"ידית הסתערות" לגלוק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
"ידית הסתערות" לגלוק
שלום לכולם.
מה אתם אומרים על זה:
http://picasaweb.google.com/yishay16/UntitledAlbum#
יעיל?
דאווין?
בברכה,
מה אתם אומרים על זה:
http://picasaweb.google.com/yishay16/UntitledAlbum#
יעיל?
דאווין?
בברכה,
ישי.
- סליקאי ארד

Re: "ידית הסתערות" לגלוק
על פניו נראה אביזר מיותר ומסוכן. אף בר דעת לא צריך להניח את היד החלשה שלו כל כך קרוב ללע האקדח, גם אם יש שם מין מחסום (שהועתק מ MP5K ?) שאמור להגן על היד.
יעיל? אולי רק בגלוק 18 במצב אוטומטי.
יעיל? אולי רק בגלוק 18 במצב אוטומטי.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
אולי זה טוב לחברות שמירה, יחד עם מכתוף אימתני לשומר בעמדת אבטחה/תצפית , על מנת "להעניק תחושת ביטחון" בקניונים למיניהם.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
לא טוב לגלוק בשום מצב.
גורם לעיקום מכסה האבק עד כדי אפשרות שבירתו.
עצתי - אם זה לא פוטושופ מה שעשית, אל תשתמש בידית לצרכים אלו.
(מנסיון)
(מנסיון)
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
תודה על התגובות.
נועם,
זה לא פוטושופ. זה לקוח מקטלוג "fab 2009"
על פניו , נראה כאילו ידית כזו יכולה לרסן את הרתע כלפי מעלה בשעת ירי ובכך לשפר את הדיוק...
אני טועה?
נועם,
על פניו , נראה כאילו ידית כזו יכולה לרסן את הרתע כלפי מעלה בשעת ירי ובכך לשפר את הדיוק...
אני טועה?
ישי.
- סליקאי ארד

כיצד בדיוק ישתפר הדיוק בירי אם אתה מרסן את הרתע ?
הרתע שאתה חש בירי מתרחש לאחר שהקליע כבר יצא לדרכו עם ברכת אלוף הפיקוד.
תיאורטית אולי התכוונת לחזרה מהירה לתמונת כוונות (שוב, זה לא משפר את הדיוק אלא את המהירות בה חוזרת הכוונת למטרה) מעשית אני לא רואה בידית אחיזה כזו יתרון בפרט כאשר היא מותקנת ללא מכתוף (קרדיט לליאור) וגם אתו אני לא סגור (בכלל) על שיפור משמעותי שיצמח מהגאדג'ט הזה אם בכלל.
בכלל, ריסון הרתע הוא רעיון גרוע, כשאתה "מרסן" את הרתע אתה מתנגד לו ועובד בכח, במקום לספוג אותו (כי לא משנה מה תעשה האנרגיה תעבור במלואה אליך - השאלה היא לא אם האנרגיה תעבור אלא איך היא תעבור).
עבודה נכונה ואימון ישפרו את החזרה לתמונת הכוונות. לא דו קרב מי יותר חזק, הידיים שלך או הרתיעה. נחש מי ינצח.
כמו שנועם אמר ובצדק, ואני משתמש פה בניסוח פחות עדין... גלוק הוא אקדח מוצלח אבל אחד מחסרונותיו (ויתרונותיו) מתמצה במילה "פלסטיק" וכשאתה מפעיל עומס על מנוף המחובר אליו הוא.......... נכון, מתכופף. במו עיני ראיתי גלוק פלסטלינה שהתקשה לחזור לצורתו המקורית לאחר מספר מחסניות בודדות שנורו.
בקיצור.. מ י ו ת ר.
נ.ב
הרתע המקורי הנו אחורה, הדלתא שנוצרת על ידי האחיזה מייצרת שינוי של ציר התנועה כלפי מעלה בדיוק בגלל האחיזה (וקצת בגלל חלוקת המשקל העצמי של האקדח במקרה התיאורטי בו הוא -נניח- צף באויר)
הרתע שאתה חש בירי מתרחש לאחר שהקליע כבר יצא לדרכו עם ברכת אלוף הפיקוד.
תיאורטית אולי התכוונת לחזרה מהירה לתמונת כוונות (שוב, זה לא משפר את הדיוק אלא את המהירות בה חוזרת הכוונת למטרה) מעשית אני לא רואה בידית אחיזה כזו יתרון בפרט כאשר היא מותקנת ללא מכתוף (קרדיט לליאור) וגם אתו אני לא סגור (בכלל) על שיפור משמעותי שיצמח מהגאדג'ט הזה אם בכלל.
בכלל, ריסון הרתע הוא רעיון גרוע, כשאתה "מרסן" את הרתע אתה מתנגד לו ועובד בכח, במקום לספוג אותו (כי לא משנה מה תעשה האנרגיה תעבור במלואה אליך - השאלה היא לא אם האנרגיה תעבור אלא איך היא תעבור).
עבודה נכונה ואימון ישפרו את החזרה לתמונת הכוונות. לא דו קרב מי יותר חזק, הידיים שלך או הרתיעה. נחש מי ינצח.
כמו שנועם אמר ובצדק, ואני משתמש פה בניסוח פחות עדין... גלוק הוא אקדח מוצלח אבל אחד מחסרונותיו (ויתרונותיו) מתמצה במילה "פלסטיק" וכשאתה מפעיל עומס על מנוף המחובר אליו הוא.......... נכון, מתכופף. במו עיני ראיתי גלוק פלסטלינה שהתקשה לחזור לצורתו המקורית לאחר מספר מחסניות בודדות שנורו.
בקיצור.. מ י ו ת ר.
נ.ב
הרתע המקורי הנו אחורה, הדלתא שנוצרת על ידי האחיזה מייצרת שינוי של ציר התנועה כלפי מעלה בדיוק בגלל האחיזה (וקצת בגלל חלוקת המשקל העצמי של האקדח במקרה התיאורטי בו הוא -נניח- צף באויר)
yishay 16 כתב:תודה על התגובות.
נועם,
אני טועה?
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
זה מתחיל להזכיר לי את האשכול דלהלן, מהעבר הרחוק שלנו:
viewtopic.php?f=1&t=5011
viewtopic.php?f=1&t=5011
א. ליאור, אני מת על איך שאתה נזכר בהיסטוריה הזאת... אם יום אחד נחליט שיש היסטוריון לסליק, המינוי שלך!
ב. איך שאני מתגעגע למיכאל, ולאלו שחושבים כמוני, שוחחתי איתו לפני מספר שבועות, שלומו טוב וכרגיל, נהנתי מכל שניה בשיחה.
ב. איך שאני מתגעגע למיכאל, ולאלו שחושבים כמוני, שוחחתי איתו לפני מספר שבועות, שלומו טוב וכרגיל, נהנתי מכל שניה בשיחה.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
Webart כתב:א. ליאור, אני מת על איך שאתה נזכר בהיסטוריה הזאת... אם יום אחד נחליט שיש היסטוריון לסליק, המינוי שלך!
דביר אתה מזדקן
או שרק נדמה לי ?
מה זה הפרץ נוסטלגיה הדביק הזה?
פיכס...............
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
נועם כתב:לא טוב לגלוק בשום מצב.
(מנסיון)
נועם,
לפי התמונה נראה לי שבדגם הספציפי הזה פתרו את בעיית עיקום מכסה האבק על ידי נקודת משען נוספת של הידית על שמורת ההדק שעשוייה מפלסטיק יותר מסיבי ממכסה האבק.
בכל מקרה, ולמרות זאת לא הייתי משקיע בגאדג'ט הזה.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

- סליקאי ארד

אילן ב כתב:Webart כתב:א. ליאור, אני מת על איך שאתה נזכר בהיסטוריה הזאת... אם יום אחד נחליט שיש היסטוריון לסליק, המינוי שלך!
דביר אתה מזדקן
או שרק נדמה לי ?
מה זה הפרץ נוסטלגיה הדביק הזה?
פיכס...............
אתה רואה אילן?! פתאום יש שלושה זקנים במרפסת (של החבובות). עכשיו יצטרכו להגביה קצת את הגג בפינה שלנו
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
איתמר,
יש לי כזו ידית, כשתבוא נחבר לגלוק שלך ותחליט לבד ..
נועם.
יש לי כזו ידית, כשתבוא נחבר לגלוק שלך ותחליט לבד ..
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
Webart כתב:א. ליאור, אני מת על איך שאתה נזכר בהיסטוריה הזאת... אם יום אחד נחליט שיש היסטוריון לסליק, המינוי שלך!
לכשגנזך הפורום יהיה מגובב לטובת מנוע החיפוש, אשמח לכהן בתפקיד (nudge nudge, wink wink). עד אז, כל חיפוש כזה הוא עבודת נמלים.
nudge nudge, wink wink
Know what I mean? Say no more, say no more
הרגת אותי מצחוק.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד