רתע (הגברים של רתע - באר שבע)
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
רתע (הגברים של רתע - באר שבע)
התחדשתי לי באקדח חדש (עדיין בחנות אבל בקרוב אצלי)
כמי שעוסק בקליעה לא מעט שנים וביצע מספר לא קטן של חידושי רשיונות וירי חופשי במטווחים שונים. אני חייב לציין את החויה שעברתי ביום שישי האחרון בבאר שבע.
ראשית, את האקדח שקניתי ראיתי לראשונה לפני כחודש אצל ידידי אבי מור ומייד פרצה האהבה ביני לבין האקדח, טאורוס 24/7 קליבר 9/19 פולימרי וטיטניום.
לאחר בדיקת המחיר וקביעת פגישה הגעתי לחנות/מטווח
היחס - מדהים
המטווח נעים לירי ללא ריחות אבק שריפה שרוף.
סרט ההדרכה שהכינו במקום כדי להקל על המדריך שצריך להעביר את החלק התיאורטי פשוט ברור ולעניין.
יחס (שוב) גם בזמן הירי לפני ואחרי פשוט מדהים.
בזמן שהייתי במקום הגיע לקוח לרכוש פריט ואני יכול לאמר בפה מלא שהיחס לא היה רק אלי שהיגעתי עם המלצות אל גם ללקוח המזדמן.
לסיכום החוויה -
עוברים בבאר שבע - שווה להיכנס.
רוצים אקדח קל משקל בעל הדק מעניין ? (ארוך בלחיצה הראשונה אבל עדין ורגיש בחיצה השנייה עם חידוש קשר קצר מאוד) טאורוס 24/7
יובל
נ.ב.
שלא יובן מדברי שאין עוד מטווחים עם יחס טוב, טוב מאוד ומצויין/מדהים
אבל יש גם אחרים.
ורתע הוא אחד מהטובים
כמי שעוסק בקליעה לא מעט שנים וביצע מספר לא קטן של חידושי רשיונות וירי חופשי במטווחים שונים. אני חייב לציין את החויה שעברתי ביום שישי האחרון בבאר שבע.
ראשית, את האקדח שקניתי ראיתי לראשונה לפני כחודש אצל ידידי אבי מור ומייד פרצה האהבה ביני לבין האקדח, טאורוס 24/7 קליבר 9/19 פולימרי וטיטניום.
לאחר בדיקת המחיר וקביעת פגישה הגעתי לחנות/מטווח
היחס - מדהים
המטווח נעים לירי ללא ריחות אבק שריפה שרוף.
סרט ההדרכה שהכינו במקום כדי להקל על המדריך שצריך להעביר את החלק התיאורטי פשוט ברור ולעניין.
יחס (שוב) גם בזמן הירי לפני ואחרי פשוט מדהים.
בזמן שהייתי במקום הגיע לקוח לרכוש פריט ואני יכול לאמר בפה מלא שהיחס לא היה רק אלי שהיגעתי עם המלצות אל גם ללקוח המזדמן.
לסיכום החוויה -
עוברים בבאר שבע - שווה להיכנס.
רוצים אקדח קל משקל בעל הדק מעניין ? (ארוך בלחיצה הראשונה אבל עדין ורגיש בחיצה השנייה עם חידוש קשר קצר מאוד) טאורוס 24/7
יובל
נ.ב.
שלא יובן מדברי שאין עוד מטווחים עם יחס טוב, טוב מאוד ומצויין/מדהים
אבל יש גם אחרים.
ורתע הוא אחד מהטובים
יובל .
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
Re: רתע (הגברים של רתע - באר שבע)
יובל
אני ביקרתי ברתע עם אבי מור כשהוא בחן את האקדח הזה לכתבה שתתפרסם בגיליון הבא של "קליבר קרבי"
על טיבו של האקדח אין ויכוח בכלל (לראיה אבי נושא אחד עליו ביום יום, ואבי לא רץ להחליף אקדח כל
שני וחמישי בגלל איזו שהיא אופנה חדשה)
לPRO 24/7 COMPACT DS יש הדק SA/DA חלומי
לא יריתי באקדח שהDA כל כך נעים (יש אקדחים שבסינגל מפגרים אחרי האקדח הזה).
כוח אש אדיר לחבילה בגודל הזה
אם וכאשר שיגיע הרישיון השלישי שלי אני יודע איזה אקדח אני קונה ואיפה
לגבי המטווח אני חיב להצטרף לשבחים, היחס חם ואכפתי תמיד רוצים לעזור פשוט כיף כדאי לקפוץ
ואת האמת החנות עצמה הזכירה לי חניות שביקרתי בהם בארה"ב (אפשר לקנות קצת יותר מאקדחים)
מומלץ בחום
אני ביקרתי ברתע עם אבי מור כשהוא בחן את האקדח הזה לכתבה שתתפרסם בגיליון הבא של "קליבר קרבי"
על טיבו של האקדח אין ויכוח בכלל (לראיה אבי נושא אחד עליו ביום יום, ואבי לא רץ להחליף אקדח כל
שני וחמישי בגלל איזו שהיא אופנה חדשה)
לPRO 24/7 COMPACT DS יש הדק SA/DA חלומי
לא יריתי באקדח שהDA כל כך נעים (יש אקדחים שבסינגל מפגרים אחרי האקדח הזה).
כוח אש אדיר לחבילה בגודל הזה
אם וכאשר שיגיע הרישיון השלישי שלי אני יודע איזה אקדח אני קונה ואיפה
לגבי המטווח אני חיב להצטרף לשבחים, היחס חם ואכפתי תמיד רוצים לעזור פשוט כיף כדאי לקפוץ
ואת האמת החנות עצמה הזכירה לי חניות שביקרתי בהם בארה"ב (אפשר לקנות קצת יותר מאקדחים)
מומלץ בחום
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
יובל, תתחדש.
אני כל כך מבין את הבחירה שלך, משקל, גודל ומעשיות. נהדר.
ובצד הדברים, אשמח אם תוכל לפרט קצת בעניין הסרט, יש לי איזה נגיעה לסרט הזה ומעניין אותי המשוב
תתחדש, תהנה ומאחל שתשתמש בו רק לאימונים.
ובצד הדברים, אשמח אם תוכל לפרט קצת בעניין הסרט, יש לי איזה נגיעה לסרט הזה ומעניין אותי המשוב
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
הצעדן כתב:יובל, תתחדש.
הסרט מקיף את כל מה שצריך, אין מצב שהמדריך עלול לשכוח משהו.
- תרמתי למען הסליק

מצטרף להמלצות ולשבחים-אני נהנה מהיחס הזה כבר 6 שנים-גם המחירים לא רעים בכלל!
שאלה בנוגע לסרט - האם הוא על האקדח הספציפי הזה או שזהו סרט הדרכה על ירי וכללי התנהגות במטווח ??
שאלה בנוגע לסרט - האם הוא על האקדח הספציפי הזה או שזהו סרט הדרכה על ירי וכללי התנהגות במטווח ??
- תרמתי למען הסליק

חבלני כתב:
הסרט מקיף את כל מה שצריך, אין מצב שהמדריך עלול לשכוח משהו.
איכות הסרט טובה מאוד, תכנים לפי הספר, אבי לגמן מככב יוצא מן הכלל, אבל אין תחליף למדריך טוב, הדגמה תלת מימדית ותשובה והסבר און ליין כאשר מישהו לא מבין נושא מסוים. ככה לימדו אותי, למרות שיכול להיות שאני טועה.
המקום מושקע ביותר, ברמה הכי גבוהה בארץ, לא מזמן הוכפל שטח המטווח והמתחם כולו, ישנה מערכת סניקה בעלת מערכת צינון שגם בימים החמים ביותר מספקת תחושת מיזור אויר בתוך המטווח. חניה בשפע סביב המבנה ( לאלה שעולים ברמפה עליונה.....זהירות לא לחנות בחניה של עופר
למה סיפרתי לכם את זה?? כי מאחורי החזות "הקשוחה" מאט של הזלצרים הם אנשים טובים ורגישים, דבר שלא תמיד רואים בפעם הראשונה. אנשים וסוחרים ממולחים שלא מאבדים את האיזון בין עסקים, הגינות ושרות ללקוח.
מכירים את מאיר רוט והבנים בראשון? אז הגברים של רטע ( גם האבא ) הם המופע דרומי שלהם.
מומלץ ביותר......
צורי.
נ.ב. אבי אתה מדריך....לעולם אל תשכח משהו!!
When you have to shoot, shoot, don't talk
- משתמש חסום
יצא לי לעבוד עם עופר ואכן קיבלתי יחס מצויין.
הדובדבן היה ביקור בבית האב, המהווה מוזיאון בזעיר אנפין, ושיחה עימו שהעלתה בי זכרונות מאבי ז"ל.
מאחל לגברים של רתע הצלחה בהמשך הדרך.
הדובדבן היה ביקור בבית האב, המהווה מוזיאון בזעיר אנפין, ושיחה עימו שהעלתה בי זכרונות מאבי ז"ל.
מאחל לגברים של רתע הצלחה בהמשך הדרך.
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד