בצד ולחכות לגרר .

אתה לא יודע גם איזה מידע מודיעיני יש לחוטפים הפוטנציאליים - ובין היתר זיהוי של המאבטח על המטוס וניטרולו לפני שיספיק לעשות דבר.. בקיצור, אותו טייס חמוש יכול להיות המכשול האחרון שיעמוד בין סיכול נסיון חטיפה לבין ריסוק מטוס לתוך גורד שחקים.

אים המחבלים כאלו טובים מה גורם לך לחשוב שהם לא ידעו על האקדח של הטייס?
ואים הם מספיק טובים כדי לנטרל מאבטח מיקצועי אחד אוו יותר הם לא ינטרלו באותה קלות את הטייס?

4. ולהחזיר לך בשאלה... נניח שזה לא יעזור במה זה יכול להזיק?

בפלטה מיקראית של הנשק בידים לא מיומנות ופגיעה במערכות המטוס שיגרמו לריסקו .
סכנה שקימת אפילו אים הירי הוא לעבר המחבל כך שבמקרא הזה התרופה עלולה להרוג את החולה לא פחות מהמחלה
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

הבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד