ייבוא לישראל
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
ייבוא לישראל
טוב, אחרי שנוכחתי לדעת מה אי אפשר לעשות - רציתי לשאול האם אני יכול ליבא לארץ אקדח שיש לי בחו"ל (ולמכור את זה שיש לי בארץ), או שגם זה בלתי אפשרי בארצנו הקטנטונת?
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
MIGUEL DE CERVANTES
Re: ייבוא לישראל
מאוד מאוד קשה(ייבוא אישי-מבחינה פרוצדוראלית כמעט בלתי אפשרי וראה מה כתבתי למטה).
עצתי לך - מכיוון שייבוא אישי כרגע לא ניתן ע"י משרד הפנים, מצא סוחר שיביא לך את הנשק(אם תמצא מישהו שיסכים עקב חוסר הרווח בנושא)ויעשה לך את ההחלפה באותה ההזדמנות.
בין אם שלך או לא, אין שוני בתהליך ייבוא נשק למדינת ישראל.
עצתי לך - מכיוון שייבוא אישי כרגע לא ניתן ע"י משרד הפנים, מצא סוחר שיביא לך את הנשק(אם תמצא מישהו שיסכים עקב חוסר הרווח בנושא)ויעשה לך את ההחלפה באותה ההזדמנות.
בין אם שלך או לא, אין שוני בתהליך ייבוא נשק למדינת ישראל.
SPS - מתקרב לשלמות...
תודה על התשובות (בשני הפוסטים). אני מקווה שאוכל למצוא סוחר נשק שיעשה עבורי את זה (ואם צריך לשלם, נשלם, מה לעשות). ואם אי אפשר, אז אי אפשר, קצת קשה להתרגל שוב לביורוקרטיה הזוועתית בישראל, איך מדינה כל-כך קטנה יכולה להיות כ"כ ביורוקרטית לא ברור לי. לדעתי רק אנשים שחיו מחוץ למדינה יכולים להבין כמה קשה לעשות כל דבר, פשוט כל דבר. בכל אופן, אני מקווה שניתן יהיה להסדיר את זה, ואם לא - אני אנסה למצוא אותו סוג של אקדח בארץ, אני משוכנע שיש.
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
MIGUEL DE CERVANTES
קצת פרופורציה - כנראה שעוד לא נתקלת ואני מקווה עבורך שלא תיתקל בבירוקרטיה התורכית, הסלובקית או ההונגרית.
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
עצתי לך, על מנת לחסוך את עוגמת הנפש שתגרם לך במהלך הבירוקרטיה האינסופית שתיקח הרבה הרבה זמן,ואת הזמן עצמו, פשוט מכור את מה שיש לך בחו"ל וקנה זהה בארץ...
טובה עגבניה אחת מאשר סלסה חריפה מלאה תולעים
- סליקאי זהב

1. BROADAXE - בביורוקרטיה ההונגרית נתקלתי (ראה שם משפחתי) ולמרות הכל לדעתי ישראל לוקחת בגדול, ולגבי טורקיה - אתה משווה את מספר התושבים?
2. ירוני - תודה, זה מה שאני אעשה למרות שניסיתי בימים האחרונים לאתר דגם זהה בארץ ללא הצלחה.
2. ירוני - תודה, זה מה שאני אעשה למרות שניסיתי בימים האחרונים לאתר דגם זהה בארץ ללא הצלחה.
MIGUEL DE CERVANTES
MIGUEL DE CERVANTES
לא סתם קןראים לו גרזן רחב...
הוא וודאי התכוון לביורוקרטיה שנתקל בה שניסה להוציא גרזני עריפת ראשים או חפץ מקאברי אחר...
הוא וודאי התכוון לביורוקרטיה שנתקל בה שניסה להוציא גרזני עריפת ראשים או חפץ מקאברי אחר...
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
קצת קשה להתרגל שוב לביורוקרטיה הזוועתית בישראל, איך מדינה כל-כך קטנה יכולה להיות כ"כ ביורוקרטית לא ברור לי. לדעתי רק אנשים שחיו מחוץ למדינה יכולים להבין כמה קשה לעשות כל דבר, פשוט כל דבר. בכל אופן, אני מקווה שניתן יהיה להסדיר את זה
פשוט וקל ....
אתה יכול לחזור למקום ממנו הגעת והיה לך טוב .
במדינה שלי יש בירוקרטיה וצריך ללמוד לחיות איתה .
" אין לי ארץ אחרת "
עמוס
"באין תחבולות יפול עם ותשועה ברוב יועץ "
אגב, מה אתה מחפש שהוא מצרך כל כך נדיר? טנק אברמס?
טובה עגבניה אחת מאשר סלסה חריפה מלאה תולעים
- סליקאי זהב

גיא,
אני מסכים עם כל מלה של גלוקי, אבל אענה לך בעדינות:
גרתי בארה"ב שנתיים ועוד כמה ביקורים במסגרת עבודה.
אני מבין שמשם אתה רוצה לייבא נשק, כי במערב-אירופה חוקי הנשק (לא לצייד) מחמירים למדי, דומים יותר לאלו בארץ.
בארה"ב, ברוב המדינות, חוקי מכירת והחזקת נשק ליברליים מאד. יש שם לובי חזק מאד של יצרני הנשק, איגוד הרובאים
NRA וכל אלה נעזרים בחוקה.
אגב ביורוקרטיה וטמטום: חוק מחסניות 10 כדורים לאקדחים, למניעת פשע. ראה כמה מהרציחות האחרונות זה מנע...
אבל גדול לגבי ביורוקרטיה: אנחנו יכולים ללמוד מהאמריקאים מה זה ביורוקרטיה!! הם שכללו אותה לדרגת אמנות
ואומנות.
נתקלת ב- Social Security? משרד הרישוי? מס הכנסה? סתם קופאית / מלצרית שביקשת מהם משהו לא שגרתי?
לפני שאתה משמיץ, טול קורה מבין עיניך...
סיימתי את הנאום.
מועדים לשמחה,
חיים זאבי (בשלטון הקומוניסטי היה פרקש, אם אתה דובר הונגרית)
אני מסכים עם כל מלה של גלוקי, אבל אענה לך בעדינות:
גרתי בארה"ב שנתיים ועוד כמה ביקורים במסגרת עבודה.
אני מבין שמשם אתה רוצה לייבא נשק, כי במערב-אירופה חוקי הנשק (לא לצייד) מחמירים למדי, דומים יותר לאלו בארץ.
בארה"ב, ברוב המדינות, חוקי מכירת והחזקת נשק ליברליים מאד. יש שם לובי חזק מאד של יצרני הנשק, איגוד הרובאים
NRA וכל אלה נעזרים בחוקה.
אגב ביורוקרטיה וטמטום: חוק מחסניות 10 כדורים לאקדחים, למניעת פשע. ראה כמה מהרציחות האחרונות זה מנע...
אבל גדול לגבי ביורוקרטיה: אנחנו יכולים ללמוד מהאמריקאים מה זה ביורוקרטיה!! הם שכללו אותה לדרגת אמנות
ואומנות.
נתקלת ב- Social Security? משרד הרישוי? מס הכנסה? סתם קופאית / מלצרית שביקשת מהם משהו לא שגרתי?
לפני שאתה משמיץ, טול קורה מבין עיניך...
סיימתי את הנאום.
מועדים לשמחה,
חיים זאבי (בשלטון הקומוניסטי היה פרקש, אם אתה דובר הונגרית)
- תרמתי למען הסליק

10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד